Mounimaster
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2022
- Like
- 1.764
- Πόντοι
- 201
Η στροφή είναι ανοιχτή αλλά από κορμιά πεθαμένα πράγματα !!
Μπήκα και βγήκα
Μπήκα και βγήκα
Στη στροφή δεν θα βρεις κάτι αξιόλογο περισσότερες πιθανότητες έχεις να βρεις σε κανένα συνοικιακό μπαρΗ στροφή είναι ανοιχτή αλλά από κορμιά πεθαμένα πράγματα !!
Μπήκα και βγήκα
Diamonds and pearls τσεκαρε στο google. Είναι στο κέντρο προς λιμάνι. Αν υπάρχει ακόμα (δεν μένω Ηρακλειο).Συνηδονιστές έχουμε τίποτα νέες εξελίξεις στο Ηράκλειο? Σε κάνα μήνα έρχομαι για μπάτσελορ , αξίζει κανένα μαγαζί?
Ευχαριστώ για την απάντηση, μπήκα όμως στο forum μηπως μάθω κάτι που δε βρίσκεις στο google..Diamonds and pearls τσεκαρε στο google. Είναι στο κέντρο προς λιμάνι. Αν υπάρχει ακόμα (δεν μένω Ηρακλειο).
Τίποτα δεν υπάρχει φιλαράκο ,μην το ψάχνεις.Ευχαριστώ για την απάντηση, μπήκα όμως στο forum μηπως μάθω κάτι που δε βρίσκεις στο google..
Ξενερώνω τώρα ρε γαμωτο ολόκληρο νησί και ότι παίζει είναι χαμηλής ποιότητας ή αρπαχτες που έρχονται κατά καιρούς? Πώς ξεπεσαμε έτσι? Δυστυχώς δεν υπάρχει η δυνατότητα να φύγουμε Αθήνα όλη η παρέα και πίστευα πως Ηράκλειο θα έιναι καλύτερα τα πράγματα να βγάλουμε λίγο γούστα πριν το γάμο..Τίποτα δεν υπάρχει φιλαράκο ,μην το ψάχνεις.
Παίζει κάτι σε κάποια απο αυτά ;Κάποια που γνωρίζω εγώ προσωπικά αν και δεν έχω πάει σε όλα είναι :
Στροφή ( Λίγο πριν μπεις στο Γαζι)
Alex bar Αμμουδάρα
Recital
Φεγγάρια
Joker
Άννα Μαρία
De styl
Stretto Θέρισσο + άλλο ένα απέναντι περίπου από αυτό είναι παρά δίπλα απ το ψητοπωλείο Αντώνης
Σφίγγες πάνω στην μινωος
Μπορείς να δώσεις περαιτέρω οδηγίες για το που είναι το Alex bar, Άννα Μαρία, de styl και τι παίζει εκεί;Κάποια που γνωρίζω εγώ προσωπικά αν και δεν έχω πάει σε όλα είναι :
Στροφή ( Λίγο πριν μπεις στο Γαζι)
Alex bar Αμμουδάρα
Recital
Φεγγάρια
Joker
Άννα Μαρία
De styl
Stretto Θέρισσο + άλλο ένα απέναντι περίπου από αυτό είναι παρά δίπλα απ το ψητοπωλείο Αντώνης
Σφίγγες πάνω στην μινωος
Ποια είναι η άριαΚαλησπέρα! Να κάνω κι εγώ μια μικρή ενημέρωση!
Αναγνωριστική τσάρκα πριν μερικές μέρες σε 3 καταστήματα . Σε όλα ήπιαμε ένα ποτό, χωρίς κεράσματα ή κάτι άλλο.
Μαύρα μάτια
2 γριές, 1 μεσόκοπη και 2 μαύρες. Όλες μπάζα, πήδημα στην καβάτζα 50ρικο, στο τέλος μια μαύρη μου είπε 15€ για πίπα.
Στροφή
2 ουκρανέζες συμπαθητικές και μια Ελληνίδα καλούτσικη.
60€ για μισή ώρα.
Άρια
3 ξανθιές και 2 μελαχρινές πολύ μέτριες, με 2 που μίλησα η μία μου είπε ότι κάνει μόνο κεράσματα και η άλλη ότι το κάνει ή στην τουαλέτα ή στο σπίτι μου, αλλά δεν μου είπε τιμή γιατί ήθελε κέρασμα πρώτα. Αποχωρήσαμε απογοητευμένοι!
Είναι bar στην Παπαναστασίου λίγο πιο κάτω από τον ΣκλαβενίτηΠοια είναι η άρια
Πως λέγεται το μπαρ ; Άρια ;Είναι bar στην Παπαναστασίου λίγο πιο κάτω από τον Σκλαβενίτη
Ναι απ ότι μου είπαν είναι το πρώην ΕίδωλοΠως λέγεται το μπαρ ; Άρια ;