canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
τόσα παίρνετε οι πάκηδες εραστές μαν?
και αν συνεχίσεις την πλάκα σε κόβω έτσι..
τόσα παίρνετε οι πάκηδες εραστές μαν?
Να έπαιρνες τα φράγκα και να την κοπάναγες............. :Sκαταρχάς καλησπέρα
Ξέρω ότι θα ακούσω διάφορα ....
Λοιπόν ακούστε τι μου έτυχε σ ένα μπαρ .. ξενοδοχείου ... είχα πάει 2-3 φορές για ποτό την 3η φορά με πλησιάζει ένας τύπος χοντρούλης με ρώτησε να κεράσει του είπα όχι και έφυγε... ξαναπήγα για ποτό και ηταν παλι εκει με πλησιάζει και δεν μυ λέει κάτι κ φεύγει μετα παραγγέλνω ενα ποτο μου το φέρνει ο μπάρμαν μαζί μ ενα φάκελο ...μου λεει ειναι απο τον κυριο..τελος παντων τον ανοίγω και μεσα ειχε 500€ και ενα σημείωμα που ελεγε ..διαφορα ...και τελος μου ζητούσε να του πάρω μια πιπα...τα παιξα το γύρισα πισω και εφυγα ...
εσεις τι θα κανατε .. τέτοιες εποχες 500 € εκανα καλα ?
και αν συνεχίσεις την πλάκα σε κόβω έτσι..
:'(
αν ερχόταν ένας κροίσος και σου έλεγε "πακιστανέ μεθαύριο ψοφάω και δεν έχω κληρονόμους, θέλω να μου πάρεις μια πίπα και θα σου δώσω 100.000.000 ευρώ και σπίτι στην χαβάη", θα το έκανες? ;)
Αμα σου εδινε και αδεια παραμονης;μπα...
αν και δεν είμαι πλούσιος τα έχω χεσμένα τα φράγκα.είμαι υπεράνω χρημάτων...
την περνάω καλά και με αυτά τα λίγα που βγάζω.
Αμα σου εδινε και αδεια παραμονης;
μπα...
αν και δεν είμαι πλούσιος τα έχω χεσμένα τα φράγκα.είμαι υπεράνω χρημάτων...
την περνάω καλά και με αυτά τα λίγα που βγάζω.
:'(
αν ερχόταν ένας κροίσος και σου έλεγε "πακιστανέ μεθαύριο ψοφάω και δεν έχω κληρονόμους, θέλω να μου πάρεις μια πίπα και θα σου δώσω 100.000.000 ευρώ και σπίτι στην χαβάη", θα το έκανες? ;)
Και που το σκεφτεσαι παντως δεν σε κοβω για φανατικο αντρα...δεν χρειαζετε ...εσυ θα κονομισεις...
Δηλαδη δεν εισαι Πακιστανος?ναι μη δείτε ένα cool nickname αμέσως να κοροιδέψετε...
Δηλαδη δεν εισαι Πακιστανος?
μία πιπούλα είναι ρε μαν τι λες
Με τοσα λεφτα φιλε
φωναζε ολο το Πακισταν και την Ινδια μαζι...αντε και με την Σενεγαλη δωρο, να του παιρνουν πιπα μεχρι να τα τιναξει
με το ζόρι να πάρω πίπα ρε βάτραχε ?
εσύ όμως δεν είπες..
αν σου έδινε το ίδιο χρήμα θα έκανες τον τύπο χαρούμενο ?
Καταριπτεται η φιλοσοφικη σκεψη αυτη, επειδη ακριβωs κανειs δεν θαδινε τοσα για μια πιπαστ'αρχίδια του μαν αυτός τον συγκεκριμένο θέλει ;)
αυτό που θέλω να πω είναι ότι στην τελική κανείς δεν είναι τόσο ακέραιος ηθικά όσο πιστεύει ότι είναι αλλά είναι θέμα τιμής (χρηματικής) : στα 500 ευρώ κανείς νορμάλ στρέιτ δεν θα έμπαινε στην σκέψη να πάρει πίπα, στα 100.000.000 όλοι θα το σκέφτονταν (άγνωστο πόσοι θα ενέδιδαν)
στ'αρχίδια του μαν αυτός τον συγκεκριμένο θέλει ;)
αυτό που θέλω να πω είναι ότι στην τελική κανείς δεν είναι τόσο ακέραιος ηθικά όσο πιστεύει ότι είναι αλλά είναι θέμα τιμής (χρηματικής) : στα 500 ευρώ κανείς νορμάλ στρέιτ δεν θα έμπαινε στην σκέψη να πάρει πίπα, στα 100.000.000 όλοι θα το σκέφτονταν (άγνωστο πόσοι θα ενέδιδαν)
Αν με το πατημα ενος κουμπιου καποιος αγνωστος θα πεθαινε και θα επαιρνες 10.000.000 θα το παταγες?στ'αρχίδια του μαν αυτός τον συγκεκριμένο θέλει ;)
Περιεργο ορισμο για την αηδια εχεις.δεν το σκέφτομαι ηθικά... απλά είναι αηδία.
να μου έλεγες να πηδήξω καμιά κολόγρια για λεφτά ναι...
και με 1000 ευρωΑν με το πατημα ενος κουμπιου καποιος αγνωστος θα πεθαινε και θα επαιρνες 10.000.000 θα το παταγες?
Καταριπτεται η φιλοσοφικη σκεψη αυτη, επειδη ακριβωs κανειs δεν θαδινε τοσα για μια πιπα
Αρα ναχαμε να λεγαμε..........""Αν καποιοs πεθαινε, αν ειχε τοσα λεφτα αν επελεγε συτον, αν εκεινοs ενεδινε"" ....μπλα μπλα μπλα
Αν με το πατημα ενος κουμπιου καποιος αγνωστος θα πεθαινε και θα επαιρνες 10.000.000 θα το παταγες?