Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Είσαι περίεργος τύπος ... χαχαχααχα
Γιατί ρε;;;
Είσαι περίεργος τύπος ... χαχαχααχα
Γιατί αυτή η Rossy de Palma είναι σαν ανάποδο γαμώτο!Γιατί ρε;;;
Γιατί ρε;;;
Ιδια μαλακία και με εμένα φίλε. Μακριά απο αυτές. Είναι για τον πούτσο η εμπειρία, άσε που είναι και βρώμικες, και δεν ξέρεις αν θα κολλήσεις τίποτα με τα ακάποτά τους.Μακρια απο τις γυφτοβουλγαρες του careffour.Πεταμενα λεφτα...πηρα μια πιτσιρικα,μολις μπηκε στο αμαξι αρχισε τα τηλεφωνηματα και τα με ψαχνει ο νταβας να του δωσω τα λεφτα του και αλλα τετοια.20 ευρω για αεροπιπα και μαλακια.
Υ.Γ:Γυρισε η Αρτεμις?Αν ειναι ολα κλειστα,αξιζει για ενα πηδημα στο αμαξι.Μην πληρωνετε ξενοδοχεια,πεταμενα λεφτα
Τσιμπουκι 8/10(λογω καποτας),πηδημα 9/10.Κανει και παρτουζες...ξενοδοχειο=πεταμενα λεφταΠαιδιά εμένα μ' ενδιαφέρει για την Άρτεμη αν το κατέχει το σπορ, να μην είναι ξεπέτα κ.τ.λπ. Την έχει πάρει κανείς για να μου πει μια γνώμη; Αφ' ενός το σώμα της, αφ' ετέρου η πουτανιά που έχει (ο τρόπος που περπατάει, μιλάει, κοιτάει κ.τ.λπ.) μου έβγαλε κάτι πολύ έκφυλο και θέλω να της τα σκάσω την επόμενη φορά που θα ξαναπάω Ηράκλειο με τη δουλειά!
Τσιμπουκι 8/10(λογω καποτας),πηδημα 9/10.Κανει και παρτουζες...
Δεν ξέρω αν πρέπει να σ' ευχαριστήσω ή να σε αναθεματίσω, με τρέλανες τώρα, ελπίζω να ξαναπάμε Ηράκλειο με τη δουλειά γιατί η συγκεκριμένη μου 'χει γίνει έμμονη ιδέα...
ρε φίλε μας δουλεύεις(ή είσαι τρελά ανώμαλος <<πάντα με την καλή την έννοια>> ... μόνο στο Ηράκλειο θα μπορούσε να δουλέψει αυτή ... λόγου ότι δεν υπάρχει τίποτα άλλο ...
Κάτσε ρε συ τούμπανο είναι η Άρτεμις, μόνο από φάτσα χωλαίνει...
στο καρφουρ χθες η Αρτεμις και δυο μαυρουλεςΡε παιδιά κανείς δεν έχει τσεκάρει;
στο καρφουρ χθες η Αρτεμις και δυο μαυρουλες