You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πηδηξα μανα και κορη μαζι!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 220
- Εμφανίσεις 48K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Και αυτό το θεωρείς ΑΘΛΟ! ρε φίλε? Η ανάγκη της κάνει, και η πείνα. Εσένα θα σου άρεσε, να ήταν η γυναίκα σου, και η κόρη σου, στην θέση αυτή???
Δεν ειναι όλα από ανάγκη
απο αναγκη ηταν
Αυτες που λεει ο τύπος στην Βουλγαρια Ok.
Εγώ μιλάω γενικα
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.040
- Πόντοι
- 22.266
νυμφομανεις ητανε και οι δυο τυπε αν ηθελαν θα μπορουσαν να δουλευουν και οπως εγραψα αν διαβασες καλα το ιδιο βραδυ ηθελα να τις παρω παρασκευη βραδυ η μανα μου ειπε οτι η κορη ειναι εξω σε κλαμπακιΚαι αυτό το θεωρείς ΑΘΛΟ! ρε φίλε? Η ανάγκη της κάνει, και η πείνα. Εσένα θα σου άρεσε, να ήταν η γυναίκα σου, και η κόρη σου, στην θέση αυτή???
Επισκέπτης
ναι τωρα τρεμω ολοκληρη!
Ρε ζωντοβολο τι σοι γυναικα μπορει να εισαι εσυ που απο το πρωι εισαι συνεχεια σε ενα site που ασχολειται με πουτανες ?
Πηγα για δουλεια, εφαγα, κοιμηθηκα, ηρθα στο καφενειο και εισαι ακομα on line απο το πρωι.
selena
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 31
- Πόντοι
- 6
ειμαι αρρωστη σημερα και παρεμεινα σπιτι αντιμετωπιζεις προβλημα με την υπαρξη μου εδω;Ρε ζωντοβολο τι σοι γυναικα μπορει να εισαι εσυ που απο το πρωι εισαι συνεχεια σε ενα site που ασχολειται με πουτανες ?
Πηγα για δουλεια, εφαγα, κοιμηθηκα, ηρθα στο καφενειο και εισαι ακομα on line απο το πρωι.
νυμφομανεις ητανε και οι δυο τυπε αν ηθελαν θα μπορουσαν να δουλευουν και οπως εγραψα αν διαβασες καλα το ιδιο βραδυ ηθελα να τις παρω παρασκευη βραδυ η μανα μου ειπε οτι η κορη ειναι εξω σε κλαμπακι
Φίλε εσύ τις πήρες ταυτοχρονα... συνήθως γίνεται χωριστά
Επισκέπτης
ειμαι αρρωστη σημερα και παρεμεινα σπιτι αντιμετωπιζεις προβλημα με την υπαρξη μου εδω;
Οχι ιδιαιτερο.
Παντως αν εισαι οντως γυναικα, πρεπει επειγοντως να βρεις καποιον να σε γαμησει, οτι και να ΄ναι. Φαινεσε να το εχεις αμεση αναγκη.
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.040
- Πόντοι
- 22.266
ο τροπος που γραφει φαινεται γυναικειος η΄τουλαχιστον gay!!!Οχι ιδιαιτερο.
Παντως αν εισαι οντως γυναικα, πρεπει επειγοντως να βρεις καποιον να σε γαμησει, οτι και να ΄ναι. Φαινεσε να το εχεις αμεση αναγκη.
selena
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 31
- Πόντοι
- 6
τον εχω βρει ηδη!Οχι ιδιαιτερο.
ο τροπος που γραφει φαινεται γυναικειος η΄τουλαχιστον gay!!!
θα πρπει να βαλουμε και το πήδηξα και αντρογενο μαζί.... πιο ευκολο ειναι χα χα χα
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Μιλησες με τον αλεξ;τον εχω βρει ηδη!
loveforyour69
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 117
- Πόντοι
- 1
Αν ηταν νυμφομανεις και μονο δεν θα επρεπε να πληρωσεις, απο την στιγμη που πληρωσες το καναν απο αναγκη.....αυτο τα λεει ολανυμφομανεις ητανε και οι δυο τυπε αν ηθελαν θα μπορουσαν να δουλευουν και οπως εγραψα αν διαβασες καλα το ιδιο βραδυ ηθελα να τις παρω παρασκευη βραδυ η μανα μου ειπε οτι η κορη ειναι εξω σε κλαμπακι
Αν ηταν νυμφομανεις και μονο δεν θα επρεπε να πληρωσεις, απο την στιγμη που πληρωσες το καναν απο αναγκη.....αυτο τα λεει ολα
Σε αυτό εισαι σωστός...
Και στο μκατω κατω γιατι να τρεχεις βουλγαρια ?
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.040
- Πόντοι
- 22.266
nympho φιλε αν ηταν δεν θα γλεντουσε σε κλαμπακι απο εχτες το βραδυ η κορη της!!!!Αν ηταν νυμφομανεις και μονο δεν θα επρεπε να πληρωσεις, απο την στιγμη που πληρωσες το καναν απο αναγκη.....αυτο τα λεει ολα
εξαλλου το τερπνόν μετά του ωφελίμου ;)
daredevil12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 34
- Πόντοι
- 6
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.040
- Πόντοι
- 22.266
διοτι ζω και εργαζομαι εκειΣε αυτό εισαι σωστός...
Και στο μκατω κατω γιατι να τρεχεις βουλγαρια ?
βλεπω διαβαζετε μονο το τιτλο και μπουκαρετε στη συζητηση
τα γρααφω ολα πιο πανω στην αρχη του κειμενου αναλυτικα
διοτι ζω και εργαζομαι εκει
βλεπω διαβαζετε μονο το τιτλο και μπουκαρετε στη συζητηση
τα γρααφω ολα πιο πανω στην αρχη του κειμενου αναλυτικα
Sorry δικιο εχεις... εμεις παλεύουμε στην Ελλάδα !
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 8K