apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ετσι τυπεναι ......για να εισπρατει και απο το ζιγκολικι φορους....
το λεγομενο ζιγκολοσημο
ετσι τυπεναι ......για να εισπρατει και απο το ζιγκολικι φορους....
οποιος γουσταρει μπορει να φτιαξει μονος του πιατσα στησου εξω απο ντακαπο με υποκαμισο ανοιχτο
και καρφωνε γριετζους
Λοιπόν κυριοί συναθλητές,πρίν απο κανά χρόνο φιλάρακι μου απο το γυμναστήριο μου είχε κάνει λογο για κάποιον Κ... με πελάτισσες απο35 εως60+ που όμως την έκανε για Κύπρο γιατι εδώ ειχε γίνει γνωστός στις αρχές...μετά απο κανα 3μηνό την έκανε & αυτός για Μεγαλόνησσο...Μάλλον έλεγε αλήθεία γιατι το φυσούσε το χρήμα & ποτέ δεν δούλευε!!!!!!!!!!!!!Περιτο να πω ότι ο φιλος ηταν τουμπανο & εμφανίσιμος.τοσα καφε υπαρχουν αλλα ποια ειναι?σιγα μην ερχεται η καθεμια σε 2-3 καθορισμενα καφε πιατσα-ζιγκολο!οι φραγκατες elite ξερουν που πατανε και που βαδιζουν.αυτην την δουλεια θα κανουν 5ωρες την μερα σε συγκεκριμενα καφε?μην λεμε μαλκιες τωρα!η πλατεια ειναι το τι κανει και οχι τα καφε
τυπε μου εχουν πει οτι στην κυπρο παιζει πολυ ζιγκολικιΛοιπόν κυριοί συναθλητές,πρίν απο κανά χρόνο φιλάρακι μου απο το γυμναστήριο μου είχε κάνει λογο για κάποιον Κ... με πελάτισσες απο35 εως60+ που όμως την έκανε για Κύπρο γιατι εδώ ειχε γίνει γνωστός στις αρχές...μετά απο κανα 3μηνό την έκανε & αυτός για Μεγαλόνησσο...Μάλλον έλεγε αλήθεία γιατι το φυσούσε το χρήμα & ποτέ δεν δούλευε!!!!!!!!!!!!!Περιτο να πω ότι ο φιλος ηταν τουμπανο & εμφανίσιμος.
εχει πολλες αδερφες εκει απολυτε γιαυτό. Ηταν φιλος μου στα ελδυκ και μου ελεγε πως αμα δεν το εβλεπα με τα ματια μου και αρχιζε να λεει σκηνικα θα νομιζα οτι με δουλευε. Δεν τον κοβω κιολας αλλα τον πιστεψατυπε μου εχουν πει οτι στην κυπρο παιζει πολυ ζιγκολικι
εχουν φυγει πολλα ατομα απτην ελλαδα για εκει
τυπε εγω νομιζω οτι ειναι η διαφορα νοοτροπιας των γυναικων στην κυπροεχει πολλες αδερφες εκει απολυτε γιαυτό. Ηταν φιλος μου στα ελδυκ και μου ελεγε πως αμα δεν το εβλεπα με τα ματια μου και αρχιζε να λεει σκηνικα θα νομιζα οτι με δουλευε. Δεν τον κοβω κιολας αλλα τον πιστεψα
εγραψεςοποιος γουσταρει μπορει να φτιαξει μονος του πιατσα στησου εξω απο ντακαπο με υποκαμισο ανοιχτο
και καρφωνε γριετζους
τυπε ο αναστο οπου παει τις τρωει τις φαπες του ομωςεγραψες
και τον αναστο απο διπλα
και συμπληρωνω
υποκαμισο ανοικτο
καθρεπτη γυαλι ραυμμπαν,χρυσουν ορολογιον και καδενα και υφος να σου πω μανδαμ....
ναι αλλα το παλικαρι δεν θελει απλα να παει να τις θελει να του τα σκασουν κιολας...Λιοσιων θα βρεις μερικες. Ρωτα τον απολυτο, εχει κανει διατριβη στις ωριμες.
ΜΕΧΡΙ 70;;;;; ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣgeia sas paidia psaxnw orimes kiries apo 45 mexri 70 jerei kanena poy shxnazoyn
geia sas paidia psaxnw orimes kiries apo 45 mexri 70 jerei kanena poy shxnazoyn
ναι αλλα το παλικαρι δεν θελει απλα να παει να τις θελει να του τα σκασουν κιολας...