Νέα

Πήδηξα τη δασκάλα μου, πειράζει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 231
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Τουλαχιστον εμαθεs...............Ιταλικα  η τσαμπα το αρμεγμα???

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
τα μαθήματα συνεχίζονται...οπως ίσως και τα :knockinb: ;) :grin:

Το τερπνον μετα του ωφελιμου......Ετσι ετσι
Και μενα μου λειπει ...πτυχιο Ιταλικων ....ισωs να την χρειαστω
Μαθε....δασκαλα  τεχνη και πιαστηνα που λενε...

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Το τερπνον μετα του ωφελιμου......Ετσι ετσι
Και μενα μου λειπει ...πτυχιο Ιταλικων ....ισωs να την χρειαστω
Μαθε....δασκαλα  τεχνη και πιαστηνα που λενε...

αα επειδή πολλοί μου ζητάτε με πμ τηλέφωνα της καθηγήτριας, ξεχάστε το.Δε θα τη ξεφτιλίσω τη κοπέλα...πάει και για γάμο..

ότι γίνει με μένα εχέμυθα.Sorry μάγκες!!! :sunglasses:

Μετά τιμής ο Πυρόκαυλος :sunglasses: :)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
αα επειδή πολλοί μου ζητάτε με πμ τηλέφωνα της καθηγήτριας, ξεχάστε το.Δε θα τη ξεφτιλίσω τη κοπέλα...πάει και για γάμο..

Είσαι ωραίος ρε...έχεις αρχές!
Σήμερα την πήδηξες ή κάνατε μάθημα?

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

ρε σεις, πλακα κανετε. Υπήρχαν χρηστες που ζητησαν το τηλ με μην?  :2funny: :2funny: θα αστειεύεστε!  :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Μα κι εγω δεν θελω να το κανω θεμα με τον Ευαγγελατο
Για τα......... :knockinb: :knockinb:  Ιταλικα ο λογοs
Πρεπει να μαθαινουμε ξενεs..........................γλωσσεs :pipa2:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
φίλε κόψε τις ειρωνίες.Αντε άμα δε γουστάρεις πήγαινε σε άλλα thread.
Ελεος ρε παπαρα απλα ελεος!!

Σε εχουν παρει ολοι στο "ψιλο" εδω μεσα !!!

Σε φτυνουν και εσυ νομιζεις οτι βρεχει...   Αντε βλακεντιε!!!

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Εγώ φταίω που ενδιαφέρομαι! :2funny:

ντάξει..είπαμε..μερικοί εδώ μέσα , μόνο για θρεντ με "που τον έβαλε ο Λίλας" "Πόσες φορές χέζει ο Αβράμης", "Που χύνουμε όταν αυνανιζόμαστε" κ.α.

και μη πείτε όχι παλικάρια??Τα θρέντ αυτά κ.α τέτοιου είδους ξεπερνούν τις 100 δημοσιεύσεις, και κάθε φορά το παρακολοθυθούν καμιά 30 μέλη και επισκέπτες.

Άνοιξα ένα θρεντ να μοιραστώ μια εμπειρία μου και σεις το ρίξατε στην ειρωνία και στο νταβατζιλίκι.Να στε καλά!

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Τι θες ρε παπαρα και εσυ?

Γουσταρεις την λεξη?  Ειναι απο την καθηγητρια του φαντασιοπληκτου..

Ιταλικη!!  Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Τι θες ρε παπαρα και εσυ?

Γουσταρεις την λεξη?   Ειναι απο την καθηγητρια του φαντασιοπληκτου..

Ιταλικη!!   Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!

πρόσεξε μη πνιγείς μαλάκα απ τα πολλά τα γέλια

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
ντάξει..είπαμε..μερικοί εδώ μέσα , μόνο για θρεντ με "που τον έβαλε ο Λίλας" "Πόσες φορές χέζει ο Αβράμης", "Που χύνουμε όταν αυνανιζόμαστε" κ.α.

και μη πείτε όχι παλικάρια??Τα θρέντ αυτά κ.α τέτοιου είδους ξεπερνούν τις 100 δημοσιεύσεις, και κάθε φορά το παρακολοθυθούν καμιά 30 μέλη και επισκέπτες.

Άνοιξα ένα θρεντ να μοιραστώ μια εμπειρία μου και σεις το ρίξατε στην ειρωνία και στο νταβατζιλίκι.Να στε καλά!

ενημερωσε μας τοτε.

που το κανετε? πως αρχιζει? καλη στη πιπα? κωλο δινει? μιλαει βρωμικα? τι σταση της αρεσει? πόσα χρεώνει την ώρα?

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
μαλακοδερνουμε

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Εδώ και 2 μέρες πηδάω τη καθηγήτρια που μου κάνει ιταλικά ιδιαίτερο σπίτι.35άρα αραβωνιασμένη με γιατρό.....και γαμώ τα μουνιά.Μ έχει ξεζουμίσει μάγκες....

το μόνο που φοβάμαι είναι μη την αφήσω έγκυο γιατί τη γαμάω συνέχεια ακάποτα(αν και προσέχω-προλαβαίνω και βγαίνω έξω) ;)

το θεωρείτε σωστό?σας έχει τύχει κτ παρόμοιο?

βρήκα μια φωτό που της μοιάζει.....
 Αγρια ηδονη....στο παρελθον ειχα παει για ενα σεμιναριο στην Ιταλια και θα επρεπε να το παρουσιασω στους Ιταλους συναδελφους στα Αγγλικα...οποτε πριν φυγω αποτανθηκα σε μια καθηγητρια Αγγλικων ενος φροντιστηριου της περιοχης μου...αν ηθελε να μου κανει ιδιαιτερα σπιτι μου για να μου τα φρεσκαρει και να τα βελτιωσει....φυσικα το νου μου εγω το ειχα να την πηδηξω γιατι ηταν μουναρος και τις αρεσε να ντυνεται προκλητικα.Ηταν τριανταρα στην ηλικια της.Στο δευτερο ιδιαιτερο... εκει που ειχε σκυψει απο πανω μου φαινονταν το στηθος της και χωρις να χασω ευκαιρια της λεω...σε παρακαλω κουμπωσε το κουμπι της μπλουζας σου γιατι φαινεται το υπεροχο και θεσπεσιο στηθος σου...και τι απανταει στο Τιτανομεγιστο Παιχτουρα??Μου αρεσει να ηδονιζονται οι ανδρες με την παρτη μου!!Τι ηθελε να το πει αυτο...Τις εκανα εγω ενα μαθημα διαπαιδαγωγησης το κατι αλλο...την εστησα στα τεσσερα τις τον εχωσα και τις ειπα τωρα με τον Παιχτουρα στην μουναρα σου συνεχισε την διδασκαλια μωρη που μομιζεις οτι ειμαστε μαλακες και θα μας δινεις ''homework'' εσυ :rockon: Κια αντι να εξαγριωθει με την αποτομη κινηση μου..το απολαμβανε και εσκουζε απο απολαυση σαν μια πουταναρα,πρωτης κατηγοριας :rockon: Στο τελος των δεκα ιδιαιτερων μαθηματων..οχι μονο με ευχαριστησε γιατι ειχε οπως μου ειπε καιρο να κανει σεξ με τον ανδρα να παιρνει πρωτοβουλιες...με τρεις-τεσσερις σχεσεις που ειχε στο παρελθον τους αποκαλεσε μαμουχαλους στο σεξ..και ηθελε να κανουμε σχεση...φυσικα αναγκαστηκα να τις εξηγησω οτι πανω απο ολα θελω να ειμαι ελευθερος και δεν επιθυμω σοβαρη σχεση...την κρατησα για καμποσο διαστημα γκομενα... μονο για  :fuck1:

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
άντε σας αφήνω γιατί έχω και μάθημα σε καμια ώρα. Πλέζουρα και στρατηγέ συνεχίστε εσείς το  :jerking: :jerking: :jerking: όσο εγώ γαμάω το καυλάκι!!!

φιλάκιαααααααααα ;) :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom