Νέα

Πιάτσες για ζιγκολό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zigolo20
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 286
  • Εμφανίσεις 86K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mounopanas

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
οποιος γουσταρει μπορει να φτιαξει μονος του πιατσα στησου εξω απο ντακαπο με υποκαμισο ανοιχτο
και καρφωνε γριετζους

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
οποιος γουσταρει μπορει να φτιαξει μονος του πιατσα στησου εξω απο ντακαπο με υποκαμισο ανοιχτο
και καρφωνε γριετζους

Εκει απλωνω εγω διχτυα.
Τα κουβαδακια σας και σ'αλλη παραλια κυρίζια, μην βγαλω το σπαθι και γινεται τραμ στην τρεχαλα.

lopedelmozo

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
παιδια η πιατσα στο μεταξι που προανεφερα πιστευω ειναι τελειως διακριτικη οτι γινεται δυσκολα το καταλαβαινει καποιος.μια πιθανη εκδοχη γι αυτο ειναι οτι οι υποψηφιοι πελατες αναζητουν καλιαρηδες που κανουν εκσορμησεισ σε μπουρδελα.θυμαμαι εκτοσ απο οσα προανεφερα ρε παιδιοα περιστατικο που ενας τυπος με ακολουουθσε απο μπουρδελο σε μπουρδελο κ μου την επεσε μετα το τριτο χαχα τον δουλεπσα λιγακι λεγοντας του αν κσερει καμια να με βλεπει εισ την πραξη κ αυτοσ να μαλακιζεται μου λεει ναι ε λοπον μια δεν σηκςνε το τηλ μια δεν ηξερε αν το χει σςστα ε λοιπον η πουσταρα εφαγε το νερο που πινα στην μουρη.μιας και δεν μπορω το δουλεμα κ την κοροιδια

gleifomounakias

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
τοσα καφε υπαρχουν αλλα ποια ειναι?σιγα μην ερχεται η καθεμια σε 2-3 καθορισμενα καφε πιατσα-ζιγκολο!οι φραγκατες elite ξερουν που πατανε και που βαδιζουν.αυτην την δουλεια θα κανουν 5ωρες την μερα σε συγκεκριμενα καφε?μην λεμε μαλκιες τωρα!η πλατεια ειναι το τι κανει και οχι τα καφε :idiot: :idiot: :idiot:
Λοιπόν κυριοί συναθλητές,πρίν απο κανά χρόνο φιλάρακι μου απο το γυμναστήριο μου είχε κάνει λογο για κάποιον Κ... με πελάτισσες απο35 εως60+ που όμως την έκανε για Κύπρο γιατι εδώ ειχε γίνει γνωστός στις αρχές...μετά απο κανα 3μηνό την έκανε & αυτός για Μεγαλόνησσο...Μάλλον έλεγε αλήθεία γιατι το φυσούσε το χρήμα & ποτέ δεν δούλευε!!!!!!!!!!!!!Περιτο να πω ότι ο φιλος ηταν τουμπανο & εμφανίσιμος.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Λοιπόν κυριοί συναθλητές,πρίν απο κανά χρόνο φιλάρακι μου απο το γυμναστήριο μου είχε κάνει λογο για κάποιον Κ... με πελάτισσες απο35 εως60+ που όμως την έκανε για Κύπρο γιατι εδώ ειχε γίνει γνωστός στις αρχές...μετά απο κανα 3μηνό την έκανε & αυτός για Μεγαλόνησσο...Μάλλον έλεγε αλήθεία γιατι το φυσούσε το χρήμα & ποτέ δεν δούλευε!!!!!!!!!!!!!Περιτο να πω ότι ο φιλος ηταν τουμπανο & εμφανίσιμος.
τυπε μου εχουν πει οτι στην κυπρο παιζει πολυ ζιγκολικι
εχουν φυγει πολλα ατομα απτην ελλαδα για εκει

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
τυπε μου εχουν πει οτι στην κυπρο παιζει πολυ ζιγκολικι
εχουν φυγει πολλα ατομα απτην ελλαδα για εκει
εχει πολλες αδερφες εκει απολυτε γιαυτό. Ηταν φιλος μου στα ελδυκ και μου ελεγε πως αμα δεν το εβλεπα με τα ματια μου και αρχιζε να λεει σκηνικα θα νομιζα οτι με δουλευε. Δεν τον κοβω κιολας αλλα τον πιστεψα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εχει πολλες αδερφες εκει απολυτε γιαυτό. Ηταν φιλος μου στα ελδυκ και μου ελεγε πως αμα δεν το εβλεπα με τα ματια μου και αρχιζε να λεει σκηνικα θα νομιζα οτι με δουλευε. Δεν τον κοβω κιολας αλλα τον πιστεψα
τυπε εγω νομιζω οτι ειναι η διαφορα νοοτροπιας των γυναικων στην κυπρο
2 εχω γνωρισει και ειναι πιο ανετες απτις ελλεεινιδες στα θεματα γαμησιου
δεν στα πρηζουν και τοσο πολυ

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
και συμπληρωνω
υποκαμισο ανοικτο
καθρεπτη γυαλι ραυμμπαν,χρυσουν ορολογιον και καδενα και υφος να σου πω μανδαμ....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
και συμπληρωνω
υποκαμισο ανοικτο
καθρεπτη γυαλι ραυμμπαν,χρυσουν ορολογιον και καδενα και υφος να σου πω μανδαμ....
Tikis.gif

lagaris7

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας παιδιά ψάχνω ώριμες κυριες από 45 μέχρι 70 ξέρει κανένα που συχνάζουν

Επισκέπτης
Λιοσιων θα βρεις μερικες. Ρωτα τον απολυτο, εχει κανει διατριβη στις ωριμες.

kotsakos

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
Στον Ευαγγελισμο και στι Ιπποκρατειο.Αν εχουνε λεφτα ομως στο Υγειας και μπορει στο Ιατρικο Κεντρο....

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
geia sas paidia psaxnw orimes kiries apo 45 mexri 70 jerei kanena poy shxnazoyn

Κυριακη εξω απο τις εκκλησιες μετα την λειτουργια.
Γινεται παρελαση απο δροσερα κοριτσια που ειναι διατεθειμενα να παρεκτραπουν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom