Νέα

Πιάτσες στον Πειραιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xlarg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 827
  • Εμφανίσεις 262K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Την εχω δει ρε φιλε...
Πού γαμιεται αραγε?? Δεν υπαρχουν ξενοδοχεια εκει περα

Α, παρεμπιπτοντως, περνουσα σημερα απο Τρουμπα και ειδα ΑΠΕΙΡΑ κωλομπαρα, και γαμοτελ, και καποιες μαυρουλες/ ρωσιδουλες να στεκονται επιδεικτικα στις εισοδους

Παντως, αν και πειραιωτης, δεν κατεχω καθολου απο Τρουμπα
Ας μας παει λεπτομερειες κανας αλλος

τύπε πας με το τουτου σου την πέρνεις και σε πηγαίνει σε ένα υπαίθριο πάρκινγκ εκεί κοντά όπου γίνεται η φάση με 40€ ;)

για την Τρούμπα που ρωτάς διάβασε το ανάλογο θρεντ ''Κωλόμπαρα Πειραιά'' να μάθεις τι παίζει έχω γράψει τόσες και τόσες αναφορές :sunglasses:

Hashatalin

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
paidia exei ena kolomparo ston peiraia apenanti apo tin ekklisia tin euaggelistria...Polles latinoamerikanes....

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
αν λες αυτό που είναι στο Χατζηκυριάκειο δεν είναι κωλόμπαρο.....η πληροφορία είναι εκ των έσω ;)
Η Ευαγγελιστρια ειναι στην Λαμπρακη φευγοντας απο Πειραια,δεν εχει καμια σχεση με Χ"κυριακειο

idontknownothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
Η Ευαγγελιστρια ειναι στην Λαμπρακη φευγοντας απο Πειραια,δεν εχει καμια σχεση με Χ"κυριακειο
μάλλοn για τον άγιο νικόλαο λετε???
ειναι λίγο πριν το χατζηκυριακειο απέναντι απο τον ολπ και έχει πολλα κολόμπαρα κοντά τα περισότερα είναι σε παράλληλους η σε κάθετους της ακτης μιαουλη (η περιοχη ειναι η παλια τρουμπα του πειραια...) εχω βρει σε αυτα τα μαγαζια κοπελες απο διαφορα μερη...

styleman32

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
39
Πόντοι
1
αν λες αυτό που είναι στο Χατζηκυριάκειο δεν είναι κωλόμπαρο.....η πληροφορία είναι εκ των έσω ;)

ΕΠΙΒΕΒΕΒΑΙΩΝΩ ως Πειραιώτης γαρ.
μάλλοn για τον άγιο νικόλαο λετε???
ειναι λίγο πριν το χατζηκυριακειο απέναντι απο τον ολπ και έχει πολλα κολόμπαρα κοντά τα περισότερα είναι σε παράλληλους η σε κάθετους της ακτης μιαουλη (η περιοχη ειναι η παλια τρουμπα του πειραια...) εχω βρει σε αυτα τα μαγαζια κοπελες απο διαφορα μερη...

Τα έχεισ λίγο μπερδέψει...

styleman32

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
39
Πόντοι
1
[/quote]

Σωστός.

aaa+

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2013
Like
6
Πόντοι
0
Πριν ένα χρόνο περίπου και για πολύ λίγο πήγε να γίνει πιάτσα στην Γρ. Λαμπράκη από Πειραιώς προς Πασαλιμάνι και πριν το φανάρι της Ευαγγελίστριας της εκκλησίας όπου είναι και ένα sex shop (τώρα βρίσκεται στην απέναντι μεριά) αλλά δεν ευδοκίμησε. Παραδοσιακά όμως να σας πω ότι ο Πειραιάς ποτέ δεν είχε πιάτσες ίσως και λόγω της τρούμπας η οποία ήταν πολύ δυνατή πριν κάποια χρόνια.

Επισκέπτης
Λίγο μακρυά βέβαια από κέντρο Πειραιά αλλά ίσως και να έχεις ειπωθεί,τεσπα σκαραμαγκά (προς παλάσκα) στην γωνία κάνουν πιάτσα 2 αραπάκια 20 τσιμπούκι και 30 γαμήσι κάποιοι μερακλήδες με νταλίκες τις φορτώνουν από όσο έχει πάρει το μάτι μου απογευματινές ώρες τις πετυχαίνω...

geogoku

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2011
Κριτικές
5
Like
6
Πόντοι
1
ultimate ξεθαμα...

δευτερη φορα πετυχα μια μαυρουλα στην νοταρα λιγο μετα την δευτερας μεραρχιας οπως παμε για αγ.νικολαο.οποτε δεν εχασα ευκαιρια  οπως την πρωτη φορα και εκανα παιχνιδι...

ανετο παζαρεμα κ αξιοπρεπεστατη πιπα στα 10 ευρω με ελευθερα πιασηματα...

not bad...

leon30

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
80
Πόντοι
1
ultimate ξεθαμα...

δευτερη φορα πετυχα μια μαυρουλα στην νοταρα λιγο μετα την δευτερας μεραρχιας οπως παμε για αγ.νικολαο.οποτε δεν εχασα ευκαιρια  οπως την πρωτη φορα και εκανα παιχνιδι...

ανετο παζαρεμα κ αξιοπρεπεστατη πιπα στα 10 ευρω με ελευθερα πιασηματα...

not bad...

ώρα???

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
Υπάρχει πιάτσα στην Νοταρά?
Ή φορτωσες κάνα εργαζόμενο κορίτσι από τα γύρω μπαράκια?

fantasy24

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
105
Πόντοι
1
μια απορια... αν ξερει κανεις...
το τελευταιο μηνα λογω δουλειας περναω συχνα απο το jumnbo που ειναι στο λιμανι...
στο φαναρι ακριβως μετα το  jumbo ζητιανεβει ενα μικρο τσιγκανοειδες (γυρω στα 20 ετων) μωρο μεταξυ 6-8.30 ωρα το απογευμα..
ξερει κανεις αν κανει κανα εξτραδακι  :fuck2: :pipa1: :pipa2:

ευχαριστω

geogoku

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2011
Κριτικές
5
Like
6
Πόντοι
1
παιδες σορρυ αλλα δεν μπορουσα να απαντησω νωριτερα...

την ειδα γυρω στις 4:40 και ηταν η δευτερη φορα που την ειδα περιπου την ιδια ωρα κ στο ιδιο σημειο.

η ιδια παραδεχτηκε οτι δουλευει "εκει" μονο που δεν μου προσδιορισε τι εννοει με το "εκει"...ειτε το μπαρακι που ειναι πιο περα ειτε το σημειο που ψαρευει πελατες????τα ελληνικα της δεν ηταν τοσο καλα οταν και στην ερωτηση μου δειχνοντας το κωλομπαρο αν δουλευει εκει μου ειπε ναι αλλα μπορει να εννοουσε το πεζοδρομιο... :huh:

anyway στα 10e δεν το πολυσκεφτηκε κ πιστευω με 15 θα επαιζε κ σεξ...

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
τύπε πας με το τουτου σου την πέρνεις και σε πηγαίνει σε ένα υπαίθριο πάρκινγκ εκεί κοντά όπου γίνεται η φάση με 40€ ;)

για την Τρούμπα που ρωτάς διάβασε το ανάλογο θρεντ ''Κωλόμπαρα Πειραιά'' να μάθεις τι παίζει έχω γράψει τόσες και τόσες αναφορές :sunglasses:
Ασχετος απο Τρουμπα , μονο οτι εχω ακουση απο παλιους...Αλλα απο οτι διαβαζο καταλαβαινω πως η Τρουμπα ξαναβγαινη την επιφανια τυποι μου , αλαζουν παλυ οι εποχες... :rockon:

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
Ασχετος απο Τρουμπα , μονο οτι εχω ακουση απο παλιους...Αλλα απο οτι διαβαζο καταλαβαινω πως η Τρουμπα ξαναβγαινη την επιφανια τυποι μου , αλαζουν παλυ οι εποχες... :rockon:

Η Τρουμπα παντα ηταν στην επιφανεια,απλα καποιοι την τιμουσαν και καποιοι οχι :)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.290
Πόντοι
7.885
H Τρούμπα πάει από το κακό στο χειρότερο τα τελευταία χρόνια  :tickedoff: :headbang: :headbang:.Έχουν κλείσει πάνω από τα μισά κωλόμπαρα κι έχει ανοίξει μόνο ένα  :S :S.Δεν κυκλοφορεί ψυχή,πόλλα βράδια ζήτημα να μπαίνουν ένας δυο πελάτες στα περισσότερα  :rockon: :rockon:. Κι όμως η πολιτική σε όλα αυτά τα κωλόμπαρα δεν έχει αλλάξει,δεν υπάρχουν εξτρά υπηρεσίες,ούτε μπορείς εύκολα να φορτώσεις  :jerking: :jerking:.Πιστεύω ότι όσα παραμένουν ανοικτά είναι βιτρίνα για άλλες βρωμοδουλειές που κάνουν οι ιδιοκτήτες τους γιατί δεν δικαιολογείται να συντηρούνται χωρίς πελάτες με τα έξοδα που έχουν  :rolleyes: :uglystupid:

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
Δεν ξερω αν πρεπει να το γραψω εδω,ή στου Μοσχατου.Τεσπα
Γυρνωντας απο την Καλλιθεα στην Ποσειδωνος,λιγο πριν τον ΣΚΑΙ,στο παρκιν,βλεπω 2 τεμαχια στο ρευμα προς Πειραια.
Η πρωτη μια ξανθια πιτσιρικα,αδυνατουλα και καθολου το στυλ μου δεν σταματησα καν να ρωτησω πληροφοριες.Αλλα πανω κατω τα ιδια θα θελει οπως η επομενη.
Στα 20 μετρα μια κοκκινομαλλα γυρω στα 30,τουμπανο σωμα με ακομη πιο τουμπανο βυζι,ονοματι Σονια.20 πιπα,και 30 γαμησακι,στο υπαιθριο παρκιν λιγο πιο κατω ή 80 στο ξενοδοχειο.Την ρωτησα για ποση ωρα και μου απαντησε για καμια ωριτσα.Βγαινει σχεδον καθε βραδυ μου ειπε μετα τις 12 μεχρι οσο παει.Κατι οτι ημουν με την μηχανη,κατι οτι κρυωνα δεν την τιμησα.Αλλα πιστευω εντος της εβδομαδος θα την δοκιμασω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom