Νέα

pickup artist

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jstar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Έχετε ασχοληθεί με το θέμα?Μπήκα σε ξενόγλωσσα και Ελληνικά forums και διαπίστωσα πως πρόκειται για την υπέρτατη αμερικανιά!Τώρα αυτοί επιμένουν πως με τις τεχνικές τους γαμάνε τρελά  νέτα και μάλιστα 9ρια και 10ρια.Τώρα πως αυτή η αμερικανιά μπορεί να ρίξει μουνάρες την Ελλάδα,είναι αλλουνού παππά ευαγγέλιο..

Επισκέπτης
Τώρα πως αυτή η αμερικανιά μπορεί να ρίξει μουνάρες την Ελλάδα,είναι αλλουνού παππά ευαγγέλιο..

Τι ακριβώς βρήκες αμερικανιά ;;;;;
Το σίγουρό είναι πάντως ότι μουνάρες
ΔΕΝ ΓΑΜΑΣ ΜΕ ΠΡΟΞΕΝΙΑ

και δεν γαμάς κερνώντας τες σε σκυλάδικα/κλαμπ.

Για τεχνικούς λόγους το δεύτερο,
επειδή αυτοί που κερνάνε τις μουνάρες στα ξενυχτάδικα
αριθμούν περίπου όσους και ο στρατός της Κίνας σε επιστρατευση,
οπότε οι μουνάρες δεν προλαβαίνουν ....

Savourogamhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
12
Like
161
Πόντοι
291
Φίλε ότι βλέπεις είναι αλήθεια, αλλά πίσω από τους Pick Up Artists κρύβεται ολόκληρη βιομηχανία μάρκετινγκ (που έχει πάρει την κατιούσα παγκοσμίως) και ακόμα πιο πίσω από αυτό κρύβεται όλη η αλήθεια για τις γυναίκες που έχει να κάνει με εξελικτική βιολογία. Είναι ότι δεν θα σου πει κανένας Pick Up Artist. Όταν καταλάβεις τι παίζει, τότε ασχολήσου με το PU και μόνο τότε θα δεις αποτελέσματα. Εγώ δεν σου διαφημίζω τίποτα, δεν κερδίζω λεφτά από αυτό, γι αυτό σου λέω πως σπουδάζοντας το καμάκι ναι θα πηδήξεις 10αρια, αλλά πρέπει να αφιερώσεις σχεδόν όλη σου τη ζωή και τη καθημερινότητα πάνω σε αυτό. Το PU (καμάκι) είναι πάνω απ'όλα στάση ζωής. Χοντρικά θα έλεγα θέλεις τουλάχιστον 2 χρόνια να τελειοποιηθείς με τις εξόδους σου για καμάκι να κυμαίνονται τουλάχιστον 2-3 την εβδομάδα και το μυαλό σου προγραμματισμένο να κάνει Game παντού και πάντα.

Savourogamhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
12
Like
161
Πόντοι
291
Ξέχασα. Από εμπειρία, επειδή έχω πάει σε πολλές χώρες στο εξωτερικό, οι ελλεηνίδες είναι από τις χειρότερες. Δεν είναι δύσκολες, αλλά για όσους ξέρουν από ορολογία PU, έχουν τεράστιο bitch shield. Γίνονται προσβλητικές για πλάκα και σε γειώνουν χωρίς κανέναν ενδοιασμό. Μην κολλάτε μάγκες, αυτές χάνουν!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Ξέχασα. Από εμπειρία, επειδή έχω πάει σε πολλές χώρες στο εξωτερικό, οι ελλεηνίδες είναι από τις χειρότερες. Δεν είναι δύσκολες, αλλά για όσους ξέρουν από ορολογία PU, έχουν τεράστιο bitch shield. Γίνονται προσβλητικές για πλάκα και σε γειώνουν χωρίς κανέναν ενδοιασμό. Μην κολλάτε μάγκες, αυτές χάνουν!

Κι όχι μόνο..... Παρατήρησε πως συμπεριφέρεται η αγέλη τους, όταν κάποιο άτομο κάνει προσέγγιση σε μία κοπελιά από την παρέα.... Προσπαθούν με κάθε τρόπο να σε κάνουν cut για να μην προχωρήσει το approach σου.

Οι ελλεεινίδες έχουν ανάγει το pu blocking σε επιστήμη.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Χαχαχαχα... Όντως το pu δεν έχει φτιαχτεί για Ελλάδα.
Δεν ταιριάζουν όλες οι προσεγγίσεις παντού.

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
5
Πόντοι
6
Μλκιες για τον λογο που ειπατε:Δεν ειναι οι Ελληνιδες Αμερικανιδες...

Savourogamhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
12
Like
161
Πόντοι
291
Κι όχι μόνο..... Παρατήρησε πως συμπεριφέρεται η αγέλη τους, όταν κάποιο άτομο κάνει προσέγγιση σε μία κοπελιά από την παρέα.... Προσπαθούν με κάθε τρόπο να σε κάνουν cut για να μην προχωρήσει το approach σου.

Οι ελλεεινίδες έχουν ανάγει το pu blocking σε επιστήμη.

Πόσες φορές έχει τύχει σε μένα ή σε φίλους μου να "ανοίγω ένα σετ", να γουστάρουν οι κοπέλες στη παρέα ή απλά και φυσιολογικά να είναι ευγενικές, αλλά να είναι μία σκρόφα η οποία να με γειώνει αμέσως με τον χειρότερο τρόπο έτσι ώστε να ξενερώνουν ακόμα και οι φίλες της!!! Έλεος

Επισκέπτης
Πόσες φορές έχει τύχει σε μένα ή σε φίλους μου να "ανοίγω ένα σετ", να γουστάρουν οι κοπέλες στη παρέα ή απλά και φυσιολογικά να είναι ευγενικές, αλλά να είναι μία σκρόφα η οποία να με γειώνει αμέσως με τον χειρότερο τρόπο έτσι ώστε να ξενερώνουν ακόμα και οι φίλες της!!! Έλεος
μηπως τυχαινει και η σκροφα ειναι αυτη που δεν την κοιταξε κανενας απο την παρεα  :think:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
....αλλά να είναι μία σκρόφα η οποία να με γειώνει αμέσως με τον χειρότερο τρόπο έτσι ώστε να ξενερώνουν ακόμα και οι φίλες της!!! Έλεος

Είναι της λογικής "καλύτερα όλες αγάμητες, παρά μία γαμημένη". :huh:

Επισκέπτης

Αν παίζεις σε ξενυχτάδικα.
Αλλού με τακτική hit&run
δεν προλαβαίνουν ....

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
33
Πόντοι
16
Αμα επιχειρησεις καμακι ενω εχεις να γαμησεις απο προπερσυ απλα τον εχεις πιει κανονικα και θα τρεχεις και δεν θα φτανεις....Φροντιζεις (αν καλυπτεσαι οικονομικα κιολας) να γαμας στα στουντιο μεχρι να νιωσεις οτι "χορτασες"(αν γινεται και καθε μερα) καπως και μετα πας κομπλε καλογαμηκουλας στον στοχο σου....Με το attitude που θα βγαζεις δυσκολο να μην την κανεις να ανοιξει τα μπουτακια της μεχρι το βραδυ....Εκτος αν εισαι τερας η ντουλαπα οποτε χεσε μας στην τελικη και μην μας ζαλιζεις τον ερωτα... :2funny: :2funny: :2funny:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
θελω να θεσω ενα ζητημα στους ειδημονες "pickup artists"

πως τις διωχνετε μετα ?

ή δεν σας ενδιαφερει να τις διωξετε αλλα μονο να  γαμησετε ακομα και αν δεσμευτειτε με αυτες επι μακρον...?

OP
OP
jstar

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
ρε σεις εχετε διαβάσει πως γίνεται το παιχνίδι?Αυτά δεν πιάνουν στην Ελλάδα!Ρε Λάκη λες μαλακίες τώρα φίλε μου!Δηλαδή εσύ ξυρίζεις όλο σου το σώμα,βάζεις και σκουλαρίκι και πας να το παίξεις 20χρονος?Γιατι ΑΥΤΆ λένε πως πρεπει να κανεις για να γινεις σωστος pick up artist

Επισκέπτης
ρε σεις εχετε διαβάσει πως γίνεται το παιχνίδι?Αυτά δεν πιάνουν στην Ελλάδα!Ρε Λάκη λες μαλακίες τώρα φίλε μου!Δηλαδή εσύ ξυρίζεις όλο σου το σώμα,βάζεις και σκουλαρίκι και πας να το παίξεις 20χρονος?Γιατι ΑΥΤΆ λένε πως πρεπει να κανεις για να γινεις σωστος pick up artist

Κολλάτε σε μαλακίες ...

Κράτα την ουσία ,
σε όσα λέει για τακτική ,
επιλογή στόχων
και αποφυγή συγκεκριμένων ηλίθιων καταστάσεων και
κακοτοπιών ...

Από το εγχειρίδιο αυτό:

κράτα τις ενότητες:
-General rules
-Getting started
-Από τα Approaches
  μόνο :
        -Should I buy her a drink?
        -Should I ask for her name?

-Now that she's interested
-Handling the girls
-Troubleshooting (Αυτό είναι SUPER-SOS).

Αν σε χαλάει ότι το προτείνει ένας ρατσιστής-φασίστας ακροδεξιός
και έχεις βρει ΓΡΑΜΜΕΝΟ κάποιο πιο αποδοτικό τρόπο
θα χαιρόμουν να τον διαβάσω.

Αλλά τα κεφάλαια που προτείνω παραπάνω
επαλήθευσαν όλα όσα με δίδαξε εμένα η δική μου εμπειρία
στο καμάκι σε ελληνίδες κυρίως
και όσα παρατήρησα από καμακια άλλων.

Savourogamhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
12
Like
161
Πόντοι
291
θελω να θεσω ενα ζητημα στους ειδημονες "pickup artists"

πως τις διωχνετε μετα ?

ή δεν σας ενδιαφερει να τις διωξετε αλλα μονο να  γαμησετε ακομα και αν δεσμευτειτε με αυτες επι μακρον...?

Ρε δε παίζει να το ρωτάς σοβαρά αυτό. Απλά δεν απαντάς στο κινητό σου. Απλά γαμάς πάντα εκτός έδρας (σπίτι της ή σε άδειο σπίτι φίλου λέγοντας ότι είναι σπίτι σου, αν γουστάρει πολύ σε ξενοδοχείο). Ή το πιο απλό. Της λες πως δεν θες τίποτα άλλο από αυτήν. Από που κι ως που ακούστηκε πως άμα γαμήσεις μία πρέπει να την αποκαταστήσεις? Έχει ακουστεί ποτέ σε φλερτ να συννενοείσαι από πριν για το τί θα κάνεις μετά το σεξ?

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Από που κι ως που ακούστηκε πως άμα γαμήσεις μία πρέπει να την αποκαταστήσεις?

ε οχι κι ετσι ρε φιλε  :2funny:

Έχει ακουστεί ποτέ σε φλερτ να συννενοείσαι από πριν για το τί θα κάνεις μετά το σεξ?

δεν ειπα αυτο, απλα
πιστευω οτι η αρχη ειναι το ημισυ του παντος, δεν εννοω φυσικα "λεκτικη" συνεννοηση αλλα κυριως εξωλεκτικη

ας πουμε μου χει τυχει να πηδηχτω με μια (που ειχε μονιμη σχεση), επειδη μεσα μου ειχα διασφαλισει απο την αρχη οτι θα ηταν σχεση ξεπετας , και οντως επαληθευθηκα γιατι μετα η ιδια ηθελε να με αποφυγει, ημασταν και οι δυο συνειδητοποιημενοι...

αν και ειμαι υπερ του καμακιου , θεωρω οτι οποιος επιδιωκει το "ελευθεριο αδεσμευτο" σεξ η καλυτερη λυση ειναι ο αγοραιος ερωτας , γιατι απο την μικρη μου "μη αγοραια" σεξουαλικη εμπειρια τουλαχιστον ο ενας δενεται συναισθηματικα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom