baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.286
- Πόντοι
- 5.097
οχιθα εμπιστευόσουν κάποιον που είναι όλη μέρα στο μπου?
αλλα δεν εχω αλλον πιο ευκαιρο τωρα
οχιθα εμπιστευόσουν κάποιον που είναι όλη μέρα στο μπου?
Ρε τυπε επρεπε να του την παρεις. Θα εβαζες χερακι θα ηταν και λιγο αεροπιπα τιποτα δεν θα καταλαβαινες.
Οι πορνες το κανουν για 10 ευρω, εσυ μας το παιζεις ντιβα;
καταρχάς καλησπέρα
Ξέρω ότι θα ακούσω διάφορα ....
Λοιπόν ακούστε τι μου έτυχε σ ένα μπαρ .. ξενοδοχείου ... είχα πάει 2-3 φορές για ποτό την 3η φορά με πλησιάζει ένας τύπος χοντρούλης με ρώτησε να κεράσει του είπα όχι και έφυγε... ξαναπήγα για ποτό και ηταν παλι εκει με πλησιάζει και δεν μυ λέει κάτι κ φεύγει μετα παραγγέλνω ενα ποτο μου το φέρνει ο μπάρμαν μαζί μ ενα φάκελο ...μου λεει ειναι απο τον κυριο..τελος παντων τον ανοίγω και μεσα ειχε 500€ και ενα σημείωμα που ελεγε ..διαφορα ...και τελος μου ζητούσε να του πάρω μια πιπα...τα παιξα το γύρισα πισω και εφυγα ...
εσεις τι θα κανατε .. τέτοιες εποχες 500 € εκανα καλα ?
Ρε τυπε επρεπε να του την παρεις. Θα εβαζες χερακι θα ηταν και λιγο αεροπιπα τιποτα δεν θα καταλαβαινες.
Οι πορνες το κανουν για 10 ευρω, εσυ μας το παιζεις ντιβα;
Για να αναρωτιέσαι εσύ έτσι, παίζει να κάνεις πίπες και στο τσαμπέ!!!
Τι ερώτηση είναι αυτή βρε βρωμόπουστα;
Αφου το λεει ο τυπος πως ηταν χοντρουλης, αμα ηταν φετες θα το σκεφτοταν.Για να αναρωτιέσαι εσύ έτσι, παίζει να κάνεις πίπες και στο τσαμπέ!!!
Για να αναρωτιέσαι εσύ έτσι, παίζει να κάνεις πίπες και στο τσαμπέ!!!
Σε ποιο χοτελ τύπε;
Αθήνα;
Και σε περιοδο νηστειας μαλιστα.Πές μας καλύτερα ότι γουστάρεις να τρώς κρέας..
για 50.000 ευρω επαιρνες πιπα?Και σε περιοδο νηστειας μαλιστα.
για 50.000 ευρω επαιρνες πιπα?
Never on Sunday.
Για 10000 εβαζες κωλοδαχτυλο στον μητσαρα;για 50.000 ευρω επαιρνες πιπα?
δηλαδη θα του επαιρνες πιπα και θα του επεστρεφες τα λεφτα?εγώ φιλαράκι θα τσίμπαγα το πακετάκι και άντε γεια στο χοντρό
εσυ παιζει να τον πληρωνες και κανα 50αρικοεγώ φιλαράκι θα τσίμπαγα το πακετάκι και άντε γεια στο χοντρό