kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
6 . Πηδηξα την γυναικα του γειτονα γιατι ο γειτονας ηταν μαλακας πειραζει ?
Πήδηξα τη δασκάλα του γείτονα
6 . Πηδηξα την γυναικα του γειτονα γιατι ο γειτονας ηταν μαλακας πειραζει ?
Kαι μονο απο της ερωτήσεις σου καταλαβαινω την ηλικία σου είτε την χρονολογική είτε του μυαλού σουσου γινεται πετρα το πουλακιον με αλεπουδες;;;
ωρε...μπραβο ορμες
εγω γερασα φαινεται...
θεοσ θεοσεβαλα και βυζο μεσα να ευχαριστησω τον βυζολαγνο...και ποδολαγνεια χαρην του ασπρου και αντριλικι για να ευχαριστησω τον εκτορα και γυναικειο οργασμο με γλωσσα για τις κυριες του φορουμ......
Λοιπον ......
Τα θρεντ που λοιπουν για να δεσει το γλυκο .....
1 . Πηδηξα την κορη του γειτονα πειραζει ?
2 . Πηδηξα την γιαγια μου γιατι δεν μπορουσε ο παππους μου πειραζει ?
3 . Πηδηξα την αδελφη μου μαζι με την ξαδερφη μου και επερνε ματι ο θειος μου πειραζει ?
4 . Πηδηξα τον δασκαλο μου μαζι με εναν σημμαθητη μου πειραζει ? (gay εκδοχη)
5 . Πηδηξα τον γειτονα γιατι μου τα εκανε τσουρεκια πειραζει ?
για αυτο αντε καληνυχτα παρθενο αγορι.....Kαι μονο απο της ερωτήσεις σου καταλαβαινω την ηλικία σου είτε την χρονολογική είτε του μυαλού σου
επεισης
1 . Με πηδηξε η κορη του γειτονα πειραζει ?
2 . Με πηδηξε η γιαγια μου γιατι δεν μπορουσε τον παππου μου πειραζει ?
3 . Με πηδηξε η αδελφη μου μαζι με την ξαδερφη μου και επερνε ματι ο θειος μου πειραζει ?
4 . Με πηδηξε ο δασκαλος μου μαζι με εναν σημμαθητη μου πειραζει ? (gay εκδοχη)
5 . Με πηδηξε ο γειτονας γιατι του τα εκανα τσουρεκια πειραζει ?
χαχα είσαι αστείος αντε πήγενε δες κανα αμάξι και τα λέμεγια αυτο αντε καληνυχτα παρθενο αγορι.....
χαχα εισαι μια ημιτρελη καρικατουραχαχα είσαι αστείος αντε πήγενε δες κανα αμάξι και τα λέμε
Eλα να σου προτείνω στρώμμα θα σου κάνω και έκπτωσηχαχα εισαι μια ημιτρελη καρικατουρα
πηγαινε χεσε και τα λεμε
παντως εσυ για να δεις τετοιο αμαξι πρεπει να δοκιμασεις πολλα στρωματα
αχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχααχ
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε μικρη χαιντι
τρελε πυρκαυλε θα μασ δειξεισ κανα βιντεακι εχεισ η αρχιδια;
οκEλα να σου προτείνω στρώμμα θα σου κάνω και έκπτωση
Eλα να σου προτείνω στρώμμα θα σου κάνω και έκπτωση
Πρέπει να δοκιμάσω η εσένα η την δασκάλα.Αποφάσισε και πες μου.Θα στο κάνω δώρορε φίλε στείλε και σε μένα κανα στρώμα γιατί τελευταία τρίζει με τη δασκάλα
οντωσ παρε προφυλαξεισ γιατι φαντασου ποσα ιδιαιτερα κανει ακομα η γυναικα
Με το να κάνει τέτοιου είδους ιδιαίτερα με το φίλο η καθηγήτρια, δεν σημαίνει ότι κάνει τα ίδια και με τους άλλους μαθητές της....!
καλημέρα μάγκες κι απο μένα εν ώρα δουλειάς
Καλημέρες.
Αν αυτά που λες ανταποκρίνονται στην αλήθεια, είσαι τυχερός που έκανες πραγματικότητα μία φαντασίωση πολλών ανδρών.
Καλημέρες.
Αν αυτά που λες ανταποκρίνονται στην αλήθεια, είσαι τυχερός που έκανες πραγματικότητα μία φαντασίωση πολλών ανδρών.