lalak
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 53
- Like
- 689
- Πόντοι
- 4.995
Περιμενες κατι διαφορετικο δλδ...?Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!
Nαι ρε να γραφτουν πανω απο 200 σελιδες με ποστ θαυμασμου και γιατι οχι να γινει και sticky !!
Περιμενες κατι διαφορετικο δλδ...?Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!
Εδώ και 2 μέρες πηδάω τη καθηγήτρια που μου κάνει ιταλικά ιδιαίτερο σπίτι.35άρα αραβωνιασμένη με γιατρό.....και γαμώ τα μουνιά.Μ έχει ξεζουμίσει μάγκες....
το μόνο που φοβάμαι είναι μη την αφήσω έγκυο γιατί τη γαμάω συνέχεια ακάποτα(αν και προσέχω-προλαβαίνω και βγαίνω έξω) ;)
το θεωρείτε σωστό?σας έχει τύχει κτ παρόμοιο?
βρήκα μια φωτό που της μοιάζει.....
αφου δεν ανοιγει κανα καλο θεματακι;32 μέλη-42 επισκέπτες..μην δείτε Τατιανοθέμα!
με ξενερώσατε..αν ήσασταν καλά παιδάκια ίσως να δινα και κανά βιντεάκι σε αποκλειστικότητα.Τώρα τ αρχίδια μου θα πάρετε..δεν είστε σεις για τίποτα.
Θα το βάλω κάποτε στο youtube ανώνυμα
Θα πεις στον άντρα της να μας δώσει το βιντεάκι;
Νά 'σαι καλά
Το οτι αυτη τη στιγμη τηλεφωναω στον αντρα της δεν σου λεει τιποτα?
Εδώ και 2 μέρες πηδάω τη καθηγήτρια που μου κάνει ιταλικά ιδιαίτερο σπίτι.35άρα αραβωνιασμένη με γιατρό.....και γαμώ τα μουνιά.Μ έχει ξεζουμίσει μάγκες....
το μόνο που φοβάμαι είναι μη την αφήσω έγκυο γιατί τη γαμάω συνέχεια ακάποτα(αν και προσέχω-προλαβαίνω και βγαίνω έξω) ;)
το θεωρείτε σωστό?σας έχει τύχει κτ παρόμοιο?
βρήκα μια φωτό που της μοιάζει.....
Εδώ και 2 μέρες πηδάω τη καθηγήτρια που μου κάνει ιταλικά ιδιαίτερο σπίτι.35άρα αραβωνιασμένη με γιατρό....κοκκινομαλλα με σγουρο μαλλι,ψηλη και με πλουσια βυζοπροσοντα ικανα να συγκινησουν ακομη και τον βυζολαγνο....η γνωριμια εγινε μεσω της αδελφης μου που ηταν συμμαθητριες μιας και χρειαστηκα μαθηματα ιταλικων εν οψει ΑΣΕΠ...την πρωτη μερα που ηρθε σπιτι μου επικρατησε λιγο μια μικρη αμηχανια μολις την ειδα...εμφανισιακα δεν θυμιζε και πολλη την μεση καθηγητρια που ειχα ως εικονα στο μυαλο μου απο τα μαθητικα μου χρονια...
μετα τις πρωτες συστασεις ξεκινησε να μου αναλυει ενα πλανο του πως περιπου θα κινηθουμε στα μαθηματα μας ωστε να ειμαστε αποτελεσματικοι σε λιγο χρονο...οση ωρα μιλουσε εγω χαζευα τις βυζαρες της καταπιεσμενες κατω απο το στενο πουκαμισο καθως και τα πολυ ωραια ματια της που εκπεμπαν κρυφα μηνυματα ερωτισμου
κατι αρχισε να καταλαβαινει απο τον τροπο που την κοιτουσα και μεσα σε δευτερολεπτα εγινε το μοιραιο...αρχισαμε τα παθιασμενα γλωσσοφιλα και χωρις πολλη σκεψη καθως η μανα μου ελειπε η καυτη συνεχεια δοθηκε στην κρεβατοκαμαρα
η γκομενα πρεπει να ηταν πολυ στερημενη σεξουαλικα...μαλλον ο γιατρος συζυγος ειχε πολλες εφημεριες και δεν της περιποιουνταν επαρκως το μουνακι της ή ειχε ματια μονο για νοσοκομες....αφου εβγαλε τις μποτουλες και ξεντυθηκε αποκαλυπτοντας μου τα καυτα της εσωρουχα αρχισα πρωτα να περιποιουμαι τα ωραια πατουσακια της γλειφοντας τα δαχτυλακια των ποδιων της με τα βαμμενα κοκκινα νυχακια....υστερα ανεβαινοντας προς τα πανω της εκανα ενα γλειφομουνι που της πεταξα τα ματια εξω....εχυσε σπαρταρωντας σαν το ψαρι και μετα μου ξεκινησε μια βαθια πιπα με τον πουτσο μου να φτανει βαθια στο λαρυγγι της...
εκεινη την μερα μου τα δωσε ολα....την πηρα δυο φορες απο μουνακι και μια τελευταια απο κωλαρακι....η απολυτη καυλα
την εχυσα και μεσα στο στοματακι της και τα καταπιε ολα....μου ειπε οτι και ο συζυγος της επιμενει να τρωει ολες τις πρωτεινες και τα ιχνοστοιχεια της
σε λιγο η μανα μου θα γυρνουσε απο την λαικη....της ειπα να ντυθει γρηγορα και να τζασει για να μην καταλαβει κανεις τιποτα αφου πρωτα κανει και λιγο φασινα και σφουγγαρισει τα χυσια απο το πατωμα...
επισης της ειπα να μην μου πρηξει αμεσα τα αρχιδια με τηλεφωνα και αγαπουλες...οποτε θελησω να την ξαναπηδηξω θα την παρω εγω τηλεφωνο να ερθει απο δω να τον φαει...ειχε και το ματς με τον παοκ το απογευμα και δεν ηθελα να με ενοχλει που θα μουν με τα φιλαρακια
υγ πρεπει να βρω επειγοντως καινουρια καθηγητρια παιδια γιατι με αυτην ασεπ δεν βλεπω να περναω.... ξερετε καμια;
και αυτο ηταν κατι στα πεταχτα....μπορω και καλυτερα....ο παπακαλιάτης ψάχνει συνεργάτη δε πάς να κονομήσεις???
και αυτο ηταν κατι στα πεταχτα....μπορω και καλυτερα....
εσυ βρε μαλακα εχεις κανει ιδιαιτερα στο κοσμοφορουμ..και αυτο ηταν κατι στα πεταχτα....μπορω και καλυτερα....
γιατι εισαι κακος;την πλακα του κανει......oxxx γιατι εγω νομιζω οτι εισαι ο ιδιος μαλακας που εγραψε την ιστορια <<πηδηξα την μανα μου πειραζει?>> ο ιδιος μαλακας εισαι με αλλο αλλο nick και φενεται πως ξερεις αρκετα για μερικους εδωμεσα
γιατι εισαι κακος;την πλακα του κανει......
γιατι εισαι κακος;την πλακα του κανει......