Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
καλο....
ποσα αλογα;
Σιγά την πίπα.Κατάλαβα τι ρολο βαράς επειδη έχεις ενα αμάξι που μόνο σαν σήμα αξίζει λογο παλαιοτητας το παίζεις κάποιος. Μου θυμίζεις την ατάκα έχω και κότερο πάμε μια βόλτα?αυτό έχω σου κάνει?
Σιγά την πίπα.Κατάλαβα τι ρολο βαράς επειδη έχεις ενα αμάξι που μόνο σαν σήμα αξίζει λογο παλαιοτητας το παίζεις κάποιος. Μου θυμίζεις την ατάκα έχω και κότερο πάμε μια βόλτα?
και τον ασεπ τι τον θες;177 φιλαράκι ;)
και τον ασεπ τι τον θες;
διαβλεπεις μηπως την κριση του ιδιωτιου τομεα
και θες και συ να αραξεις εστω και με λιγοτερα ε;
καλα κανεις ρε μαγκα
μιλαμε για αλλη ποιοτητα ζωης
μακρια απο υπερωριες,αγχος και σεξουαλικα προβληματα
για υπουργειο οικονομικων πας;
Eσυ με ρώτησες τι αμαξι εχω οχι εγώτώρα θέλω να πάρω ένα μικρό για να κινούμε στη πόλη.Δεν έχω τέτοια κολλήματα εγώ φίλε μου...στ'αρχίδια μου,κάθε μέρα με μετρό πάω στο γραφείο.
Eσυ με ρώτησες τι αμαξι εχω οχι εγώ
Θα μιλήσω εγώ γιατι μάλλον γνωρίζουμε τα ίδια.Παιδια σε κάθε σχεδόν υπηρεσία - οργανισμό υπάρχει το γνωστό INTRANET. Λοιπόν εκεί μέσα καποιοι βλέπου θέσεις που είναι άδειες και πάνε τα βυσματάκια και τις ποιάνουν.Και οι μαλάκες οι υπόλποι λένε μα καλά γιατι δεν με πήραν και πέταξα τα παράβολα.Αστα μεγάλε άσταόπως καταλαβαίνεις δε μπορώ να μιλήσω περεταίρω,πάνω σε αυτό το θέμα και σ'αυτό το σαϊτ,για ευνόητους λόγους!Ας αλλάξουμε θέμα
Άκυροεε...ορίστε??για κάνε μια μετάφραση φίλε γιατί τα ελληνικά σου με δυσκολεύουν![]()
![]()
για ριξε μια ξηγα ρε φιλος....Θα μιλήσω εγώ γιατι μάλλον γνωρίζουμε τα ίδια.Παιδια σε κάθε σχεδόν υπηρεσία - οργανισμό υπάρχει το γνωστό INTRANET. Λοιπόν εκεί μέσα καποιοι βλέπου θέσεις που είναι άδειες και πάνε τα βυσματάκια και τις ποιάνουν.Και οι μαλάκες οι υπόλποι λένε μα καλά γιατι δεν με πήραν και πέταξα τα παράβολα.Αστα μεγάλε άστα
Αστο μεγάλε. Σας κοροιδευουν ψιλό γαζί όλους μας. Νομίζεις τα καλά παιδεια των βυσματιων πάνε σε θέσεις κοινες??Εισαι γελασμένος. Τα παιδεια βουλευτων κτλπ που μπαίνουν στο δημόσιο ξέρετε πόσα είναι???Οχι μόνο αυτα που βγαίνουν στην δημοσιότητα και αυτο γιατι κάποιος δημοσιογραφος ζητησε κατι και δεν του το εκαναν.Βλεπε Μάκη....!Υπάρχουν θέσεις που δεν βγαίνουν παραέξωγια ριξε μια ξηγα ρε φιλος....![]()
Αστο μεγάλε. Σας κοροιδευουν ψιλό γαζί όλους μας
όπως καταλαβαίνεις δε μπορώ να μιλήσω περεταίρω,πάνω σε αυτό το θέμα και σ'αυτό το σαϊτ,για ευνόητους λόγους!Ας αλλάξουμε θέμα
Εμένα παπάρα δεν με κοροιδευουν για μια θέση στο δημόσιο. Εσάς.Εμενα με κοροιδευουν σε άλλα πράγματα. Αντε πηγενε κανε κανενα μάθημα η ακομα καλύτερα στείλε μου την γυναίκα του γιατρού που πηδάς να μου κάνει κανενα μάθημα και μέναΝαι όπως το πες.... ΣΑΣ δουλεύουν ψιλό γαζί όλους μας
δε ξέρω για τ αρχίδια σου αν είναι μεγάλα...πάντως η ανασυνταξία σου σίγουρα έχει πρόβλημα φίλε..
εσυ με τι ασχολεισαι;Εμένα παπάρα δεν με κοροιδευουν για μια θέση στο δημόσιο. Εσάς.Εμενα με κοροιδευουν σε άλλα πράγματα. Αντε πηγενε κανε κανενα μάθημα η ακομα καλύτερα στείλε μου την γυναίκα του γιατρού που πηδάς να μου κάνει κανενα μάθημα και μένα
Αλλάζω θέμα και έρχομαι στο θέμα του θρέντ σου. Σε ρώτησα κάτι, μερικά πόστ πιο πάνω με σκοπό να αναλύσουμε το θέμα που εσύ άνοιξες. Λοιπόν ...;
Εμένα [size=10pt]παπάρα [/size]δεν με κοροιδευουν για μια θέση στο δημόσιο. Εσάς.Εμενα με κοροιδευουν σε άλλα πράγματα. Αντε πηγενε κανε κανενα μάθημα η ακομα καλύτερα στείλε μου την γυναίκα του γιατρού που πηδάς να μου κάνει κανενα μάθημα και μένα
οντωσ παρε προφυλαξεισ γιατι φαντασου ποσα ιδιαιτερα κανει ακομα η γυναικαΤώρα τό μάθημα έχει γίνει πραγματικά "ιδιαίτερο"!!!Πάντως καλού-κακού πάρε καμμιά προφύλαξη.Δέν είναι μόνο ή εγκυμοσύνη,κυκλοφορούν ασθένειες.