apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Kαλα καλα. Εαν 1 στο εκατομυριο λες αλήθεια προσεχεπολλές απορίες έχεις φίλε..πάρε το 11880
Kαλα καλα. Εαν 1 στο εκατομυριο λες αλήθεια προσεχεπολλές απορίες έχεις φίλε..πάρε το 11880
Kαλα καλα. Εαν 1 στο εκατομυριο λες αλήθεια προσεχε
Μάγκες μολις θυμήθηκα κατι : Στην καθαρίστρια που πήδηξα κατα τις 6:30 της εκανα και γλειφομούνι! Λέτε να πάθω τίποτα??? Ειναι καθαρές αυτες του Δήμου η θα κολλήσω τίποτα? Ενας φίλος μου ειπε πήδαγε (με γλυφοκώλι στα προκαρτατικά) ταμίες και νοσοκόμες στο ΙΚΑ πολλά χρονια (καμια 20αρια) δεν ειχε πάθει τίποτα!
Για τον πρωτο δεν ξέρω αλλα σίγουρα δεν θα εισαι ο τελευταίος γαμήκουλας που τον επιασε ο αντρας της γκομενας.Αλλα επειδη εισαι ΜΑΛΑΚΑΣ στο λέω ξεκάθαρα έδωσες πολλά στοιχεία για τον αντρα της όπως και για τη δουλεια κανει αυτη.Εαν βέβαια λες αληθεια το τονίζω αυτο.γιατί ο πρώτος είμαι ή ο τελευταίος που πηδάω δεσμευμένη?
ΚΩλοκυνθους τυπε μου..Είναι ξεδοντιάρης...???
ααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
χειρότερο απ αυτό που έχεις αυτη τη στιγμή δε παίζει να κολλήσεις φίλε
Ντικυ σωστα τα λες αλλα ακου και μια αμεση γνωμη...Καταρχάς είναι μαλακία να πληρώνεις για να μάθεις Ιταλικά για τον ασεπ και να το ρίχνεις στο γαμήσι...πόσα δίνεις την ώρα...40€? ...και πηδάς και την ίδια κάθε μέρα...όταν τελειώνει η ώρα φεύγει? γιατί δεν πας σε στούντιο να γαμάς κάθε μέρα και άλλη ή να μαζεύεις τα λεφτα 3 ιδιαιτέρων και να πέρνεις μια ωραία βίζιτα κάθε τόσο...Ο μαλάκας της υπόθεσης είναι εσυ αν το καταλαβαίνεις, γιατί η γκόμενα δεν ασχολείται με τα ιταλικά σου, δεν κάνει καμιά προεργασία και μαγκιά της να σου τα περνει και να γαμιέται με μικρότερο...μάλιστα θέλει και τον γιατρό για τα πολλά...ρε τι μαγκιόρες που είναι μερικές...αν το κάνει και σε άλλους θα έχει ξεσκιστεί στην κυριολεξία στο χρήμα...και το άλλο, γιατί μας τα γράφεις εδω αυτά, δεν μας δίνεις τηλέφωνο να κάνουν ιδιαίτερα όσοι επιθυμούν, δεν μας λες καμια πικάντικη λεπτομέρεια, τίποτα απολύτως...απλα μας το λες γιατί, για να σου πουμε μπράβο? Ε, μπράβο σου λοιπόν και σου εύχομαι και άλλες ωραίες περιπέτειες...αλλά προσωπικά χέστηκα ποιά πηδας, εγω δεν εχω κατι να κερδισω απο αυτο. Δεν έχεις φίλους να πεις τις εμπειριες σου και τις λες σε μας...Το γράφω εδω γιατί παρατηρείται συχνά το φαινόμενο να γράφουμε μαλακιες στο σαιτ τελευταια μάγκες και εμεις τα παλιοτερα μέλη έχουμε ξενερωσει...ενα φιλτραρισμα δεν βλαπτει...
με τιμή,
DIKY
αρχηγε μηπως ειναι καθηγητης και σε πηδαει αυτος?Εδώ και 2 μέρες πηδάω τη καθηγήτρια που μου κάνει ιταλικά ιδιαίτερο σπίτι.35άρα αραβωνιασμένη με γιατρό.....και γαμώ τα μουνιά.Μ έχει ξεζουμίσει μάγκες....
το μόνο που φοβάμαι είναι μη την αφήσω έγκυο γιατί τη γαμάω συνέχεια ακάποτα(αν και προσέχω-προλαβαίνω και βγαίνω έξω) ;)
το θεωρείτε σωστό?σας έχει τύχει κτ παρόμοιο?
βρήκα μια φωτό που της μοιάζει.....
αρχηγε μηπως ειναι καθηγητης και σε πηδαει αυτος?
μηπως παιζει αυτο το σεναριο?
ρε μεγαλε τωρα ξεκιναει το ασφαλιστικό....πριν 20 χρονια θα είχε βγει σε συνταξη απο τα 50...που τη βρηκες την 60αρα τοτεΕγώ θυμάμαι στο γυμνάσιο γαμούσα την καθηγήτρια της οικιακής οικονομίας...60άρα καυλιάρα,με πίπωνε και στα διαλείμματα...με αυτά που διαβάζω θυμήθηκα τα παλιά και λέω να την ξανατιμήσω έπειτα απο 20 χρόνια...ελπίζω να ζει η γαμόγρια...
βγαλε μωρη το σιχαμενο αβαταρ..εγω πυρόκαβλε σε πιστεύω αλλα τα αλανια μαλλον ζορίστηκαν που εσυ έκανες την φαντασίωση ολων πραγματικότητα ;)
εγω πυρόκαβλε σε πιστεύω αλλα τα αλανια μαλλον ζορίστηκαν που εσυ έκανες την φαντασίωση ολων πραγματικότητα ;)
βγαλε μωρη το σιχαμενο αβαταρ..
γουοτερ πολο παοκ???αν το βγάλω θα μεινω γυμνη και θα φανεί η αλήθεια..
Ντικυ σωστα τα λες αλλα ακου και μια αμεση γνωμη...
μαγκες θα σας πω και εγω σπο προσωπικη πειρα σαν συνάδελφος του συζυγου της κυριας...ο γιατρος την εχει γραμμενη στα αρχιδια του τη γυναικα του...μην σας πω οτι την στελνει και για μαθηματα για να μην του κοστιζει τα αρχιδια...και εγω εχω γυναικα μουναρα και δε με ενδιαφερει τι κανει....αν εχεις φραγκα και μπορεις να παιξεις μπαλα σιγα μην ασχολεισαι με τη γυναικα σου...αρκει να ειναι καλη μητερα...εγω π..χ τωρα τριημερο καρναβαλιου ψαχνω παρεα να παω με κανα φίλο για "συνεδριο" κανα εξωτερικο αλλα παπαρια δε βρισκω...Εχω φροντισει να δουλευει η γυναικα μου τριημερο...
Δεν ειναι ενταξει ομωs.............Του ζηταω βοηθεια γιατι θα μεινω....μεταξεταστεοs στα Ιταλικα και ειναι μουναχοφαηs!!!!!!!