Νέα

Πιο ανώμαλος ίσως να μην γίνεται!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sapakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Sapakias

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.291
Πόντοι
216
παιδιά ήρεμα, η ιστορία μπάζει.
Γίνεται είδηση χωρίς να υπάρχουν στοιχεία.
Ή πρόκειται για μαυριδερό που πλασάρει κοριτσάκια
ή για επίλυση διαφορών σε μυημένους του χώρου.
Ότι ήταν παιδιά του άγνωστο και απίθανο.

Πράγματι η είδηση μπάζει και δεν έχει ανανεωθεί σε κανένα site

:shit:

PetranGTi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2017
Κριτικές
10
Like
595
Πόντοι
291
Ο δράστης είναι δηλωμένος gay και η συζήτηση με τον άνθρωπο που τον κατήγγειλε (και αυτος gay) σε gay σελίδα. Τι σημασία έχει αν ήταν Έλληνας ή ξένος? Που είναι οι φεμινίστριες να καταγγείλουν την gay ανωμαλία?

originalred

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2012
Κριτικές
2
Like
17
Πόντοι
1
μην ξαφνιαζομαστε.... για οποιον προσεξε δεν αναφερετε η εθνικοτητα του πατερα και των παιδιων...
προφανως θα ηταν κανας λαθροπροσφυγας που μενει τσαμπα σε κανα διαμερισμα στον αγ.δημητριο και εκδιδει τα παιδια του όπως είναι συνηθες σε αυτές τις τριτοκοσμικες χωρες.
Μαν, ποσο τρομπας μπορει να εισαι????
Εδω μιλαμε για κατι φρικαλεο κ εσυ ασχολεισαι με το τι εθνικοτητας ηταν αυτος? Ημαρτον Θεε μου!!! Αντε τωρα, τραβα μαζι με τους φιλους σου να πεταξετε χαρτακια στον δρομο και να πουλησετε καμια εφημεριδα....

STRAIGHT_EDGE

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2013
Κριτικές
2
Like
18
Πόντοι
1
Αυτονοητα γαμησι και τσιμεντωμα στους παλιοπουστες που το εκαναν.

Εχω και την ειλικρινη περιεργεια,στις υπολοιπες χωρες οταν γινονται τετοια ειδεχθη εγκληματα,αραγε μπαινουν σε φορουμ και σχολιασμους αρθρων για να πλακωθουν για το αν ο δραστης ηταν ντοπιος η αλλοδαπος; Η μονο εδω στην Γελλαδα μας δερνει (και) αυτη η μαλακια;;

desperado21

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
31
Like
1.836
Πόντοι
2.357

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
5.294
Πόντοι
456
83 χρονων και μανα του. Ποσο διεστραμμενος;
ειχε σκοτωσει και την γιαγια του πριν απο χρονια. αντε και σε λιγα χρονια ,μολις αποφυλακιστει , και τις θειες και τις ανηψιες .....

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
22.424
Πόντοι
7.046
ειχε σκοτωσει και την γιαγια του πριν απο χρονια. αντε και σε λιγα χρονια ,μολις αποφυλακιστει , και τις θειες και τις ανηψιες .....
Τύπε μου, είμαι σίγουρος ότι θα σωφρονιστεί και θα βγει θεραπευμένος από την όποια ποινή του επιβληθεί(είτε φυλακή είτε ψυχιατρείο) , όπως γίνεται με όλες τις παρόμοιες περιπτώσεις. Στην Ελλάδα δικαιώματα έχει μόνο ο θύτης, όχι το θύμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom