sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
ετσιδεν ακουω ρε συ μαστορα κανεναν... καταρχην καποιοι δεν εχουν καταλαβει την εννοια της καβλας.... απο την στιγμη που καβλωνεις και περνας καλα και βρισκεσαι μες στα ορια του νομιμου και ηθικου (οχι παιδεραστιες και τετοια) τοτε κανεις δεν θα πρεπει να σε κατηγορει...
**στο γαμησι δεν υπαρχει<<ειμαι για τον πουτσο>>,οπως λεει το θρεντ...αν σε καβλωσει ο αλλος ή η περισταση ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.
η καβλα ειναι εθισμος,ειναι εξαρτηση...πολυ δυσκολα πολεμιεται...
σιγα μην τις βαλω και στο φατσοβιβλιο![]()
![]()
![]()
αν εχεις κι αλλες πανε να ποσταρεις στο "γυμνες φωτο απο γκομενες -γυναικες μας " και θα αποχτησεις και πιστους φανς![]()
σιγα μην τις βαλω και στο φατσοβιβλιο![]()
δεν ακουω ρε συ μαστορα κανεναν... καταρχην καποιοι δεν εχουν καταλαβει την εννοια της καβλας.... απο την στιγμη που καβλωνεις και περνας καλα και βρισκεσαι μες στα ορια του νομιμου και ηθικου (οχι παιδεραστιες και τετοια) τοτε κανεις δεν θα πρεπει να σε κατηγορει...
παιδες καλημερα.... χθες το βραδυ εγινε το αναμενομενο.... κανει πραγματικα τρελο γαμησι.... δεν το περιμενα με τιποτα 2 γαμησια με ολες τις στασεις .... ηθελε να φωναξει και κρατιοταν με τα χιλια ζορια για να μην ακουστει... ενω γουσταρε πολυ το σπερμα οταν τελειωνα.... το μουνακι δεν ειναι ξυρισμενο, απλα ειναι καλοπισμενο, το βυζι καλο για την ηλικια της... μου ειπε οτι δεν μπορουσε να εκφραστει ελευθερα γιατι φοβοταν μην μας καταλαβουν... αναχωρει την παρασκευη.... σιγουρα θα υπαρξει και συνεχεια αλλα θα παω μαλλον στο σπιτι του κολλητου-παιδικου φιλου που μενει μονος του ο οποιος οταν του το ειπα τρελαθηκε γιατι ηταν αποθημενο και σε αυτον.ο φιλος μου ειπε να την παρουμε παρτουζα, της εκανα μια νιξη αν εχει παει με 2 αντρες και πως της φαινεται το ολο σκηνικο και η απαντηση της "δεν το εχω κανει ποτε...." αλλα δεν την πιστεψα... μαλλον πεμπτη θα πει οτι παει για ψωνια και θα την παω στο σπιτι του κολλητου....
μα συγγνώμη μισό λεπτό κουτοπουσες μια 62 χρόνον κ το περηφανεύεσαι?κ σου άρεσε κιόλας..ρε φιλε sorry αλλα καλύτερα να ξαναπήγαινα φαντάρος παρα να κουτούπωνα μια 62 χρόνον όσο περιποιημένη να είναι.έλεος δηλαδή κ στο κάτω κατω αυτή πρέπει λογικά να μυρίζει κ γεροντιλα..
σιγα μωρε πως κανεις ετσι λες και γαμησε κανα ζωο ή κανα ζοφιμιμα συγγνώμη μισό λεπτό κουτοπουσες μια 62 χρόνον κ το περηφανεύεσαι?κ σου άρεσε κιόλας..ρε φιλε sorry αλλα καλύτερα να ξαναπήγαινα φαντάρος παρα να κουτούπωνα μια 62 χρόνον όσο περιποιημένη να είναι.έλεος δηλαδή κ στο κάτω κατω αυτή πρέπει λογικά να μυρίζει κ γεροντιλα..
Εμένα πάλι γιατί με παραξενεύει που βρήκε και δεύτερο εθελοντή?
δεν ακουω ρε συ μαστορα κανεναν... καταρχην καποιοι δεν εχουν καταλαβει την εννοια της καβλας.... απο την στιγμη που καβλωνεις και περνας καλα και βρισκεσαι μες στα ορια του νομιμου και ηθικου (οχι παιδεραστιες και τετοια) τοτε κανεις δεν θα πρεπει να σε κατηγορει...
Κανείς δε σε κατηγορεί mate. Σε δουλεύουμε φιλικά, επειδή είμαστε κωλόπαιδα και παλιοχαρακτήρες.απο την στιγμη που καβλωνεις και περνας καλα και βρισκεσαι μες στα ορια του νομιμου και ηθικου (οχι παιδεραστιες και τετοια) τοτε κανεις δεν θα πρεπει να σε κατηγορει...
σιγα μωρε πως κανεις ετσι λες και γαμησε κανα ζωο ή κανα ζοφιμι
αλλα θα φτασεις και συ σ αυτη την ηλικια...δεν θα φτασεις?....που θα παει....![]()
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου... Από την στιγμή όμως που ανοίγεις θρεντ με τέτοιο τίτλο μάλλον δεν είσαι και τόσο σίγουρος γι αυτό που κανείς και θες επιβεβαίωση η το κανείς για χαβαλέ ... Και πρέπει να είσαι διατεθιμενος να ακούσεις και τα θετικά κ τα αρνητικά ! Καλά βόλια !
απλα εσυ αν την πεσεις σε νεοτερη οντας 62 χρονων... το λιγοτερο να σε χαρακτηρισει πορνογεροναι δε λεω,αλλα εγω φιλε θα τον δινω οταν φτασω σε αυτην την ηλικια..νομιζω οτι ειναι διαφορετικο ναι?