Νέα

Πηγαίνετε μόνοι σας σε bar ή club ή ακόμα και για καφέ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MariosFFX
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 831
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πηγαίνετε μόνοι σας σε bar ή club ή ακόμα και για καφέ?

• Bar

Ψήφοι: 45 17,9%
  • Club

Ψήφοι: 14 5,6%
  • Καφέ

Ψήφοι: 66 26,3%
  • Όλα τα παραπάνω

Ψήφοι: 42 16,7%
  • Όχι

Ψήφοι: 116 46,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    251

MariosFFX

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα!
Η ερώτηση είναι απλή: Πηγαίνετε μόνοι σας σε bar ή club ή ακόμα και για καφέ?

Οι λόγοι που μπορεί κάποιος να πηγαίνει είναι απλοί:
α) Του αρέσει και πάει
β) Δεν του αρέσουν οι παρέες
γ) Μπορεί να πιστεύει ότι θα βρει γκόμενα
δ) Πάει για να ξεσκάσει κάπου αλλού διαφορετικά..

Οι λόγοι μπορεί να νε ένα σορό..
Εσείς έχετε πάει?
Εγώ προσωπικά, έχω πάει 2 φορές σε bar είχα τρελή όρεξη για ποτό και μουσική και κάνεις από την παρέα δεν ήθελε οπότε απο το να μην πάω καθόλου, πήγα μόνος μου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εγω κατα κανονα παω μονος μου στα στριπ κλαμπ. Σε αυτες τις περιπτωσεις η παρεα σε αποπροσανατολιζει. Εκτος αν θελεις να πας για χαβαλε.

Επισκέπτης
Άμα θες να χτυπήσεις γκόμενα πρέπει να πας ΜΟΝΟΣ

Αλλιώς άμα θες να διασκεδάσεις,πας με παρέα ;)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Άμα θες να χτυπήσεις γκόμενα πρέπει να πας ΜΟΝΟΣ

Αλλιώς άμα θες να διασκεδάσεις,πας με παρέα ;)

Εγω εχω μαζεψει τρια τεσσερα τηλεφωνα απο κοπελες στα στριπ. Και ολες δεν ηθελαν λεφτα. Μονο πηδημα. Ψιλοφοβαμαι ομως φιλε. Δεν ξερω γιατι, αλλά μου φαινεται μπλεξιμο.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Εγω κατα κανονα παω μονος μου στα στριπ κλαμπ. Σε αυτες τις περιπτωσεις η παρεα σε αποπροσανατολιζει. Εκτος αν θελεις να πας για χαβαλε.
Στα στριπ ομως σε πρηζουν...
Ερχεται η μια μετα την αλλη και δεν το ευχαριστιεσαι πραγματικα
Ποσες θα διωξεις πια ?
Μετα απο λιγη ωρα αρχιζεις και αισθανεσαι ''καπως''
Εννοω οτι αυτες που ερχονται ερχονται μονο για να ανεβασουν τον τζιρο του μαγαζιου και να παρουν τα ποσοστα τους ......
Σε  καλυπτει εσενα αυτο σαν ανδρα ?

Σε μπαρ μονος δεν το εχω κανει ποτε.........

Σε κλαμπ δεν μπορεις να μπεις μονος......

Για καφε ευκολα παω μονος ειτε με την εφημεριδα
ειτε για να δω καποιον αγωνα

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
οταν ημουν φανταρος και ειχα παει γκατζα τι2 πρωτες 5-10 μερες μεχρι να γνωριστω εβγαινε μονος για καφε και φαι και ομολογω ειναι τραγικο και δε μου αρεσε καθολου.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Καλησπέρα!
Η ερώτηση είναι απλή: Πηγαίνετε μόνοι σας σε bar ή club ή ακόμα και για καφέ?

Οι λόγοι που μπορεί κάποιος να πηγαίνει είναι απλοί:
α) Του αρέσει και πάει
β) Δεν του αρέσουν οι παρέες
γ) Μπορεί να πιστεύει ότι θα βρει γκόμενα τυχαινει .....
μου ετυχε δυο φορες οτν πηγαινα πολυ παλια σε κλαμπ αλλα ημουν ανωριμος και μικρος για να κανω κατι.....
Ειχα πολλες φοβιες και ανασφαλειες και αυτα λειτουργουσαν ανασταλτικα !!!!
Ακομη και σε λεωφορειο ειχα τυχερο που ειχα κομπλαρει παντελως ομως  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δ) Πάει για να ξεσκάσει κάπου αλλού διαφορετικά.. Ποσο ευκολα μπορεις να ξεσκασεις οταν νιωθεις μονος ?
ουτε να το ξεχασεις δεν μπορεις ....  :S

Οι λόγοι μπορεί να νε ένα σορό..
Εσείς έχετε πάει?
Εγώ προσωπικά, έχω πάει 2 φορές σε bar είχα τρελή όρεξη για ποτό και μουσική και κάνεις από την παρέα δεν ήθελε οπότε απο το να μην πάω καθόλου, πήγα μόνος μου.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
οταν ημουν φανταρος και ειχα παει γκατζα τι2 πρωτες 5-10 μερες μεχρι να γνωριστω εβγαινε μονος για καφε και φαι και ομολογω ειναι τραγικο και δε μου αρεσε καθολου.
εεεεεεεμμμμ αυτο λεω κι εγω......

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Παλιοτερα, οταν ημουν νεωτερος, αμα οι παρεες μου δεν μπορουσαν πολλα πραγματα εκανα μονος μου.

Και για καφε, και για ποτο, και σινεμα, και τσαρκα.

Μεχρι και διακοπες ειχα παει μονος μου 5 μερες στην Αμοργο, επειδη ηθελα να απω αλλα δεν ευρισκα παρεα.

Σιγουρα ομως ειναι καλυτερα με παρεα. Αλλα αν δεν μπορει, απο το να κατσω σπιτι θα παω μονος μου.......

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
γιατι?μηπως παμε με παρεα? :birdman:

OP
OP
M

MariosFFX

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Φανταριλίκι?  Άσε ρε φίλε! εκεί ούτε με παρέα δεν μου άρεσε να βγαίνω για το λόγο ότι θα πιάναμε κουβέντα για στρατιωτικά θέματα... Αντίς να κάνουμε χαβαλέ, Αντίς να το διασκεδάσουμε και να πιάσουμε καμία γκόμενα μιλάγαμε για τις καμπάνες που τρώγαμε... εγώ λέω στην ζωή σου σαν πολίτης

Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Bar κυρίως...όχι όμως κωλόμπαρα.
Γουστάρω τρελλά να βγαίνω μόνος μου...και ανάλογα με τη διάθεση....
Άλλες φορές για να κάνω χαβαλέ παρατηρώντας τον κόσμο, άλλες για να απομονοθώ σε μια ήσυχη γωνιά και να ακούσω την μουσική μου, άλλες για να γίνω ντίρλα και άλλες για να χαβαλεδιάσω με καμμιά γκομενίτσα αν βρώ.
...και για να μην παρεξηγηθώ... δεν είμαι κανένας ψυχάκιας αντικοινωνικός. Απλά πολλές φορές γουστάρω και μόνος. Όπως λέμε.... "έχω γκόμενα μόνιμη αλλά γουστάρω και κανένα μπουρδελάκι!!"  :grin:

Επισκέπτης
Πάντως σε μπαρ,έχεις περισσότερες πιθανότητες να χτυπήσεις γκόμενα,παρά σε κλαμπ....στο κλαμπ,σε εμποδίζει η δυνατή μουσική στο να κάνεις καμάκι ;)

Nyar

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Οι μοναδικές έξοδοι που δεν αποπνέουν μια μιζέρια όταν είσαι μόνος είναι είτε για καφέ (εφημερίδα,ματς κτλ) είτε σινεμά,υπάρχουν ταινίες που δε θέλουν να τις δουν όλοι ή τεσπα θες να την απολάυσεις αναπόσπαστος...έτσι κάνω τουλάχιστον εγώ ! Για φαγητό μόνος ειδικά σε καλό μαγαζί μου φαίνεται λίγο κάπως (σουβλατζίδικα,φαστ φουντ δε μετράνε)...πόσο μάλλον σε στριπ κλαμπ (κάποτε μάζευα εναν κολλητο που είχε ερωτευτεί μια που του τα έτρωγε και έβγαινε...μόνος).

Μπαρ,κλαμπ κτλ δικαιολογείται μόνο σε νησί και με γκομενοδουλειά να παίζει...αλλα και πάλι...Μόνος ούτε στον Παράδεισο !

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σε κλαμπ εχω να παω απο το καλοκαιρι... και πριν απο το καλοκαιρι ειχα 2 χρονια...

Καλα τα κλαμπακια...μεχρι τα 22 σου

Κανα μπαρακι .... για χαλαρο ποτακι στην μπαρα... να κοζαρεις τον χωρο και να προσπαθεις να πιασεις επαφη με την μπαργουμαν

ΠΡΟΣΟΧΗ...ΖΗΤΑ κινητο με την μια... και απο την πρωτη φορα.... πριν ξαναπας εκει δευτερη φορα αν ειναι ψηστην να βγειτε μονοι σας αν οντως εενδιαφερεται αλλιως απλα θελει πελατεια για το μαγαζακι της....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Άλλα και πάλι;;;

Δηλαδή για γκομενοδουλειά,θα πας με παρέα; :jerking:

γιατι εσυ πας μονος σου? Και τι θα σου κανει ο φιλος θα σου φαει την γκομενα?
Με φιλους απειρες φορες εχω χωθει μωρη κομπλεξικη κιθαρα  :birdman:

τραβα απομονωσου εσυ μην σου φανε την γκομενα μπουχουχου κλαψε λιγο ρε  :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Σε κλαμπ εχω να παω απο το καλοκαιρι... και πριν απο το καλοκαιρι ειχα 2 χρονια...

Καλα τα κλαμπακια...μεχρι τα 22 σου

Κανα μπαρακι .... για χαλαρο ποτακι στην μπαρα... να κοζαρεις τον χωρο και να προσπαθεις να πιασεις επαφη με την μπαργουμαν

ΠΡΟΣΟΧΗ...ΖΗΤΑ κινητο με την μια... και απο την πρωτη φορα.... πριν ξαναπας εκει δευτερη φορα αν ειναι ψηστην να βγειτε μονοι σας αν οντως εενδιαφερεται αλλιως απλα θελει πελατεια για το μαγαζακι της....
Στα μπαρ πας για να την πέσεις στην μπαργούμαν?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom