Νέα

Πίπωσα μια 62 χρονών.... είμαι για τον πούτσο??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 577
  • Εμφανίσεις 79K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tzou33

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
κι εκει που  :pipa1: και περναει καλα ο τυπος και παει για  :knockinb: μπουκαρει η μανα του και μενει καπως ετσι  :S
ο τυπος ειναι  :helpplea: η τυπισσα  :boobies: κι η μανα  :tickedoff: ενω εγω  :jerking:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166

Touristas

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
1
δεν θα μακρυγορησω... θα τα πω συνοπτικα....η κυρα θοδωρα ελειπε στο εξωτερικο πολλα χρονια (πανω απο 20χρ.) με την μανα μου ειχε τηλεφωνικη επικοινωνια σε γιορτες.... ειρθε λοιπον αθηνα για να παρευρεθει στον γαμο του ανιψιο της και την φιλοξενησαμε σπιτι... ο γαμος ηταν το σαββατο... την πιπωσα χθες μετα το παοκ-αρης... εχει κλεισει τα 62 αλλα ρε παιδια εκανε γαμω τα τσιμπουκια... η οδοντοστοιχια της ειναι πληρης και κρατιεται πολυ καλα για τα χρονια της... εχω τυψεις γιατι τωρα ειμαι στη δουλεια και σε λιγο θα παω σπιτι και θα ειναι εκει... ειμαι σαβουρογαμης????
..ΕΙΣΑΙ!

asstraffic

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
αφου εβλεπα τον αγωνα και ειρθε και μου κολοτριφτηκε... τι να κανω???

Αν είσαι ΠΑΟΚ... δικαιολογείσαι....αφού χάσατε ύστερα από 12 χρόνια, παρηγοριά στον άρρωστο, ακόμα και 90άρα θα έπαιρνες μιας και δεν θα έβλεπες από τη τσαντίλα σου!! πού να βγεις έξω να γαμήσεις!!

Αν είσαι ΑΡΗΣ.... μα καλά....δεν μπορούσες να βγεις έξω να πληρώσεις το πολύ 30 ευρώπουλα για ένα πίπωμα από πιπίνι; 12 χρόνια χωρίς νίκη ήταν αυτά!! Δεν άξιζε να το γιορτάσεις δίνοντας κάτι; εκτός αν είπες μέσα σου: "ε μια φορά στα 12 χρόνια ας πηδήξω και μια 60άρα. Σάμπως θα κερδίζουμε κάθε χρόνο;"  :2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
προς farkeli

δεν μπορω να καταλαβω τι κανεις... ψαχνεις να βρεις τωρα συντακτικο λαθος?? ελεος... ΕΛΕΟΣ.......
Σωστά!!!
Εδώ χάνουμε σε σοβαρότερα λάθη...
Το συντακτικό μας μάρανε;
:cheesy: :cheesy: :cheesy:

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Αν είσαι ΠΑΟΚ... δικαιολογείσαι....αφού χάσατε ύστερα από 12 χρόνια, παρηγοριά στον άρρωστο, ακόμα και 90άρα θα έπαιρνες μιας και δεν θα έβλεπες από τη τσαντίλα σου!! πού να βγεις έξω να γαμήσεις!!

Αν είσαι ΑΡΗΣ.... μα καλά....δεν μπορούσες να βγεις έξω να πληρώσεις το πολύ 30 ευρώπουλα για ένα πίπωμα από πιπίνι; 12 χρόνια χωρίς νίκη ήταν αυτά!! Δεν άξιζε να το γιορτάσεις δίνοντας κάτι; εκτός αν είπες μέσα σου: "ε μια φορά στα 12 χρόνια ας πηδήξω και μια 60άρα"  :2funny:
:thumbsup: :thumbsup:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

Αν είσαι ΑΡΗΣ.... μα καλά....δεν μπορούσες να βγεις έξω να πληρώσεις το πολύ 30 ευρώπουλα για ένα πίπωμα από πιπίνι; 12 χρόνια χωρίς νίκη ήταν αυτά!! Δεν άξιζε να το γιορτάσεις δίνοντας κάτι; εκτός αν είπες μέσα σου: "ε μια φορά στα 12 χρόνια ας πηδήξω και μια 60άρα. Σάμπως θα κερδίζουμε κάθε χρόνο;"  :2funny:
[move]:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:[/move]

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16

asstraffic

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
βρε μπαγασακο  :cheesy: !!δε ντρεπεσαι λιγο :s&m_1:

ειμαι και φιλη της μανας σου βρε παλιοκατεργαρη :cheesy:

και λες ψεματα ατιμουτσικο :s&m_1: τοσα χρονια μου την επεφτες και γω σε απεφευγα με τακτ  :cheesy:

ΑΛΗΤΗ!!!!!!! :cheesy: :cheesy:

Ψιτ κυρά Θοδώρα!!! μάθε πότε είναι η ρεβάνς ΑΡΗ-ΠΑΟΚ και ξέρεις εσύ!!  ;) ίσως μετά το  :pipa1: πέσει και κανένα  :fuck2:   :2funny:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
είναι για να της κουβαλάς τα ψώνια απο τη λαϊκη... :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
και σεις βρε παιδια τι τον αποπαιρνετε :( :(

πειτε του εκει μια καλη κουβεντα :cheesy: εμπαινε γιουτσο,και τα παπουτσια μεσα κτλ :cheesy:

κι οχι μονο κωλο που ειπαν μερικοι!! :cheesy: και ΜΟΥΝΑΚΙ ΚΑΙ ΜΟΥΝΑΚΙ!!! :cheesy: :cheesy: :cheesy:
ρε νωντα αλλη δουλεια δεν εχεις ολη μερα; :jerking:

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
ρε παιδια κατι ασχετο με την γρια .τωρα βλεπω ζουγκλα τι καυλα ειναι η ξανθια η ψυχολογος  :pipa3: :pipa3: πωσ την λενε τι μιλφ ειναι αυτο :sperm: :sperm: :headbang2: :headbang2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom