kolompourdas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2012
- Like
- 3.031
- Πόντοι
- 1.706
να 'σαι καλά
να 'σαι καλά
τυπε εχεις μια αδυναμια στην δημοσια τιβιείναι καλό βέβαια να κάνουμε και μια μνεία σε ένα άλλο πύρκαυλο milf της ΕΡΤ, την Ντένια Σαρακίνη!
όχι, απλά επειδή μέχρι τώρα στο θέμα οι 2-3 που αναφέρθηκαν ήταν της δημόσιας, γι' αυτό είπα να περιοριστώ εκεί..τυπε εχεις μια αδυναμια στην δημοσια τιβι
σοσιαλιστης εισαι?
τυπε αν ακουγες την τελευταια ομιλια του γιωργακης θα ειχες γινει σιγουραόχι, απλά επειδή μέχρι τώρα στο θέμα οι 2-3 που αναφέρθηκαν ήταν της δημόσιας, γι' αυτό είπα να περιοριστώ εκεί..
αλλά εννοείται ότι καλά κομμάτια υπάρχουν παντού
Γυναικαρα!!!!
Καβλα!
λοιπόν, το παρών τοπικ στάθηκε αφορμή για να κάνω λογαριασμό, επειδή καθώς το διάβαζα είδα ότι λείπει η τρισμέγιστη τιτανοτεράστια milf παρουσιάστρια της κρατικής τηλεόρασης, Ηρώ Πέτσα!
είναι καλό βέβαια να κάνουμε και μια μνεία σε ένα άλλο πύρκαυλο milf της ΕΡΤ, την Ντένια Σαρακίνη!
τυπε εχεις μια αδυναμια στην δημοσια τιβι
σοσιαλιστης εισαι?
τυπε αν ακουγες την τελευταια ομιλια του γιωργακης θα ειχες γινει σιγουρα
αυτη κι εμενα μ'αρεσει πολυ γιατι μου θυμιζει εντονα την παθολογο μου που παντα ηθελα να πηδηξω.Η ερτ εχει παραδοση στις μιλφαρες καυλιαρες παρουσιαστριες αλλα η καλυτερη απ'ολες ειναι μια πολυ αριστοκρατικη θειτσα που λεει καμια το μεσημερι τις ειδησεις.Ειναι μαλλον η πιο μεγαλη απ'ολες αλλα μου διφευγει το ονομα τωραΑπό ΕΡΤ γουστάρω Ε.Χρονά.
Παρακολουθώ πάντα με ενδιαφέρον τα ρεπορτάζ για τις μεταφορές
την Λινα Κλειτου λες ε;σερραια..... ;)αυτη κι εμενα μ'αρεσει πολυ γιατι μου θυμιζει εντονα την παθολογο μου που παντα ηθελα να πηδηξω.Η ερτ εχει παραδοση στις μιλφαρες καυλιαρες παρουσιαστριες αλλα η καλυτερη απ'ολες ειναι μια πολυ αριστοκρατικη θειτσα που λεει καμια το μεσημερι τις ειδησεις.Ειναι μαλλον η πιο μεγαλη απ'ολες αλλα μου διφευγει το ονομα τωρα
οχι ρε αυτη ειναι μια καριολα δαπιτισσα και ειναι μικρη.την Λινα Κλειτου λες ε;σερραια..... ;)
αυτη κι εμενα μ'αρεσει πολυ γιατι μου θυμιζει εντονα την παθολογο μου που παντα ηθελα να πηδηξω.Η ερτ εχει παραδοση στις μιλφαρες καυλιαρες παρουσιαστριες αλλα η καλυτερη απ'ολες ειναι μια πολυ αριστοκρατικη θειτσα που λεει καμια το μεσημερι τις ειδησεις.Ειναι μαλλον η πιο μεγαλη απ'ολες αλλα μου διφευγει το ονομα τωρα
κυρίαμ αρεσει η θεια
και απο προφορα γκαβλα!