ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
πηδηξα τη δασκαλα μου και ηθελε να της μαθω ιταλικα.
cavolo >
cavolo >
γουοτερ πολο παοκ???
ααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
τωρα το ειδα..
17-3..
μπουγατσα με μπρατσακια θες μωρη γοργονα-αδελφη του μεγαλεξαντρου???
αγαπητέ λάιφ.. αν ηταν εντάξει σε εσένα δεν θα πηδούσε την καθηγήτρια.. ;) Οποτε αν πρέπει να διαλέξει κατανοείς οτι η καθολα σεβαστή σου απαί - (σ)τυση έρχεται να υπερκαλυφθεί απο την όρεξη για μάθηση..
το λές και χαίρεσαι έτσι;
Έχει φροντίσει όμως να δουλεύει η γυναίκα του το τριήμερο!Μπορεί να κάνει κι αυτή ιδιαίτερα!το λές και χαίρεσαι έτσι;
γιατί ο πρώτος είμαι ή ο τελευταίος που πηδάω δεσμευμένη?
πυροκαβλε θα σε παρακαλούσα πολύ να μας πεις πόσο καιρό κανετε μαθήματα, σε ποιο μέρος, (σπίτι σου σπίτι της), αν μένεις μόνος, αν μένει μόνη, στα πόα μαθήματα αρχισες να της την πέφτεις και μέτα απο πόσο καιρό έγινε το πρώτο πήδημα. Οι απαντήσεις θα φανούν χρήσιμες σε πολλους...
Τουχει βαλει και...τεστΘα περιμένεις λιγάκι για τις απαντήσεις γιατί έχει μάθημα τώρα..
Σε πρόλαβα...αλλά απάντησει δεν πήραΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!!
ΦΑΣΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΟ SITE O ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΚΟΜΕΝΟΣ Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΟΥ. ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΣΕΣ 35ΑΡΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΕΣ ΙΤΑΛΙΚΩΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΕ ΝΕΑΡΟ ΑΝΤΡΑ. ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΠΕΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΜΠΙΙΙΙΠΠΠΠΠ. ΠΡΟΣΕΧΕ. ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΠΟΣΟΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΟ SITE, ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ. ΣΟΡΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ
ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!!
ΦΑΣΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΟ SITE O ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΚΟΜΕΝΟΣ Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΟΥ. ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΣΕΣ 35ΑΡΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΕΣ ΙΤΑΛΙΚΩΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΕ ΝΕΑΡΟ ΑΝΤΡΑ. ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΠΕΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΜΠΙΙΙΙΠΠΠΠΠ. ΠΡΟΣΕΧΕ. ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΠΟΣΟΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΟ SITE, ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ. ΣΟΡΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ
χαχαχαχα μεγάλε εσυ θα είσαι έτοιμος οταν τον βρεις.Το θεμα ειναι οτι εαν εσυ θα εισαι ετοιμος οταν σε βρει.Μ'έχεις δεί πως είμαι? Ξέρεις το χόμπυ μου είναι πυγμαχία.Ε αμα βάλει 5 θα τις φάω μάλλον, αλλά άμα τον βρώ(που θα τον βρώ),τη πούτσησε. ;)
ΑΑΑ εαν δεν πετυχεις στο ΑΣΕΠ πες μου να σε στείλω σε κανενα μαγαζάκι ποιο πολλα θα βγαλειςΜ'έχεις δεί πως είμαι? Ξέρεις το χόμπυ μου είναι πυγμαχία.Ε αμα βάλει 5 θα τις φάω μάλλον, αλλά άμα τον βρώ(που θα τον βρώ),τη πούτσησε. ;)
ΑΑΑ εαν δεν πετυχεις στο ΑΣΕΠ πες μου να σε στείλω σε κανενα μαγαζάκι ποιο πολλα θα βγαλεις
πωπω ηδη εχω αφρισει που ξέρεις ποσα βγάζω και ποιος ειμαι και βγάζεις περισσότερα απο μένα αστο αστο μην λες τιποτα.Αρε η μαλακια σε εχει βλάψει σοβαραμην αγχώνεσαι εχω ήδη δουλειά και βγάζω και πιο πολλά απο σένα,το γιατί δίνω ΑΣΕΠ δε στο λέω γιατί θ αφρίσουν πολλοί απ τη ζήλεια τους ;)
κρυβε λογια τωρα με το φορολογικο
τι αμαξι εχεις ρε;έχω σχέση με χρηματοοικονομικά και ξέρω ;) ,αν και πάλι με βλέπω να με γαμάνε τα μέτρα!