manasou
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
Ξερει κανεις τι παιζει Αμμουδαρα?
Aids
Ξερει κανεις τι παιζει Αμμουδαρα?
παιδια λογω δουλειασ περναω απο την αμουδαρα.εχει τις μαυρουλες αλλα εχει και μια με πολυ ωραιο σωμα αλλα οχι τοσο καλη φατσα η οποια στην αρχη ηταν στο καρφουρ και πηγαινε προς καντια,τωρα τελευταια τη βλεπω κοντα στο καντια.πολυ ωραιο σωμα, αμα τη δεις καταλαβαινεις οτι προκαλει.δεν την εχω ρωτησει ομως τι παιζει.για τις μαυρες να παω οτι με 10 πανε μαζι σου.σου καθονται ευκολα.ειχε 1-2 καλες
Παιδιά κατέβηκα λόγω δουλειάς στην Κρήτη μετά από 21 χρόνια. Το έργο είναι στο Ηράκλειο, οπότε απ' την υπηρεσία μας έκλεισαν ξενοδοχείο στην Αμμουδάρα για να είμαστε κοντά, πού να φανταστώ ότι έχει πιάτσα εκεί! Απ' το πρώτο βράδυ είδαμε έξω απ' το Carrefour (σύντομα Σκλαβενίτης) του οποίου το parking ερημώνει το βράδυ δύο παρουσίες τις οποίες τις "τσέκαρα" και σαν πεζός: Μια μαυρούλα με ξανθό μαλλί ονόματι Σάρον όχι κάτι το ιδιαίτερο, η οποία ζητάει 60€ για να προσφέρει τις υπηρεσίες της σε κοντινό ξενοδοχείο (του οποίου το όνομα δεν αναφέρω για ευνόητους λόγους) συν η τιμή του δωματίου στα 30€. Για τη συγκεκριμένη το πακέτο αυτό δεν αξίζει ούτε κατά διάνοια, προσφέρει όμως τις υπηρεσίες της και σε αμάξι με 35€ νομίζω απ' ό,τι μου 'πε. Γενικά δε μου φάνηκε και πολύ ευγενική και μυρίζομαι φόλα από μακριά. Μαζί της όμως και σε πολύ κοντινή απόσταση (σχεδόν δίπλα) εκδίδεται και μια κάβλα μάλλον milf σε ηλικία ονόματι Άρτεμις με φοβερό προκλητικό σώμα για γαμήσια (3άρι βυζί, ωραίο κώλο κ.τ.λπ.) ΑΛΛΑ στο πρόσωπο είναι ίδια η Rossy de Palma η τακτική πρωταγωνίστρια των ταινιών του Αλμοδοβάρ για τους γνώστες, ίδια όμως! Εμένα προσωπικά αυτή η εκφυλοκαβλόφατσα με κάβλωσε, είναι όμως για πολύ σκληρά γούστα, οι περισσότεροι ίσως τη βρείτε αποκρουστική. Η εν λόγω τύπισσα την "έχει" πολύ την πουτανιά, μιλάει και κινείται με τρόπο που σε καβλώνει και πρέπει να είναι η ίδια που ανέφερε ο φίλος kakamale σε προηγούμενο post. Αυτή παίρνει 100€ για μια ώρα στο κοντινό ξενοδοχείο (50€ για μισάωρο κ.ο.κ.), χώρια φυσικά η τιμή του δωματίου, 35€ για πίπα - γαμήσι στο αμάξι της και 25€ για πίπα - καβλωτικά παιχνίδια επίσης στο αμάξι της. Για διάφορους λόγους (κούραση από δουλειά, αργά η ώρα κι είχα πρωινό ξύπνημα, πολλά έξοδα κ.λπ.) δεν τα έσκασα σε καμιά, στο επόμενο ταξίδι όμως στο Ηράκλειο που δε θα αργήσει θα πάω "εξοπλισμένος" για να πάρω την καβλάρα την Άρτεμη για ξενοδοχείο...
[/quot
είσαι περίεργος τύπος ... χαχαχααχα