boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
θες τα στοιχεια της μπικινατζους της?
μα είναι καλλιτέχνιδα
Οι τσούπες του σάϊτ,είδαν πίπα στα γεράματα και μαζεύτηκαν σαν τη μύγα στο σκατό.
Ελπίζετε έστω και πριν το χάρο,έτσι??
Οι τσούπες του σάϊτ,είδαν πίπα στα γεράματα και μαζεύτηκαν σαν τη μύγα στο σκατό.
Μάλλον ελπίζουν σε κανένα ξώφαλτσο φλόκι.....
Δεν την εξετασα,αλλα ειναι γυναικα του χωριου και εχει τιμη,δεν παει με τον καθενα για να πει οτι πηγε,τι την περασες για την θεια απο το αμερικα?που το ξερεις οτι ειναι παρθενα? Στο'πε?
ναι ναι, όνειρο ζωής να γευτώ τα χύσια του εξπαπαντ και του αγιανα
οχη ιρθα με τους προτους αλβανους τοτε που ανιξαι το σηνορα ο σηντροφως αντωνις....Παίχτη xpapad μια χαρά τα γράφεις τα ελληνικά πάντως,είσια πολλά χρόνια στην Ελλάδα?
εχω χερι αλφαδι ετσι??Οχι φιλος εχω αισθητικο και ειμαι κομπλε. Απλα υποψιαζομαι οτι δεν ειναι επαγγελματιας και πιθανοτατα να ειναι η γκομενα/γυναικα σου
οχη ιρθα με τους προτους αλβανους τοτε που ανιξαι το σηνορα ο σηντροφως αντωνις....
μη κωλωνεις , ειμαστε πανω απο το 50% απω εδω μεσα μαζι σου , και παλι ΑΞΙΟΣοχη ιρθα με τους προτους αλβανους τοτε που ανιξαι το σηνορα ο σηντροφως αντωνις....
εν κατακλειδι εγω περασα καλα και θα το διασκεδασω ακομη περισσοτερο.... το βλεπω σαν μια εμπειρια.... μετα την παρασκευη ολα θα ξεχαστουν και θα μπω στους κανονικους ρυθμους....
δεν ακουω ρε συ μαστορα κανεναν... καταρχην καποιοι δεν εχουν καταλαβει την εννοια της καβλας.... απο την στιγμη που καβλωνεις και περνας καλα και βρισκεσαι μες στα ορια του νομιμου και ηθικου (οχι παιδεραστιες και τετοια) τοτε κανεις δεν θα πρεπει να σε κατηγορει...μην ακους κανενα κομπλεξικο τυπε...συνεχισε ακαθεκτος
καμια σχεση ομως!!δεν ακουω ρε συ μαστορα κανεναν... καταρχην καποιοι δεν εχουν καταλαβει την ενοια της καβλας.... απο την στιγμη που καβλωνεις και περνας καλα και βρισκεσαι μες στα ορια του νομιμου και ηθικου (οχι [glow=red,2,300]παιδεραστιες[/glow] και τετοια) τοτε κανεις δεν θα πρεπει να σε κατηγορει...
για νεκροφιλια το συζηταμεκαμια σχεση ομως!!