gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
αυτη χαιρεται γιατι ειναι μικρη ακομα..... ;)Άλλο μιλφ, τζιλφ, προτζιλφ και άλλο μπάζα.
Καμία πούτσα για σας γλυκειά μου, άδικα χαίρεσαι
αυτη χαιρεται γιατι ειναι μικρη ακομα..... ;)Άλλο μιλφ, τζιλφ, προτζιλφ και άλλο μπάζα.
για κρυφολεσβω την κοβεις και συ ε;κ δεν σου εχει περασει απο το μυαλο για καμια???
Πολύ ελπιδοφόρο thread κορίτσια...Εχουμε να φάμε πολύ πούτσα ακόμα
Άλλο μιλφ, τζιλφ, προτζιλφ και άλλο μπάζα.
κ δεν σου εχει περασει απο το μυαλο για καμια???
Σοφία ορθή ακούσωμεν του αγίου ευαγγελίου το ανάγνωσμα...ξερεις για πια μιλας τωρα???
για κρυφολεσβω την κοβεις και συ ε;
εχμ εχμ εχμ *σφυράω αδιάφορα*
πώς να το πω...
δεν είμαι άντρας
σιγα μην κανουν και καμια κολονοσκοπηση ρε ερι....
εδώ ζητωκραύγαζαν στην ιδέα οτι θα έπαιρνε κώλο... από την καργιόλα
άβυσσος το μυαλό του άνδρα
χαχα ρε τι ειπε ο αλλος η Σοφια λορεν ρε ειναι 70 και βαλε! (ζει?)
τσαμπα κλονοσκοπηση στην κυρια λοιπον....προληπτικη ιατρικη και σεξ μαζι δυο σε ενα...Γελα εσυ αλλα τα χαλια τους ειναι τετοια που αν μπει σε λιγακι ο τυπος και πει οτι πηρε κωλο απο την κυρια, θα ζητωκραυγαζουν λες και πηρε την πολη... Αβυσσος
76 (του '34)...
ιδού
ε... μη λέμε κι ό,τι θέμε, για 76 κααααααααλή είναι, αλλά... :S
NAINAI[/size]δεν θα μακρυγορησω... θα τα πω συνοπτικα....η κυρα θοδωρα ελειπε στο εξωτερικο πολλα χρονια (πανω απο 20χρ.) με την μανα μου ειχε τηλεφωνικη επικοινωνια σε γιορτες.... ειρθε λοιπον αθηνα για να παρευρεθει στον γαμο του ανιψιο της και την φιλοξενησαμε σπιτι... ο γαμος ηταν το σαββατο... την πιπωσα χθες μετα το παοκ-αρης... εχει κλεισει τα 62 αλλα ρε παιδια εκανε γαμω τα τσιμπουκια... η οδοντοστοιχια της ειναι πληρης και κρατιεται πολυ καλα για τα χρονια της... εχω τυψεις γιατι τωρα ειμαι στη δουλεια και σε λιγο θα παω σπιτι και θα ειναι εκει... ειμαι σαβουρογαμης????
εδώ ζητωκραύγαζαν στην ιδέα οτι θα έπαιρνε κώλο... από την καργιόλα
άβυσσος το μυαλό του άνδρα
Επομένως ερώτηση προς όλα τα μέλη76 (του '34)...
ιδού
ε... μη λέμε κι ό,τι θέμε, για 76 κααααααααλή είναι, αλλά... :S
εγγυημένα
Χρυσούς κανών:όσαι γυναίκαι συμμετέχουν εις τούτην την ανδρικήν ιστοσελλίδαν, τεκμαίρονται εκ προοιμίου καράμπαζα.