και τεκνο για τεκνο?σαφωωωωωωωωως Αλλα ευελπιστω μεχρι τα 62 μου να μην αφησω τριχα για τριχα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πίπωσα μια 62 χρονών.... είμαι για τον πούτσο??
- Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 577
- Εμφανίσεις 79K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Τυπε μου πρωινο πρωινο και ανανεωμενο σε βλεπω,περασες καλα...παιδες καλημερα.... χθες το βραδυ εγινε το αναμενομενο.... κανει πραγματικα τρελο γαμησι.... δεν το περιμενα με τιποτα 2 γαμησια με ολες τις στασεις .... ηθελε να φωναξει και κρατιοταν με τα χιλια ζορια για να μην ακουστει... ενω γουσταρε πολυ το σπερμα οταν τελειωνα.... το μουνακι δεν ειναι ξυρισμενο, απλα ειναι καλοπισμενο, το βυζι καλο για την ηλικια της... μου ειπε οτι δεν μπορουσε να εκφραστει ελευθερα γιατι φοβοταν μην μας καταλαβουν... αναχωρει την παρασκευη.... σιγουρα θα υπαρξει και συνεχεια αλλα θα παω μαλλον στο σπιτι του κολλητου-παιδικου φιλου που μενει μονος του ο οποιος οταν του το ειπα τρελαθηκε γιατι ηταν αποθημενο και σε αυτον.ο φιλος μου ειπε να την παρουμε παρτουζα, της εκανα μια νιξη αν εχει παει με 2 αντρες και πως της φαινεται το ολο σκηνικο και η απαντηση της "δεν το εχω κανει ποτε...." αλλα δεν την πιστεψα... μαλλον πεμπτη θα πει οτι παει για ψωνια και θα την παω στο σπιτι του κολλητου....
ρε τη θειά
Η θειά το πάει το γράμμα. Οι υπόλοιπες καθήστε στο παγκάκι, να περιμένετε τον ταχυδρόμο!
Επισκέπτης
και τεκνο για τεκνο?
ειπαμε ...ατενιζουμε με αισιοδοξια
Επισκέπτης
Η θειά το πάει το γράμμα. Οι υπόλοιπες καθήστε στο παγκάκι, να περιμένετε τον ταχυδρόμο!
εμεις εχουμε πακετο
tasosedess
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
λωκο εδωσε???παιδες καλημερα.... χθες το βραδυ εγινε το αναμενομενο.... κανει πραγματικα τρελο γαμησι.... δεν το περιμενα με τιποτα 2 γαμησια με ολες τις στασεις .... ηθελε να φωναξει και κρατιοταν με τα χιλια ζορια για να μην ακουστει... ενω γουσταρε πολυ το σπερμα οταν τελειωνα.... το μουνακι δεν ειναι ξυρισμενο, απλα ειναι καλοπισμενο, το βυζι καλο για την ηλικια της... μου ειπε οτι δεν μπορουσε να εκφραστει ελευθερα γιατι φοβοταν μην μας καταλαβουν... αναχωρει την παρασκευη.... σιγουρα θα υπαρξει και συνεχεια αλλα θα παω μαλλον στο σπιτι του κολλητου-παιδικου φιλου που μενει μονος του ο οποιος οταν του το ειπα τρελαθηκε γιατι ηταν αποθημενο και σε αυτον.ο φιλος μου ειπε να την παρουμε παρτουζα, της εκανα μια νιξη αν εχει παει με 2 αντρες και πως της φαινεται το ολο σκηνικο και η απαντηση της "δεν το εχω κανει ποτε...." αλλα δεν την πιστεψα... μαλλον πεμπτη θα πει οτι παει για ψωνια και θα την παω στο σπιτι του κολλητου....
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Δικε μου εχει μια ξεαδελφη ο πατερας μου καμια 70 χρονων και πρεπει να ειναι και παρθενα,να σε κανονισο να την περοιπιηθεις μην φυγει και παρθενα.....παιδες καλημερα.... χθες το βραδυ εγινε το αναμενομενο.... κανει πραγματικα τρελο γαμησι.... δεν το περιμενα με τιποτα 2 γαμησια με ολες τις στασεις .... ηθελε να φωναξει και κρατιοταν με τα χιλια ζορια για να μην ακουστει... ενω γουσταρε πολυ το σπερμα οταν τελειωνα.... το μουνακι δεν ειναι ξυρισμενο, απλα ειναι καλοπισμενο, το βυζι καλο για την ηλικια της... μου ειπε οτι δεν μπορουσε να εκφραστει ελευθερα γιατι φοβοταν μην μας καταλαβουν... αναχωρει την παρασκευη.... σιγουρα θα υπαρξει και συνεχεια αλλα θα παω μαλλον στο σπιτι του κολλητου-παιδικου φιλου που μενει μονος του ο οποιος οταν του το ειπα τρελαθηκε γιατι ηταν αποθημενο και σε αυτον.ο φιλος μου ειπε να την παρουμε παρτουζα, της εκανα μια νιξη αν εχει παει με 2 αντρες και πως της φαινεται το ολο σκηνικο και η απαντηση της "δεν το εχω κανει ποτε...." αλλα δεν την πιστεψα... μαλλον πεμπτη θα πει οτι παει για ψωνια και θα την παω στο σπιτι του κολλητου....
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.426
- Πόντοι
- 366
αξιος ο καυλιαρης.... και εγω το ιδιο θα κανα εαν γουσταρα....η καυλα δεν γνωριζει απο ηλικιες.....πεθανε την στο μπουτσοπαιδες καλημερα.... χθες το βραδυ εγινε το αναμενομενο.... κανει πραγματικα τρελο γαμησι.... δεν το περιμενα με τιποτα 2 γαμησια με ολες τις στασεις .... ηθελε να φωναξει και κρατιοταν με τα χιλια ζορια για να μην ακουστει... ενω γουσταρε πολυ το σπερμα οταν τελειωνα.... το μουνακι δεν ειναι ξυρισμενο, απλα ειναι καλοπισμενο, το βυζι καλο για την ηλικια της... μου ειπε οτι δεν μπορουσε να εκφραστει ελευθερα γιατι φοβοταν μην μας καταλαβουν... αναχωρει την παρασκευη.... σιγουρα θα υπαρξει και συνεχεια αλλα θα παω μαλλον στο σπιτι του κολλητου-παιδικου φιλου που μενει μονος του ο οποιος οταν του το ειπα τρελαθηκε γιατι ηταν αποθημενο και σε αυτον.ο φιλος μου ειπε να την παρουμε παρτουζα, της εκανα μια νιξη αν εχει παει με 2 αντρες και πως της φαινεται το ολο σκηνικο και η απαντηση της "δεν το εχω κανει ποτε...." αλλα δεν την πιστεψα... μαλλον πεμπτη θα πει οτι παει για ψωνια και θα την παω στο σπιτι του κολλητου....
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
εμεις εχουμε πακετο
όχι, όχι, περιμένουμε στο παγκάκι λέμε
εμεις εχουμε πακετο
Τότε προσέλθετε στον γκισέ του πλησιέστερου υποκαταστήματος για την παραλαβή.... ;)
Επισκέπτης
που το ξερεις οτι ειναι παρθενα? Στο'πε?Δικε μου εχει μια ξεαδελφη ο πατερας μου καμια 70 χρονων και πρεπει να ειναι και παρθενα,να σε κανονισο να την περοιπιηθεις μην φυγει και παρθενα.....
Επισκέπτης
ρε εξ παπαντ πες καλύτερα ότι κάνεις πλάκα
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
που το ξερεις οτι ειναι παρθενα? Στο'πε?
μπορεί να ήταν καλόγρια και τώρα στα γεράματα να είδε το φως το αληθινό...
Επισκέπτης
Στον επόμενο γαμο που θα εχετε στο xpapad-εικο σε καμια 10ρια χρονια, φροντισε να λειπεις παντως
Ποιανης ειναι το μουνι στο αβαταρ σου?
Επισκέπτης
μπορεί να ήταν καλόγρια και τώρα στα γεράματα να είδε το φως το αληθινό...
Η σαν την αλλη με τον Αλβανο ,την ενενηντατοσο . Που ηταν παρθενα και ανοιξε αιμορραγια . Και στο νοσοκομειο τη ρωτουσαν αν την ειχε βιασει το παλικαρι(ακου ρε οι βλακες) και αυτη να λεει "οχι οχι το ηθελα και αμα γινω καλα με το καλο θα το επαναλαβουμε"
θες τα στοιχεια της μπικινατζους της?Ποιανης ειναι το μουνι στο αβαταρ σου?