Νέα

Πίνακες / κάδρα για το σαλόνι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα drclaw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 142
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ξεκόλλα με τους ΚΛΩΝΟΥΣ ρε μαν  :)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.267
Πόντοι
5.006
OP
OP
drclaw

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
αντε να σου δώσω και εγώ μία ιδέα.....

www.bizart.gr]http://www.bizart.gr[/url]

ΥΓ. δεν διάβασα όλες τις σελίδες και μπορεί να έχει ξαναγραφτεί συνχωράτεμαι....

Τύπε μου το έχω δε το bizart - από ότι έχω καταλάβει κάνει την ίδια δουλειά (αντίγραφα/ελαιογραφίες σε καμβά, κορνιζάρωμα) που θα μπορούσες να κάνεις αν έφερνες μόνος σου από εξωτερικό (άρα να ήταν χειροποίητο) ή εκτύπωνες σε καμβά (άρα θα ήταν από εκτύπωση) το αντίγραφο που θες και μετά να το πήγαινες σε μαγαζί να στο κορνίζαραν. Υποθέτω ότι θα είναι αρκετά πιο ακριβά το bizart σε σχέση με το να το κάνεις μόνος σου, πχ με μια έρευνα αγοράς:

Την έναστρη νύχτα του Van Gogh σε μέγεθος 100x80 (κάτω από 1 τετραγωνικό δλδ) την πουλάει 170 σε ρολό και 222 σε "box" (υποθέτω ότι το box είναι τελαρωμένος καμβάς που μπορεί να κρεμαστεί στον τοίχο πχ ενώ το ρολό είναι σκέτος ο καμβάς ο οποίος θα πρέπει να τελαρωθεί -- από ότι θυμάμαι κάποιος είχε πει εδώ ότι το τελάρωμα κάνει κανένα 50αρι άρα λογική διαφορά)

Αν όμως πας σε ιντερνετικό μαγαζί σαν αυτά που ήδη έχουν προτείνει κάποιοι φίλοι από εδώ πχ θα δεις ότι το συγκεκριμένο έργο σε μέγεθος 76x102 (περίπου το ίδιο δηλαδή) και καλή ποιότητα έρχεται σε ρολό στα 90 ευρώ ενώ σε μέτρια ποιότητα μόλις στα 50 ευρώ! Μιλάμε για διαφορά σχεδόν 100 ευρώ  :tickedoff:

Επίσης ακόμα και αν συνυπολογίσουμε τα ταχυδρομικά η διαφορά παραμένει μεγάλη γιατί από ότι έχω δει και το bizart χρεώνει έξοδα παράδοσης (εκτός και αν πας να το πάρεις από εκεί φυσικά).

xagnostos2006

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
12
Like
1.615
Πόντοι
5.965
Το bizart είναι γενικώς ακριβό.
Νομίζω δεν λέει να ψωνίσεις από εκεί, εκτός αν θέλεις κάτι συγκεκριμένο ή πρωτότυπο που να έχουν.
Γενικώς το internet ή κάποιες από τις λύσεις που αναφέραμε πιο πριν νομίζω είναι οι καλύτερες.

xagnostos2006

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
12
Like
1.615
Πόντοι
5.965
[…]
Βέβαια με όλα αυτά θα χρειαστεί να το ψάξω ακόμα περισσότερο  :coffee:
Δυστυχώς, το πολύ ψάξιμο δεν το γλυτώνεις.
Βέβαια, μπορεί να είναι χρονοβόρα και επίπονη διαδικασία, αλλά μπορείς να την μετατρέψεις σε ευχάριστη και διδακτική.

xagnostos2006

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
12
Like
1.615
Πόντοι
5.965
[…]
Εγω παντως που το βλεπω καθε μερα δε με χαλαει καθολου.
[…]
Αυτό είναι μια πολύ σημαντική παράμετρος στην επιλογή μας, την οποία πρέπει να σκεφτούμε και να εξετάσουμε πολύ προσεκτικά.

xagnostos2006

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
12
Like
1.615
Πόντοι
5.965
Τύπε μου φαίνεται θα αυξηθούν οι πωλήσεις σε μαγαζιά με εκτυπώσεις, αφίσσες, καμβάδες και τα λοιπά λόγω του θέματος.  :thumbsup:

Το bou τελικά κινεί το εμπόριο και επιτελεί κοινωνικό έργο  :rockon: :headbang2:

:dancing: :rockon: :rockon: :rockon:

xagnostos2006

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
12
Like
1.615
Πόντοι
5.965
drclaw
Ελπίζω τα σχόλια μας να σε έχουν βοηθήσει.
Τελικά κατέληξες πουθενά; Τι έκανες; Πήρες τίποτα;

OP
OP
drclaw

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
drclaw
Ελπίζω τα σχόλια μας να σε έχουν βοηθήσει.
Τελικά κατέληξες πουθενά; Τι έκανες; Πήρες τίποτα;

Τύπε σίγουρα με βοήθησαν και άνοιξαν τους ορίζοντες μου σε αυτό το θέμα, ευχαριστώ πολύ  :thumbsup:

Όσο για το πού έχω καταλήξει; Ακόμα το ψάχνω ...

Πάντως απέκλεισα το να αγοράσω original, ακόμα και ο Κριδεράς είναι πολύ ακριβός δυστυχώς  :(

Σαν πιθανότερο βλέπω να φέρω 2-3 έργα ελαιογραφία σε καμβά σε ρολό από το ίντερνετ και να τα πάω εδώ να τα τελαρώσω (θα δω αν θα βάλω και κορνίζα). Θα δοκιμάσω να τυπώσω και μια φωτογραφία επίσης σε καμβά για να δω την ποιότητα αν και φοβάμαι ότι δε θα είναι αντίστοιχη της ελαιογραφίας.

Απλώς υπάρχουν τόσες επιλογές που είναι πολύ δύσκολο να αποφασίσω :hmm:  :dunno:

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
πάρε μια δική μου φωτο (όχι με τη φάτσα μου, με μοντέλο μου) και εκτύπωσέ τη σε καμβά
και τώρα ναι κάνω διαφήμηση  :rockon:

xagnostos2006

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
12
Like
1.615
Πόντοι
5.965
Επειδή κάποιος συναγωνιστής με ρώτησε με pm,
παραθέτω εδώ την απάντηση μου μπας και ενδιαφέρει και κάποιον άλλο.

xagnostos2006

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
12
Like
1.615
Πόντοι
5.965

[...]
Τα σχόλια που έκανα για το κατάστημα «Η Πηγή της Αφίσας» ήταν κάπως αρνητικά, αλλά αφενός αφορούν την τότε περίοδο και αφετέρου δεν είχα καμία συνεργασία με ή αγορά από αυτό το κατάστημα.
Δεν γνωρίζω για την ποιότητα της δουλειάς τους και το αποτέλεσμα.
Το βασικό μου παράπονο είναι ότι δεν βρήκα τους πίνακες που ήθελα και δεν έδειξαν καμιά διάθεση για να βοηθήσουν, εξυπηρετήσουν ή πουλήσουν.
Τους ρώτησα αν μπορούν να βρουν αυτά που συγκεκριμένα ήθελα και, ενώ μου είπαν πως θα το ψάξουν και θα μου πουν, δεν με ενημέρωσαν ποτέ.
Να σημειωθεί ότι τους είχα πει ότι δεν με ενδιαφέρει η τιμή και ο χρόνος παράδοσης.
Τους ξαναπήρα κάποια τηλέφωνα και δεν είχαν να μου πουν τίποτα, πάλι μου έλεγαν πως θα κοιτάξουν και θα μου πουν και πως με θυμούνται.
Όσο ειδοποίησαν εσένα άλλο τόσο ειδοποίησαν κι εμένα…
Αλλά όπως είπα και πριν, αυτό το περιστατικό αφορά την τότε περίοδο και ίσως είναι μεμονωμένο και επίσης πολλά μπορεί να έχουν αλλάξει από τότε ως τώρα.
[...]

xagnostos2006

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
12
Like
1.615
Πόντοι
5.965
[...]
Όπως σωστά κατάλαβες, αγόρασα «αφίσες» από το ίντερνετ και μετά τα έκανα εδώ καμβά, κάδρο κτλ.
Εγώ έκανα την αγορά και την όποια μετέπειτα διαδικασία - επεξεργασία πριν δυο - τρία χρόνια.
Οπότε τα πράγματα μπορεί να έχουν αλλάξει (σε τιμές, εξυπηρέτηση, «τεχνολογία», κτλ.).
[...]
Εγώ τα έκανα καμβά, κάδρα κτλ. σε ένα εργαστήρι στην Καλλιθέα
[...]
Φαντάζομαι πως και σε άλλο εργαστήρι τέτοιου τύπου να κάνεις την μετατροπή - επεξεργασία της αφίσας σε καμβά, καλά θα είναι και οι τιμές θα είναι καλύτερες από ότι σε μαγαζί.
Επίσης, σε περίπτωση που θες να κάνεις περισσότερα του ενός, αν θες μπορείς να αφήσεις το ένα για να τσεκάρεις τη δουλειά τους και μετά να πας και τα υπόλοιπα.
Ρώτα, ψάξου και αποφασίζεις.
[...]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom