drclaw
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2014
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Τύπε πλάκα πλάκα αν το πούλαγαν αυτό το κάδρο σε καμιά γκαλερί χαμός θα γινόταν ποιος θα το πρωτοπάρει
ολοι οι μπουυρδελακιδεςΤύπε πλάκα πλάκα αν το πούλαγαν αυτό το κάδρο σε καμιά γκαλερί χαμός θα γινόταν ποιος θα το πρωτοπάρει
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες τύπε !
Αυτό λέω ότι δε θέλω να πάρω από ΙΚΕΑ... Για τα άλλα τα μαγαζιά έχεις να προτείνεις τίποτα που να έχει σελίδα στο ιντερνέτ να δω ;
Σε γκαλερί πόσα λεφτά πάει το μαλλί;
χαχα την έχω και εγώ αυτή τύπεΤυπε βαλε τον γνωστο γερο-ναυτικο με το τσιμπουκι!!!
Δες κ εδώ μερικές ρομαντικές φωτό τύπεΕιναι πραγματι εργα τεχνης
Απεριοριστο ρισπεκτ σε Billy13 και Thourio γι αυτα τα αριστουργηματα
Ειναι πραγματι εργα τεχνης
Απεριοριστο ρισπεκτ σε Billy13 και Thourio γι αυτα τα αριστουργηματα
Mυστη επειδη σε κοβω για ρομαντικο τυπο, θα σου προτεινα κατι απο τα παρακατω...
Τύπε ένας φίλος είχε αγοράσει από σάιτ του εξωτερικού αντίγραφα πινάκων διάσημων ζωγράφων...Είναι κανονική ζωγραφική σε καμβά, όχι φωτογραφίες.Η τιμή ήταν τσιμπημένη θυμάμαι, αλλά, όχι απαγορευτική....Το αποτέλεσμα σούπερ
Για ψάξε το λίγο...
Τύπε ωραία είναι αυτά αλλά λίγο ακριβά ...
3700 ευρώ
Αν εχεις κλασικα επιπλα κανε μια βολτα απο μοναστηρακι και βαρβακειο και ψαξε , παντα εχειπινακες με κορνιζες , οι κορνιζες κοστιζουν γενικως, λαδι σε καμβα φυσικα,,Τύποι μου θέλω να αγοράσω 2-3 πίνακες για το σαλόνι,
τυπε με τα λεφτά που δίνεις αμα πας σε γκαλερί θα πάρεις μονο το τελάροΤύποι μου θέλω να αγοράσω 2-3 πίνακες για το σαλόνι, σχετικά μεγάλους (ο ένας θέλω να είναι πάνω από 1 τετραγωνικό ξέρω γω 1.40x0.80 ή κάτι τέτοιο για να τον βάλω πάνω από τον καναπέ ). Στο μόνο μέρος που έχω δει τέτοιους πίνακες είναι στο ΙΚΕΑ αλλά δε θέλω να πάρω από εκεί γιατί έχει όλος ο κόσμος τους ίδιους και φαίνεται ότι είναι ΙΚΕΑτζιδικοι. Οπότε θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος φίλος γνωρίζει παραπάνω πληροφορίες, πού μπορώ να βρω, σε τι τιμές, αν υπάρχει κάπου δείγμα σε ίντερνετ.
Επίσης, τι ποιότητες υπάρχουν σε πίνακες; Χαλάνε / ξεθωριάζουν με τον ήλιο; Γενικά αν κάποιος έχει ασχοληθεί και μπορεί να πει μια γνώμη είναι ευπρόσδεκτη. Πόσα λεφτά αξίζει να δώσω; Έχει νόημα να πάω σε γκαλερί ή (κάτι τέτοιο) ή θα μου έρθει ο κούκος αηδόνι; Πώς δουλεύουν οι γκαλερί γενικά; Το budet μου (για 1 πίνακα) είναι περίπου όσο καλού CG ή έστω ενός φθηνού CT.
Για τους καλοθελητές, σημειώνω ότι δε θέλω ξυλόγλυπτα ούτε πίνακες με τσόντες