lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
το εχυσες το μωρο σημερα τυπε μου;
το εχυσες το μωρο σημερα τυπε μου;
To πρόβλημα με τους έλληνες είναι ότι δεν καταλαβένουν ότι τους κοροιδευουν εκει ειναι το πρόβλημα φίλε.ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ το καταλαβουν ισως πάμε προς το καλύτεροεγώ δε σ'έβρισα,χρησιμοποίησα απλά μια αδυναμία σου(η λάθος αν προτιμάς).Τεσπα δε θ ασχοληθώ άλλο μαζί σου,απλά μπορεί να μαστε σε μπουρδελοσαϊτ,αλλά να προσέχεις πως μιλάς.Α και όπως είπες..εσένα σε κοροϊδεύουν σε άλλα πράγματα.Ωραίο πράγμα η αυτογνωσία ;)
Μετά τιμής ο Πυρόκαυλος
ετσι σε θελω καυλιαρη μουναιιιιι περάσαμε υπέροχα... ;)
Λοιπον ......
Τα θρεντ που λοιπουν για να δεσει το γλυκο .....
1 . Πηδηξα την κορη του γειτονα πειραζει ?
2 . Πηδηξα την γιαγια μου γιατι δεν μπορουσε ο παππους μου πειραζει ?
3 . Πηδηξα την αδελφη μου μαζι με την ξαδερφη μου και επερνε ματι ο θειος μου πειραζει ?
4 . Πηδηξα τον δασκαλο μου μαζι με εναν σημμαθητη μου πειραζει ? (gay εκδοχη)
χαχα έλα ρε...αυτά είναι άρρωστα όπως και ένα παλαιότερο θρεντ "Πήδηξα τη μάνα μου πειράζει?"
Εμένα το δικό μου εκτός του ότι είναι πέρα για πέρα αλήθεια..είναι φυσιολογικό.Ενήλικες είμαστε ότι γουστάρουμε κάνουμε.Δηλαδή μερικοί απο σας δε πηδήξατε καμιά συνάδελφό σας απ τη δουλειά ή κάτι αντίστοιχο?
Μπορείς να το πεις και ετσι εχω αυτη την πολυτέλεια. Δοκιμάζω καποιον έξυπνων τα κολαράκια πάνω στα στρωμματα και τα προτείνουμε σε κάτι πουστράκια που το παίζουν δικηγόροι αυτων που πηδούν της δασκάλες τουςεσυ με τι ασχολεισαι;
δοκιμαστης στρωματων;
φιλε αυτο σ΄'αρεσει σαν αμαξι;χαχα έλα ρε...αυτά είναι άρρωστα όπως και ένα παλαιότερο θρεντ "Πήδηξα τη μάνα μου πειράζει?"
Εμένα το δικό μου εκτός του ότι είναι πέρα για πέρα αλήθεια..είναι φυσιολογικό.Ενήλικες είμαστε ότι γουστάρουμε κάνουμε.Δηλαδή μερικοί απο σας δε πηδήξατε καμιά συνάδελφό σας απ τη δουλειά ή κάτι αντίστοιχο?
πουστης εισαι και φαινεσαι.....Μπορείς να το πεις και ετσι εχω αυτη την πολυτέλεια. Δοκιμάζω καποιον έξυπνων τα κολαράκια πάνω στα στρωμματα και τα προτείνουμε σε κάτι πουστράκια που το παίζουν δικηγόροι αυτων που πηδούν της δασκάλες τους
χαβαλε ρε φιλαρα ......
πλακιτσα κι αγιος ο θεος...............
χαχαχαχαχαχαχα οποιος έχει την μυγα μυγιαζετεπουστης εισαι και φαινεσαι.....
οσα δεν φτανει η αλεπουχαχαχαχαχαχαχα οποιος έχει την μυγα μυγιαζετε
φιλε αυτο σ΄'αρεσει σαν αμαξι;
βρε λεγε αν το γουσταρεις γενικα...γιατί ρωτάς?αν μου το δώσεις τζάμπα καλό είναι
Και το ερώτημα είναι που προσγειώνεται.....Η απάντηση ειναι σου apoc το καυλί.οσα δεν φτανει η αλεπου
πηδαει και τα φτανει
βρε λεγε αν το γουσταρεις γενικα...
πιστευεις ειναι καλυτερο απο την μπεμπα;
σου γινεται πετρα το πουλακιον με αλεπουδες;;;Και το ερώτημα είναι που προσγειώνεται.....Η απάντηση ειναι σου apoc το καυλί.