τι να σωσω ρε φιλε!!!??????????εχω παει στον εισαγγελεα της πολης μου απειρες φορες διοτι
πολλοι φερνουν διανοητικα καθυστερημενα κοριτσια απο πανω σσ βουλγαρια και ροσπαθουν οι γιατροι-ψυχολογοι του υγειονομικου να τα βγαλουν καταλληαλα για αδεια ασκησης επαγγελματος οποτε δεν δεχομαι τον ορο σεξιστη
και αν διαβασεις παλαιοτερα θρεντακια το εχω επισημανει αλλα ο καθενας εχει την γνωμη του και δεν μπορω να την αλλαξω οσο για να το σωσω αν ηθελα να το σωσω πολυ απλα δεν θα το εγραφα!!!!!
εξαλλοθ εδω ειναι μπου και μιλαμε για αγοραιο ερωτασ που το 98% των ντανων ειναι αδηλωτες και χωρισ χωρο οπως τα σιτιτοθρσ και τα κωλ γκερλ οποτε ........... τα συμπερασματα δικα σας οποτε ολοι σεξιστες ειμαστε καθε φορα που γραφουμε μια κριτικη και λεμε πχ για το 18χρονο πιπινακι απο την φυλης που το ξεσκισα στα 4!! ποιος ξερει τι πεινα εχει βαρεσει αυτο το ρουμανο-πιπινακι και γιαμεται με εσενα και εμενα!! ετσι δεν ειναι??? αδυτο φιλε η συζητηση σηκωνει πολλες σελιδες διοτι ετσι ειμαστε ολοι υπαιτειοι για την πορνεια
επαναλαμβανω στην αθηνα πχ αδεια εχουν αυτη τη στιγμη 14 μαγαζια αποι τα 340!!!! αρα με τη θεωρια σου περι σεξισμου δεν θα επρεπε να πηγαινουμε σε ντελα!!!!
φιλα τα γνωριζω πολυ καλα τα πραμματα οποτε ασε τις εξυπναδες περι εκμεταλλευσης και σεξισμου
ευχαριστω