Νέα

Πίπωσα μια 62 χρονών.... είμαι για τον πούτσο??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 577
  • Εμφανίσεις 79K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
παιδες καλημερα.... χθες το  βραδυ εγινε το αναμενομενο.... κανει πραγματικα τρελο γαμησι.... δεν το περιμενα με τιποτα 2 γαμησια με ολες τις στασεις .... ηθελε να φωναξει και κρατιοταν με τα χιλια ζορια για να μην ακουστει... ενω γουσταρε πολυ το σπερμα οταν τελειωνα.... το μουνακι δεν ειναι  ξυρισμενο, απλα ειναι καλοπισμενο, το βυζι καλο για την ηλικια της... μου ειπε οτι δεν μπορουσε να εκφραστει ελευθερα γιατι φοβοταν μην μας καταλαβουν... αναχωρει την παρασκευη.... σιγουρα θα υπαρξει και συνεχεια αλλα θα παω μαλλον στο σπιτι του κολλητου-παιδικου φιλου που μενει μονος του ο οποιος οταν του το ειπα τρελαθηκε γιατι ηταν αποθημενο και σε αυτον.ο φιλος μου ειπε να την παρουμε παρτουζα, της εκανα μια νιξη αν εχει παει με 2 αντρες και πως της φαινεται το ολο σκηνικο και η απαντηση της "δεν το εχω κανει ποτε...." αλλα δεν την πιστεψα... μαλλον πεμπτη θα πει οτι παει για ψωνια και θα την παω στο σπιτι του κολλητου....
Τυπε μου πρωινο πρωινο και ανανεωμενο σε βλεπω,περασες καλα... :grin:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ρε τη θειά  :2funny:

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
παιδες καλημερα.... χθες το  βραδυ εγινε το αναμενομενο.... κανει πραγματικα τρελο γαμησι.... δεν το περιμενα με τιποτα 2 γαμησια με ολες τις στασεις .... ηθελε να φωναξει και κρατιοταν με τα χιλια ζορια για να μην ακουστει... ενω γουσταρε πολυ το σπερμα οταν τελειωνα.... το μουνακι δεν ειναι  ξυρισμενο, απλα ειναι καλοπισμενο, το βυζι καλο για την ηλικια της... μου ειπε οτι δεν μπορουσε να εκφραστει ελευθερα γιατι φοβοταν μην μας καταλαβουν... αναχωρει την παρασκευη.... σιγουρα θα υπαρξει και συνεχεια αλλα θα παω μαλλον στο σπιτι του κολλητου-παιδικου φιλου που μενει μονος του ο οποιος οταν του το ειπα τρελαθηκε γιατι ηταν αποθημενο και σε αυτον.ο φιλος μου ειπε να την παρουμε παρτουζα, της εκανα μια νιξη αν εχει παει με 2 αντρες και πως της φαινεται το ολο σκηνικο και η απαντηση της "δεν το εχω κανει ποτε...." αλλα δεν την πιστεψα... μαλλον πεμπτη θα πει οτι παει για ψωνια και θα την παω στο σπιτι του κολλητου....
λωκο εδωσε???

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
παιδες καλημερα.... χθες το  βραδυ εγινε το αναμενομενο.... κανει πραγματικα τρελο γαμησι.... δεν το περιμενα με τιποτα 2 γαμησια με ολες τις στασεις .... ηθελε να φωναξει και κρατιοταν με τα χιλια ζορια για να μην ακουστει... ενω γουσταρε πολυ το σπερμα οταν τελειωνα.... το μουνακι δεν ειναι  ξυρισμενο, απλα ειναι καλοπισμενο, το βυζι καλο για την ηλικια της... μου ειπε οτι δεν μπορουσε να εκφραστει ελευθερα γιατι φοβοταν μην μας καταλαβουν... αναχωρει την παρασκευη.... σιγουρα θα υπαρξει και συνεχεια αλλα θα παω μαλλον στο σπιτι του κολλητου-παιδικου φιλου που μενει μονος του ο οποιος οταν του το ειπα τρελαθηκε γιατι ηταν αποθημενο και σε αυτον.ο φιλος μου ειπε να την παρουμε παρτουζα, της εκανα μια νιξη αν εχει παει με 2 αντρες και πως της φαινεται το ολο σκηνικο και η απαντηση της "δεν το εχω κανει ποτε...." αλλα δεν την πιστεψα... μαλλον πεμπτη θα πει οτι παει για ψωνια και θα την παω στο σπιτι του κολλητου....
Δικε μου εχει μια ξεαδελφη ο πατερας μου καμια 70 χρονων και πρεπει να ειναι και παρθενα,να σε κανονισο να την περοιπιηθεις μην φυγει και παρθενα.....

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
αξιος ο καυλιαρης.... και εγω το ιδιο θα κανα εαν γουσταρα....η καυλα δεν γνωριζει απο ηλικιες.....πεθανε την στο μπουτσο

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Στον επόμενο γαμο που θα εχετε στο xpapad-εικο σε καμια 10ρια χρονια, φροντισε να λειπεις παντως  :grin:

Επισκέπτης
ρε εξ παπαντ πες καλύτερα ότι κάνεις πλάκα :2funny:

Επισκέπτης
μπορεί να ήταν καλόγρια και τώρα στα γεράματα να είδε το φως το αληθινό...

Η σαν την αλλη με τον Αλβανο ,την ενενηντατοσο . Που ηταν παρθενα και ανοιξε αιμορραγια . Και στο νοσοκομειο τη ρωτουσαν αν την ειχε βιασει το παλικαρι(ακου ρε οι βλακες) και αυτη να λεει "οχι οχι το ηθελα και αμα γινω καλα με το καλο θα το επαναλαβουμε" :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
αχαχαχαχαχαχαχαχα
αχαχαχαχα
αχαχαχαχαχαχα

ρε τι τραβάνε κι αυτοί οι αλβανοί...  :2funny: