Νέα

Πήδηξα τη δασκάλα μου, πειράζει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 231
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

A_re_Koula

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Μάγκες μολις θυμήθηκα κατι : Στην καθαρίστρια που πήδηξα κατα τις 6:30 της εκανα και γλειφομούνι! Λέτε να πάθω τίποτα???  :dancing: Ειναι καθαρές αυτες του Δήμου η θα κολλήσω τίποτα? Ενας φίλος μου ειπε πήδαγε (με γλυφοκώλι στα προκαρτατικά) ταμίες και νοσοκόμες στο ΙΚΑ πολλά χρονια (καμια 20αρια) δεν ειχε πάθει τίποτα!  :headbang: :headbang:

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Μάγκες μολις θυμήθηκα κατι : Στην καθαρίστρια που πήδηξα κατα τις 6:30 της εκανα και γλειφομούνι! Λέτε να πάθω τίποτα???  :dancing: Ειναι καθαρές αυτες του Δήμου η θα κολλήσω τίποτα? Ενας φίλος μου ειπε πήδαγε (με γλυφοκώλι στα προκαρτατικά) ταμίες και νοσοκόμες στο ΙΚΑ πολλά χρονια (καμια 20αρια) δεν ειχε πάθει τίποτα!  :headbang: :headbang:

χειρότερο απ αυτό που έχεις αυτη τη στιγμή δε παίζει να κολλήσεις φίλε

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
γιατί ο πρώτος είμαι ή ο τελευταίος που πηδάω δεσμευμένη?
Για τον πρωτο δεν ξέρω αλλα σίγουρα δεν θα εισαι ο τελευταίος γαμήκουλας που τον επιασε ο αντρας της γκομενας.Αλλα επειδη εισαι ΜΑΛΑΚΑΣ στο λέω ξεκάθαρα έδωσες πολλά στοιχεία για τον αντρα της όπως και για τη δουλεια κανει αυτη.Εαν βέβαια λες αληθεια το τονίζω αυτο.

A_re_Koula

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
16
χειρότερο απ αυτό που έχεις αυτη τη στιγμή δε παίζει να κολλήσεις φίλε

Οκ ρε φίλε εγω δεν γιατρέυομαι , συνέχισε εσυ να κάνεις Refresh (πάτα F5) για να βρείς λύση στο προβλημα σου  :grin:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
''Πλειστοι ανθρωποι κακοι''.....Γιατι τον κραζετε τον ''συναδελφο'' ρε παιδια...σας εγραψε κατι..ειτε ειναι αληθεια..ειτε της φαντασιας του..δεν εχει σχεση..προσπαθηστε να το δειτε ευχαριστα,δηλαδη οτι σας βαζει πρωτοτυπες ιδεες στο μυαλο για να τις εφαρμοσετε και εσεις στο μελλον!!!!!!!!!.Σε καθε περιπτωση παντως στο αγαπητο συναδελφο- μελος..υπενθυμιζω το τιτλο μιας θεατρικης παραστασης..''κατα φαντασια ασθενης''.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

kostas3d

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
5
Πόντοι
6
Καταρχάς είναι μαλακία να πληρώνεις για να μάθεις Ιταλικά για τον ασεπ και να το ρίχνεις στο γαμήσι...πόσα δίνεις την ώρα...40€? ...και πηδάς και την ίδια κάθε μέρα...όταν τελειώνει η ώρα φεύγει? γιατί δεν πας σε στούντιο να γαμάς κάθε μέρα και άλλη ή να μαζεύεις τα λεφτα 3 ιδιαιτέρων και να πέρνεις μια ωραία βίζιτα κάθε τόσο...Ο μαλάκας της υπόθεσης είναι εσυ αν το καταλαβαίνεις, γιατί η γκόμενα δεν ασχολείται με τα ιταλικά σου, δεν κάνει καμιά προεργασία και μαγκιά της να σου τα περνει και να γαμιέται με μικρότερο...μάλιστα θέλει και τον γιατρό για τα πολλά...ρε τι μαγκιόρες που είναι μερικές...αν το κάνει και σε άλλους θα έχει ξεσκιστεί στην κυριολεξία στο χρήμα...και το άλλο, γιατί μας τα γράφεις εδω αυτά, δεν μας δίνεις τηλέφωνο να κάνουν ιδιαίτερα όσοι επιθυμούν, δεν μας λες καμια πικάντικη λεπτομέρεια, τίποτα απολύτως...απλα μας το λες γιατί, για να σου πουμε μπράβο? Ε, μπράβο σου λοιπόν και σου εύχομαι και άλλες ωραίες περιπέτειες...αλλά προσωπικά χέστηκα ποιά πηδας, εγω δεν εχω κατι να κερδισω απο αυτο. Δεν έχεις φίλους να πεις τις εμπειριες σου και τις λες σε μας...Το γράφω εδω γιατί παρατηρείται συχνά το φαινόμενο να γράφουμε μαλακιες στο σαιτ τελευταια μάγκες και εμεις τα παλιοτερα μέλη έχουμε ξενερωσει...ενα φιλτραρισμα δεν βλαπτει...
με τιμή,
DIKY
Ντικυ σωστα τα λες αλλα ακου και μια αμεση γνωμη...
μαγκες θα σας πω και εγω σπο προσωπικη πειρα σαν συνάδελφος του συζυγου της κυριας...ο γιατρος την εχει γραμμενη στα αρχιδια του τη γυναικα του...μην σας πω οτι την στελνει και για μαθηματα για να μην του κοστιζει τα αρχιδια...και εγω εχω γυναικα μουναρα και δε με ενδιαφερει τι κανει....αν εχεις φραγκα και μπορεις να παιξεις μπαλα σιγα μην ασχολεισαι με τη γυναικα σου...αρκει να ειναι καλη μητερα...εγω π..χ τωρα τριημερο καρναβαλιου ψαχνω παρεα να παω με κανα φίλο για "συνεδριο" κανα εξωτερικο αλλα παπαρια δε βρισκω...Εχω φροντισει να δουλευει η γυναικα μου τριημερο...

arcans78

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
1
Εδώ και 2 μέρες πηδάω τη καθηγήτρια που μου κάνει ιταλικά ιδιαίτερο σπίτι.35άρα αραβωνιασμένη με γιατρό.....και γαμώ τα μουνιά.Μ έχει ξεζουμίσει μάγκες....

το μόνο που φοβάμαι είναι μη την αφήσω έγκυο γιατί τη γαμάω συνέχεια ακάποτα(αν και προσέχω-προλαβαίνω και βγαίνω έξω) ;)

το θεωρείτε σωστό?σας έχει τύχει κτ παρόμοιο?

βρήκα μια φωτό που της μοιάζει.....
αρχηγε μηπως ειναι καθηγητης και σε πηδαει αυτος?

μηπως παιζει αυτο το σεναριο?

kiras

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
1
Εγώ θυμάμαι στο γυμνάσιο γαμούσα την καθηγήτρια της οικιακής οικονομίας...60άρα καυλιάρα,με πίπωνε και στα διαλείμματα...με αυτά που διαβάζω θυμήθηκα τα παλιά και λέω να την ξανατιμήσω έπειτα απο 20 χρόνια...ελπίζω να ζει η γαμόγρια...

kostas3d

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
5
Πόντοι
6
Εγώ θυμάμαι στο γυμνάσιο γαμούσα την καθηγήτρια της οικιακής οικονομίας...60άρα καυλιάρα,με πίπωνε και στα διαλείμματα...με αυτά που διαβάζω θυμήθηκα τα παλιά και λέω να την ξανατιμήσω έπειτα απο 20 χρόνια...ελπίζω να ζει η γαμόγρια...
:jerking: :jerking: :jerking: ρε μεγαλε τωρα ξεκιναει το ασφαλιστικό....πριν 20 χρονια θα είχε βγει σε συνταξη απο τα 50...που τη βρηκες την 60αρα τοτε  :think:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
εγω πυρόκαβλε σε πιστεύω αλλα τα αλανια μαλλον ζορίστηκαν που εσυ έκανες την φαντασίωση ολων πραγματικότητα :grin: :grin: ;)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
εγω πυρόκαβλε σε πιστεύω αλλα τα αλανια μαλλον ζορίστηκαν που εσυ έκανες την φαντασίωση ολων πραγματικότητα :grin: :grin: ;)

Δεν ειναι ενταξει ομωs.............Του ζηταω βοηθεια γιατι θα μεινω....μεταξεταστεοs στα Ιταλικα και ειναι μουναχοφαηs!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
αν το βγάλω θα μεινω γυμνη και θα φανεί η αλήθεια.. :boobies: :boobies: 
γουοτερ πολο παοκ???
ααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
τωρα το ειδα..
17-3..
μπουγατσα με μπρατσακια θες μωρη γοργονα-αδελφη του μεγαλεξαντρου???

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Ντικυ σωστα τα λες αλλα ακου και μια αμεση γνωμη...
μαγκες θα σας πω και εγω σπο προσωπικη πειρα σαν συνάδελφος του συζυγου της κυριας...ο γιατρος την εχει γραμμενη στα αρχιδια του τη γυναικα του...μην σας πω οτι την στελνει και για μαθηματα για να μην του κοστιζει τα αρχιδια...και εγω εχω γυναικα μουναρα και δε με ενδιαφερει τι κανει....αν εχεις φραγκα και μπορεις να παιξεις μπαλα σιγα μην ασχολεισαι με τη γυναικα σου...αρκει να ειναι καλη μητερα...εγω π..χ τωρα τριημερο καρναβαλιου ψαχνω παρεα να παω με κανα φίλο για "συνεδριο" κανα εξωτερικο αλλα παπαρια δε βρισκω...Εχω φροντισει να δουλευει η γυναικα μου τριημερο...

το λές και χαίρεσαι έτσι;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Δεν ειναι ενταξει ομωs.............Του ζηταω βοηθεια γιατι θα μεινω....μεταξεταστεοs στα Ιταλικα και ειναι μουναχοφαηs!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

αγαπητέ λάιφ.. αν ηταν εντάξει σε εσένα δεν θα πηδούσε την καθηγήτρια..  ;)  Οποτε αν πρέπει να διαλέξει κατανοείς οτι η καθολα σεβαστή σου απαί - (σ)τυση έρχεται να υπερκαλυφθεί απο την όρεξη για μάθηση.. :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom