Νέα

Πήδηξα τη δασκάλα μου, πειράζει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 231
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
πηδηξα τη δασκαλα μου και ηθελε να της μαθω ιταλικα.

cavolo  >:(

oikologos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!!
ΦΑΣΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΟ SITE O ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΚΟΜΕΝΟΣ Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΟΥ. ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΣΕΣ 35ΑΡΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΕΣ ΙΤΑΛΙΚΩΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΕ ΝΕΑΡΟ ΑΝΤΡΑ. ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΠΕΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΜΠΙΙΙΙΠΠΠΠΠ. ΠΡΟΣΕΧΕ. ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΠΟΣΟΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΟ SITE, ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ. ΣΟΡΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
γουοτερ πολο παοκ???
ααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
τωρα το ειδα..
17-3..
μπουγατσα με μπρατσακια θες μωρη γοργονα-αδελφη του μεγαλεξαντρου???

Ε όχι ..τώρα το είδες.. :-*

Τώρα ας συζητήσουμε για το πως την κατάφερε την δασκάλα που εχει και πιο πολυ ενδιαφέρον...απο την μπουγάτσα :knockinb:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
αγαπητέ λάιφ.. αν ηταν εντάξει σε εσένα δεν θα πηδούσε την καθηγήτρια..  ;)  Οποτε αν πρέπει να διαλέξει κατανοείς οτι η καθολα σεβαστή σου απαί - (σ)τυση έρχεται να υπερκαλυφθεί απο την όρεξη για μάθηση.. :rolleyes:

Αυτο βλεπω κι εγω...........Μου στερει την μαθηση :rockon: :rockon:
Κριμα το διαφημιστικο προσπεκτουs που ειχα παρει :tits: :tits:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
γιατί ο πρώτος είμαι ή ο τελευταίος που πηδάω δεσμευμένη?

πυροκαβλε θα σε παρακαλούσα πολύ να μας πεις πόσο καιρό κανετε μαθήματα, σε ποιο μέρος, (σπίτι σου σπίτι της), αν μένεις μόνος, αν μένει μόνη, στα πόα μαθήματα αρχισες να της την πέφτεις και μέτα απο πόσο καιρό έγινε το πρώτο πήδημα. Οι απαντήσεις θα φανούν χρήσιμες σε πολλους... :sunglasses:

Επισκέπτης
πυροκαβλε θα σε παρακαλούσα πολύ να μας πεις πόσο καιρό κανετε μαθήματα, σε ποιο μέρος, (σπίτι σου σπίτι της), αν μένεις μόνος, αν μένει μόνη, στα πόα μαθήματα αρχισες να της την πέφτεις και μέτα απο πόσο καιρό έγινε το πρώτο πήδημα. Οι απαντήσεις θα φανούν χρήσιμες σε πολλους... :sunglasses:

Θα περιμένεις λιγάκι για τις απαντήσεις γιατί έχει μάθημα τώρα..

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
654
Πόντοι
96
τι να πειράξει ρε μεγάλε ? ? ? καλά της έκανες ! ! ! χαχαχαχα έτσι θέλουν οι  :tits:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
ΦΑΣΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΟ SITE O ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΚΟΜΕΝΟΣ Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΟΥ. ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΣΕΣ 35ΑΡΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΕΣ ΙΤΑΛΙΚΩΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΕ ΝΕΑΡΟ ΑΝΤΡΑ. ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΠΕΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΜΠΙΙΙΙΠΠΠΠΠ. ΠΡΟΣΕΧΕ. ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΠΟΣΟΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΟ SITE, ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ. ΣΟΡΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ
Σε πρόλαβα...αλλά απάντησει δεν πήρα

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16

Μ'έχεις δεί πως είμαι? Ξέρεις το χόμπυ μου είναι πυγμαχία.Ε αμα βάλει 5 θα τις φάω μάλλον, αλλά άμα τον βρώ(που θα τον βρώ),τη πούτσησε. ;)

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Μ'έχεις δεί πως είμαι? Ξέρεις το χόμπυ μου είναι πυγμαχία.Ε αμα βάλει 5 θα τις φάω μάλλον, αλλά άμα τον βρώ(που θα τον βρώ),τη πούτσησε. ;)
χαχαχαχα μεγάλε εσυ θα είσαι έτοιμος οταν τον βρεις.Το θεμα ειναι οτι εαν εσυ θα εισαι ετοιμος οταν σε βρει.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
ΑΑΑ εαν δεν πετυχεις στο ΑΣΕΠ πες μου να σε στείλω σε κανενα μαγαζάκι ποιο πολλα θα βγαλεις

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
ΑΑΑ εαν δεν πετυχεις στο ΑΣΕΠ πες μου να σε στείλω σε κανενα μαγαζάκι ποιο πολλα θα βγαλεις

μην αγχώνεσαι εχω ήδη δουλειά και βγάζω και πιο πολλά απο σένα,το γιατί δίνω ΑΣΕΠ δε στο λέω γιατί θ αφρίσουν πολλοί απ τη ζήλεια τους  ;)

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
κρυβε λογια τωρα με το φορολογικο

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
μην αγχώνεσαι εχω ήδη δουλειά και βγάζω και πιο πολλά απο σένα,το γιατί δίνω ΑΣΕΠ δε στο λέω γιατί θ αφρίσουν πολλοί απ τη ζήλεια τους  ;)
πωπω ηδη εχω αφρισει που ξέρεις ποσα βγάζω και ποιος ειμαι και βγάζεις περισσότερα απο μένα αστο αστο μην λες τιποτα.Αρε η μαλακια σε εχει βλάψει σοβαρα

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
pirokavle  εαν εσυ πας στο δημοσιο ετσι σε βλέπω αχχαχα

Stories