gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
εφτιαξε η γλωσσα;παρε μου μια πιπα τοτε...επιτέλους έφτιαξε η γαμημένη η γλώσσα..τόση ώρα είχε κολήσει στα εγγλέζικα
γαμιέσαι μπαϊ δε γουεϊ
εφτιαξε η γλωσσα;παρε μου μια πιπα τοτε...επιτέλους έφτιαξε η γαμημένη η γλώσσα..τόση ώρα είχε κολήσει στα εγγλέζικα
γαμιέσαι μπαϊ δε γουεϊ
εφτιαξε η γλωσσα;παρε μου μια πιπα τοτε...
:-* :-* :-*νόμιζα ότι εγώ ήμουν το μωρό σου... >
:-* :-* :-*
Πωςς σου φαινεται η ιστορία μωράκι μου?Μούφα?
..ΕΙΣΑΙ!δεν θα μακρυγορησω... θα τα πω συνοπτικα....η κυρα θοδωρα ελειπε στο εξωτερικο πολλα χρονια (πανω απο 20χρ.) με την μανα μου ειχε τηλεφωνικη επικοινωνια σε γιορτες.... ειρθε λοιπον αθηνα για να παρευρεθει στον γαμο του ανιψιο της και την φιλοξενησαμε σπιτι... ο γαμος ηταν το σαββατο... την πιπωσα χθες μετα το παοκ-αρης... εχει κλεισει τα 62 αλλα ρε παιδια εκανε γαμω τα τσιμπουκια... η οδοντοστοιχια της ειναι πληρης και κρατιεται πολυ καλα για τα χρονια της... εχω τυψεις γιατι τωρα ειμαι στη δουλεια και σε λιγο θα παω σπιτι και θα ειναι εκει... ειμαι σαβουρογαμης????
αφου εβλεπα τον αγωνα και ειρθε και μου κολοτριφτηκε... τι να κανω???
Σωστά!!!προς farkeli
δεν μπορω να καταλαβω τι κανεις... ψαχνεις να βρεις τωρα συντακτικο λαθος?? ελεος... ΕΛΕΟΣ.......
Αν είσαι ΠΑΟΚ... δικαιολογείσαι....αφού χάσατε ύστερα από 12 χρόνια, παρηγοριά στον άρρωστο, ακόμα και 90άρα θα έπαιρνες μιας και δεν θα έβλεπες από τη τσαντίλα σου!! πού να βγεις έξω να γαμήσεις!!
Αν είσαι ΑΡΗΣ.... μα καλά....δεν μπορούσες να βγεις έξω να πληρώσεις το πολύ 30 ευρώπουλα για ένα πίπωμα από πιπίνι; 12 χρόνια χωρίς νίκη ήταν αυτά!! Δεν άξιζε να το γιορτάσεις δίνοντας κάτι; εκτός αν είπες μέσα σου: "ε μια φορά στα 12 χρόνια ας πηδήξω και μια 60άρα"
[move] [/move]Αν είσαι ΠΑΟΚ... δικαιολογείσαι....αφού χάσατε ύστερα από 12 χρόνια, παρηγοριά στον άρρωστο, ακόμα και 90άρα θα έπαιρνες μιας και δεν θα έβλεπες από τη τσαντίλα σου!! πού να βγεις έξω να γαμήσεις!!
Αν είσαι ΑΡΗΣ.... μα καλά....δεν μπορούσες να βγεις έξω να πληρώσεις το πολύ 30 ευρώπουλα για ένα πίπωμα από πιπίνι; 12 χρόνια χωρίς νίκη ήταν αυτά!! Δεν άξιζε να το γιορτάσεις δίνοντας κάτι; εκτός αν είπες μέσα σου: "ε μια φορά στα 12 χρόνια ας πηδήξω και μια 60άρα. Σάμπως θα κερδίζουμε κάθε χρόνο;"
Πεσιμο!!!βρε μπαγασακο !!δε ντρεπεσαι λιγο
ειμαι και φιλη της μανας σου βρε παλιοκατεργαρη
και λες ψεματα ατιμουτσικο τοσα χρονια μου την επεφτες και γω σε απεφευγα με τακτ
ΑΛΗΤΗ!!!!!!!
μιλάμε μεγάλε δεν παίζεσαι τρομερόςo αλητης να τον βλεπατε πως βογγαγε και τι φιλακια μου δινε τι ρουφηχτα! τι με γλωσσα!!
εχει μεγαλη καψουρα μαζι μου απο μικρος ο κατεργαρης
βρε μπαγασακο !!δε ντρεπεσαι λιγο
ειμαι και φιλη της μανας σου βρε παλιοκατεργαρη
και λες ψεματα ατιμουτσικο τοσα χρονια μου την επεφτες και γω σε απεφευγα με τακτ
ΑΛΗΤΗ!!!!!!!
ρε νωντα αλλη δουλεια δεν εχεις ολη μερα;και σεις βρε παιδια τι τον αποπαιρνετε
πειτε του εκει μια καλη κουβεντα εμπαινε γιουτσο,και τα παπουτσια μεσα κτλ
κι οχι μονο κωλο που ειπαν μερικοι!! και ΜΟΥΝΑΚΙ ΚΑΙ ΜΟΥΝΑΚΙ!!!
και σεις βρε παιδια τι τον αποπαιρνετε
πειτε του εκει μια καλη κουβεντα εμπαινε γιουτσο,και τα παπουτσια μεσα κτλ
κι οχι μονο κωλο που ειπαν μερικοι!! και ΜΟΥΝΑΚΙ ΚΑΙ ΜΟΥΝΑΚΙ!!!
μπααα...Ο αχαχουχας είναι στάνταρ.ρε νωντα αλλη δουλεια δεν εχεις ολη μερα;
ρε νωντα αλλη δουλεια δεν εχεις ολη μερα;