Νέα

Πίνακες / κάδρα για το σαλόνι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα drclaw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 142
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.743
Πόντοι
3.656
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες τύπε !

Αυτό λέω ότι δε θέλω να πάρω από ΙΚΕΑ... Για τα άλλα τα μαγαζιά έχεις να προτείνεις τίποτα που να έχει σελίδα στο ιντερνέτ να δω ;

Σε γκαλερί πόσα λεφτά πάει το μαλλί;

τυπε συγκεκριμενα μαγαζια δεν εχω να σου πω,αλλα με σιγουρια μπορω να σου πω οτι οι γκαλερι δαγκωνουν γιατι υποτιθεται οτι εχουν εργα μοναδικα,και οχι κατι που μπορει να εχει βγει και σε πολλα αντιγραφα.παντως εαν βαριεσαι να ψαξεις στο google,ξεκινας απο το καταστημα των διακοσμητικων ειδων της γειτονιας σου.εκει θα σε κατευθυνουν,και θα μαθεις και μονος σου την αγορα αυτη,(πολυ σημαντικο για παρομοιες αγορες στο μελλον)   :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
drclaw

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
Κατάλαβα ! Ευχαριστώ  :thumbsup:

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616
Τυπε βαλε τον γνωστο γερο-ναυτικο με το τσιμπουκι!!!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Τυπε βαλε τον γνωστο γερο-ναυτικο με το τσιμπουκι!!!
χαχα την έχω και εγώ αυτή τύπε

+με+τσιμπούκι.jpg

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616
Ολα εξαιρετικες επιλογες.Ξερεις απο τεχνη κομπρα μου!!!!!!!!!!!!!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Επέλεγε ένα έργο του Dali, του Michael Angelo ή του Wassily Kandinsky κατά την γνώμη μου τύπε

Aribas

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Τύπε ένας φίλος είχε αγοράσει από σάιτ του εξωτερικού αντίγραφα πινάκων διάσημων ζωγράφων...Είναι κανονική ζωγραφική σε καμβά, όχι φωτογραφίες.Η τιμή ήταν τσιμπημένη θυμάμαι, αλλά, όχι απαγορευτική....Το αποτέλεσμα σούπερ  :rockon:

Για ψάξε το λίγο...

OP
OP
drclaw

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
Τύπε ένας φίλος είχε αγοράσει από σάιτ του εξωτερικού αντίγραφα πινάκων διάσημων ζωγράφων...Είναι κανονική ζωγραφική σε καμβά, όχι φωτογραφίες.Η τιμή ήταν τσιμπημένη θυμάμαι, αλλά, όχι απαγορευτική....Το αποτέλεσμα σούπερ  :rockon:

Για ψάξε το λίγο...

Μήπως από το etsy ? Έχει πολλά εκεί σαν αυτό

Aribas

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
16
www.topofart.com/artists/Picasso/art-reproduction/3553/Guernica.php]http://www.topofart.com/artists/Picasso/art-reproduction/3553/Guernica.php[/url]

Υπάρχει επιλογή σε canvas print που είναι πολύ οικονομικές, βέβαια θα υπολογίσεις και κορνίζα αλλά σκέψου ότι θα κρεμάσεις Guernica Pablo Picasso πάνω από τον καναπέ σου, θα διαβάσεις και πέντε μαλακίες για τον καλλιτέχνη και θα κάνεις τις κορασίδες να ξεροχύνουν  :kissass:

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Τύποι μου θέλω να αγοράσω 2-3 πίνακες για το σαλόνι,
Αν εχεις κλασικα επιπλα κανε μια βολτα απο μοναστηρακι και βαρβακειο και ψαξε , παντα εχειπινακες με κορνιζες , οι κορνιζες κοστιζουν γενικως, λαδι σε καμβα φυσικα,,
Απεναντι απ τη βαρβακειο πριν τους παγκους των λαχανικων ειναι ενα παλαιοπωλειο ,με πακιστανο φυσικα πωλητη που εχει μια ωραια ζωγραφια με το βασιλια κωνσταντινο, με ωραια κορνιζα, αξιζει κατι πρωτοτυπο νομιζω..
Αν σου αρεσουν τα αντιγραφα μεγαλων ζωγραφων οι ταιλανδοι ειναι εξπερ και τα παραγγελνεις απ το νετ, πολυ φθηνα,
Πολυ πρωτοτυπα ειναι του Μποτερο με τις χοντρες,
Αν σου αρεσουν τα ελληνικα νησια ο Κριδερας ειναι φθηνος και ιδανικος
ΠΡΟΣΟΧΗ, οπως προειπες και συ μην παρεις κατι που θα υπαρχει σε σχεδον ολα τα ελληνικα σπιτια,
Φυσικα θα ποσταρεις φωτο απο οτι επιλεξεις
Απολαυσε τη διαδικασια και μη βιαστεις απλα να 'βαλεις κατι στον τοιχο'
Εγω μεταξυ αλλων εχω και το 'σταχοχωραφο με κορακια' καταθλιπτικο αλλα απο υπεροχο δημιουργο,
Ελπιζω να βοηθησα

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.012
Πόντοι
2.606
Τύποι μου θέλω να αγοράσω 2-3 πίνακες για το σαλόνι, σχετικά μεγάλους (ο ένας θέλω να είναι πάνω από 1 τετραγωνικό ξέρω γω 1.40x0.80 ή κάτι τέτοιο για να τον βάλω πάνω από τον καναπέ ). Στο μόνο μέρος που έχω δει τέτοιους πίνακες είναι στο ΙΚΕΑ αλλά δε θέλω να πάρω από εκεί γιατί έχει όλος ο κόσμος τους ίδιους και φαίνεται ότι είναι ΙΚΕΑτζιδικοι. Οπότε θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος φίλος γνωρίζει παραπάνω πληροφορίες, πού μπορώ να βρω, σε τι τιμές, αν υπάρχει κάπου δείγμα σε ίντερνετ.

Επίσης, τι ποιότητες υπάρχουν σε πίνακες; Χαλάνε / ξεθωριάζουν με τον ήλιο; Γενικά αν κάποιος έχει ασχοληθεί και μπορεί να πει μια γνώμη είναι ευπρόσδεκτη. Πόσα λεφτά αξίζει να δώσω; Έχει νόημα να πάω σε γκαλερί ή (κάτι τέτοιο) ή θα μου έρθει ο κούκος αηδόνι; Πώς δουλεύουν οι γκαλερί γενικά; Το budet μου (για 1 πίνακα) είναι περίπου όσο καλού CG ή έστω ενός φθηνού CT.

Για τους καλοθελητές, σημειώνω ότι δε θέλω ξυλόγλυπτα  :headbang: ούτε πίνακες με τσόντες  :fuck1:
τυπε με τα λεφτά που δίνεις αμα πας σε γκαλερί θα πάρεις μονο το τελάρο  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom