Νέα

πίπα 500€ ... γνώμες ..τι θα κάνατε στην θέση μου...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα akanos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 224
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
τόσα παίρνετε οι πάκηδες εραστές μαν? :birdman:
:2funny:
images

και αν συνεχίσεις την πλάκα σε κόβω έτσι.. :grin:
frog.jpg

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
καταρχάς καλησπέρα
Ξέρω ότι θα ακούσω διάφορα ....
Λοιπόν ακούστε τι μου έτυχε σ ένα μπαρ .. ξενοδοχείου ... είχα πάει 2-3 φορές για ποτό την 3η φορά με πλησιάζει ένας τύπος χοντρούλης με ρώτησε να κεράσει του είπα όχι και έφυγε... ξαναπήγα για ποτό και ηταν παλι εκει με πλησιάζει και δεν μυ λέει κάτι κ φεύγει μετα παραγγέλνω ενα ποτο μου το φέρνει ο μπάρμαν μαζί μ ενα φάκελο ...μου λεει ειναι απο τον κυριο..τελος παντων τον ανοίγω και μεσα ειχε 500€ και ενα σημείωμα που ελεγε ..διαφορα ...και τελος μου ζητούσε να του πάρω μια πιπα...τα παιξα το γύρισα πισω και εφυγα ...
εσεις τι θα κανατε .. τέτοιες εποχες 500 € εκανα καλα ?
Να έπαιρνες τα φράγκα και να την κοπάναγες............. :S

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
:2funny:

και αν συνεχίσεις την πλάκα σε κόβω έτσι.. :grin:

:'(

αν ερχόταν ένας κροίσος και σου έλεγε "πακιστανέ μεθαύριο ψοφάω και δεν έχω κληρονόμους, θέλω να μου πάρεις μια πίπα και θα σου δώσω 100.000.000 ευρώ και σπίτι στην χαβάη", θα το έκανες? ;)

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

αν ερχόταν ένας κροίσος και σου έλεγε "πακιστανέ μεθαύριο ψοφάω και δεν έχω κληρονόμους, θέλω να μου πάρεις μια πίπα και θα σου δώσω 100.000.000 ευρώ και σπίτι στην χαβάη", θα το έκανες? ;)

μπα...
αν και δεν είμαι πλούσιος τα έχω χεσμένα τα φράγκα.είμαι υπεράνω χρημάτων... :grin:
την περνάω καλά και με αυτά τα λίγα που βγάζω.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
μπα...
αν και δεν είμαι πλούσιος τα έχω χεσμένα τα φράγκα.είμαι υπεράνω χρημάτων... :grin:
την περνάω καλά και με αυτά τα λίγα που βγάζω.

δες θέα από την κρεβατοκάμαρα μαν
neckerisland-gallery-great_house_bedrooms+Virgin.com-li.jpg

οι μόνιμες υπηρέτριες
275847102_f3a658a44f.jpg

και η κάβα
3947,xcitefun-cosmo-bikini-girls-6.jpg

μία πιπούλα είναι ρε μαν τι λες :birdman:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Με τοσα λεφτα  φιλε

φωναζε ολο το Πακισταν και την Ινδια μαζι...αντε και με την Σενεγαλη δωρο,   να του παιρνουν πιπα μεχρι να τα τιναξει

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
δεν χρειαζετε ...εσυ θα κονομισεις...
Και που το σκεφτεσαι παντως δεν σε κοβω για φανατικο αντρα...
Εγω δεν θα εθετα καν το ερωτημα και ιδιως εδω...
Ξερω τι ειμαι και το οχι θα εβγαινε πριν το σκεφτω.
Εσυ μαλλον δεν ξερεις τι εισαι και μαλλον το σκεφτεσαι να το γυαλισεις το μπαστουνι... :pipa1:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Με τοσα λεφτα  φιλε

φωναζε ολο το Πακισταν και την Ινδια μαζι...αντε και με την Σενεγαλη δωρο,   να του παιρνουν πιπα μεχρι να τα τιναξει

στ'αρχίδια του μαν αυτός τον συγκεκριμένο θέλει ;)

αυτό που θέλω να πω είναι ότι στην τελική κανείς δεν είναι τόσο ακέραιος ηθικά όσο πιστεύει ότι είναι αλλά είναι θέμα τιμής (χρηματικής) : στα 500 ευρώ κανείς νορμάλ στρέιτ δεν θα έμπαινε στην σκέψη να πάρει πίπα, στα 100.000.000 όλοι θα το σκέφτονταν (άγνωστο πόσοι θα ενέδιδαν)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
με το ζόρι να πάρω πίπα ρε βάτραχε ?  

εσύ όμως δεν είπες..
αν σου έδινε το ίδιο χρήμα θα  έκανες τον τύπο χαρούμενο ?   :birdman:

δεν ξέρω αν θα το έκανα σίγουρα θα το σκεφτόμουν *P

εντιτ¨ με τα 100 μύρια, το σπίτι και τις γκόμενες ως προϋποθέσεις όχι με το 500άρικο εννοείται :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

αυτό που θέλω να πω είναι ότι στην τελική κανείς δεν είναι τόσο ακέραιος ηθικά όσο πιστεύει ότι είναι αλλά είναι θέμα τιμής (χρηματικής) : στα 500 ευρώ κανείς νορμάλ στρέιτ δεν θα έμπαινε στην σκέψη να πάρει πίπα, στα 100.000.000 όλοι θα το σκέφτονταν (άγνωστο πόσοι θα ενέδιδαν)
Καταριπτεται η φιλοσοφικη σκεψη αυτη, επειδη ακριβωs κανειs δεν θαδινε τοσα για μια πιπα
Αρα ναχαμε να λεγαμε..........""Αν  καποιοs πεθαινε,  αν  ειχε τοσα  λεφτα αν επελεγε συτον,  αν  εκεινοs ενεδινε"" ....μπλα  μπλα  μπλα

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Δεν βαζεις μια φωτο σου ρε μαγκα να δουμε τι σου βρηκε;Που ξερεις;Μπορει να ξεκινησεις καριερα!!!! :dancing:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

δεν το σκέφτομαι ηθικά... απλά είναι αηδία.
να μου έλεγες να πηδήξω καμιά κολόγρια για λεφτά ναι...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

Αν με το πατημα ενος κουμπιου καποιος αγνωστος θα πεθαινε και θα επαιρνες 10.000.000 θα το παταγες?  :birdman:

δεν το σκέφτομαι ηθικά... απλά είναι αηδία.
να μου έλεγες να πηδήξω καμιά κολόγρια για λεφτά ναι...
Περιεργο ορισμο για την αηδια εχεις.  :think:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Καταριπτεται η φιλοσοφικη σκεψη αυτη, επειδη ακριβωs κανειs δεν θαδινε τοσα για μια πιπα
Αρα ναχαμε να λεγαμε..........""Αν  καποιοs πεθαινε,  αν   ειχε τοσα  λεφτα αν επελεγε συτον,  αν  εκεινοs ενεδινε"" ....μπλα  μπλα  μπλα

μην μένεις στο παράδειγμα μαν η ουσία είναι ότι τα πάντα έχουν μία τιμή :headbang:

Αν με το πατημα ενος κουμπιου καποιος αγνωστος θα πεθαινε και θα επαιρνες 10.000.000 θα το παταγες?  :birdman:

όχι μαν μπέσα και αυθόρμητα :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom