Νέα

Πιάτσες στο Ηράκλειο!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 226
  • Εμφανίσεις 90K
  • Ετικέτες
    ηράκλειο κρήτης
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Konstantinosa

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Χρήσιμες οι πληροφορίες σας! Εύγε! Στα σπιτάκια στο κέντρο, έχει κάτι καλό;

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Μακρια απο τις γυφτοβουλγαρες του careffour.Πεταμενα λεφτα...πηρα μια πιτσιρικα,μολις μπηκε στο αμαξι αρχισε τα τηλεφωνηματα και τα με ψαχνει ο νταβας να του δωσω τα λεφτα του και αλλα τετοια.20 ευρω για αεροπιπα και μαλακια.
Υ.Γ:Γυρισε η Αρτεμις?Αν ειναι ολα κλειστα,αξιζει για ενα πηδημα στο αμαξι.Μην πληρωνετε ξενοδοχεια,πεταμενα λεφτα

TheGreat

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Like
13
Πόντοι
0
Μακρια απο τις γυφτοβουλγαρες του careffour.Πεταμενα λεφτα...πηρα μια πιτσιρικα,μολις μπηκε στο αμαξι αρχισε τα τηλεφωνηματα και τα με ψαχνει ο νταβας να του δωσω τα λεφτα του και αλλα τετοια.20 ευρω για αεροπιπα και μαλακια.
Υ.Γ:Γυρισε η Αρτεμις?Αν ειναι ολα κλειστα,αξιζει για ενα πηδημα στο αμαξι.Μην πληρωνετε ξενοδοχεια,πεταμενα λεφτα
Ιδια μαλακία και με εμένα φίλε. Μακριά απο αυτές. Είναι για τον πούτσο η εμπειρία, άσε που είναι και βρώμικες, και δεν ξέρεις αν θα κολλήσεις τίποτα με τα ακάποτά τους.

ASPIRE(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
2.935
Βρωμανε η αληθεια ειναι αυτη

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Παιδιά εμένα μ' ενδιαφέρει για την Άρτεμη αν το κατέχει το σπορ, να μην είναι ξεπέτα κ.τ.λπ. Την έχει πάρει κανείς για να μου πει μια γνώμη; Αφ' ενός το σώμα της, αφ' ετέρου η πουτανιά που έχει (ο τρόπος που περπατάει, μιλάει, κοιτάει κ.τ.λπ.) μου έβγαλε κάτι πολύ έκφυλο και θέλω να της τα σκάσω την επόμενη φορά που θα ξαναπάω Ηράκλειο με τη δουλειά!

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Παιδιά εμένα μ' ενδιαφέρει για την Άρτεμη αν το κατέχει το σπορ, να μην είναι ξεπέτα κ.τ.λπ. Την έχει πάρει κανείς για να μου πει μια γνώμη; Αφ' ενός το σώμα της, αφ' ετέρου η πουτανιά που έχει (ο τρόπος που περπατάει, μιλάει, κοιτάει κ.τ.λπ.) μου έβγαλε κάτι πολύ έκφυλο και θέλω να της τα σκάσω την επόμενη φορά που θα ξαναπάω Ηράκλειο με τη δουλειά!
Τσιμπουκι 8/10(λογω καποτας),πηδημα 9/10.Κανει και παρτουζες...ξενοδοχειο=πεταμενα λεφτα

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Τσιμπουκι 8/10(λογω καποτας),πηδημα 9/10.Κανει και παρτουζες...

Δεν ξέρω αν πρέπει να σ' ευχαριστήσω ή να σε αναθεματίσω, με τρέλανες τώρα, ελπίζω να ξαναπάμε Ηράκλειο με τη δουλειά γιατί η συγκεκριμένη μου 'χει γίνει έμμονη ιδέα...

Tsiki77

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Like
174
Πόντοι
1
Δεν ξέρω αν πρέπει να σ' ευχαριστήσω ή να σε αναθεματίσω, με τρέλανες τώρα, ελπίζω να ξαναπάμε Ηράκλειο με τη δουλειά γιατί η συγκεκριμένη μου 'χει γίνει έμμονη ιδέα...

ρε φίλε μας δουλεύεις(ή είσαι τρελά ανώμαλος <<πάντα με την καλή την έννοια>> ... μόνο στο Ηράκλειο θα μπορούσε να δουλέψει αυτή ... λόγου ότι δεν υπάρχει τίποτα άλλο ...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
ρε φίλε μας δουλεύεις(ή είσαι τρελά ανώμαλος <<πάντα με την καλή την έννοια>> ... μόνο στο Ηράκλειο θα μπορούσε να δουλέψει αυτή ... λόγου ότι δεν υπάρχει τίποτα άλλο ...

Κάτσε ρε συ τούμπανο είναι η Άρτεμις, μόνο από φάτσα χωλαίνει...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Παίδες έχει τσεκάρει κανείς αν η Άρτεμις είναι κανονικά στο πόστο της έξω από το Carrefour στην Αμμουδάρα αυτές τις μέρες; Ξανακατεβαίνω Ηράκλειο με τη δουλειά μες τη βδομάδα κι ετοιμάζομαι για μεγάλα πράγματα :grin:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Ρε παιδιά κανείς δεν έχει τσεκάρει;

pinokiox3

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Like
11
Πόντοι
0
Χθεσινή ενημέρωση:

Έξω από καρφουρ: Αρτεμις κ μια μαύρη ξανθιά.
Έξω από καλτσέτο: Μια μαύρη κ μια μιλφ/γιλφ κοκκινομάλλα.
Παραλιακή: Μια μαύρη χοντρούλα κ μια όχι χοντρούλα λοοοοοοοολ :)

Ξέρουμε καμιά άλλη πιάτσα?

Al_Kapone15

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2017
Like
49
Πόντοι
0
Κατι βουλγαράκια κάνουν πιάτσα στο carfour το απόγευμα, το βράδυ πρέπει να δουλεύουν κάπου εντός...

Είναι 2 με μακρυά μαύρα μαλλιά..

kakamale1

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
εμφανιστηκε καινουρια μαυρη στην αμμουδαρα.ξερεις κανεις κατι ειναι σγουρομαλλα με ωραιο σωμα και τη βλεπω να πηγαινει βολτα απο καρφουρ προς candia...επισης αλλη μια μιλουσε με την αρτεμη μου φανηκε και αυτη καινουρια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom