A_re_Koula
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
λογικα θα βρηκε κανα κοιωνα, καμια σταμνα εκει μεσα
Γελα εσυ αλλα τα χαλια τους ειναι τετοια που αν μπει σε λιγακι ο τυπος και πει οτι πηρε κωλο απο την κυρια, θα ζητωκραυγαζουν λες και πηρε την πολη... Αβυσσος
Επομένως ερώτηση προς όλα τα μέλη
θα τον δίνατε στο Σοφάκι?
..Ζήλεια...ΨΩΡΑ...
Επομένως ερώτηση προς όλα τα μέλη
θα τον δίνατε στο Σοφάκι?
τι ζηλευω;
εσύ το στραπόν σου??να με κοιτάει με τα παγωμένα και ακίνητα από τα μπότοξ μάτια... να μουτζουρώνεται το ζωγραφιστό φρύδι... να κουνιέται η μασέλα... να μην ξέρω αν πιάνω δέρμα ή το κουβαριασμένο σεντόνι...
χμμ χμμμ
κάτσε να το σκεφτώ...
χμμμ...
θεωρ'ω πως τελικά δεν θα την πηδήξει (στην καλύτερη θα τον ξανατσιμπουκώσει)το θεμα ειναι οτι αυριο θα μπει το παλικαρι να γραψει τα νεα με την γκιλφαρα κ θα εχει γεμισει ενα καρο σελιδες κουτσομπολια κ κοντρες΄.
Το gilf παιζει μπαλα κ εσεις πλακωνεστε στην κερκιδα
εσύ το στραπόν σου??
είπες προς όλα τα μέλη, σκέφτηκα πώς θα ήταν να τρώω μουνάκι στον ασβέστη
για σένα θα ταίριαζε πώς θα ήταν να πιπώνεις τον κλίντ ιστγουντ??? θα γούσταρες????είπες προς όλα τα μέλη, σκέφτηκα πώς θα ήταν να τρώω μουνάκι στον ασβέστη
να τον τρως κι εσύ
Εγώ είμαι... "στερημένος"μπα .. εχω περασει σε αλλο επιπεδο. Ζηλευω τους σοφους ανθρωπους οχι τους στερημενους.
να το βαλει ο ΟΠΑΠ στοιχημα για αποδοση καλη ή καποιο εγγλεζικο που ειδικευονται σε εκπληξειςθεωρ'ω πως τελικά δεν θα την πηδήξει (στην καλύτερη θα τον ξανατσιμπουκώσει)
για σένα θα ταίριαζε πώς θα ήταν να πιπώνεις τον κλίντ ιστγουντ??? θα γούσταρες????
ενα πουρο πιθανοτατα απο τας States amigosΜια απορία...
μιας και το παιδεύουμε βραδυάτικα...
Ποιά είναι "αυτή" που μπορεί να είναι 62 χρονών και να πιπώνεται;
Γριά τραβεστί;
Ανωμαλιάρα με strapon;
κάποια μυθική μορφή απο το υπερπέραν;