Νέα

Πιάτσες για ζιγκολό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zigolo20
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 286
  • Εμφανίσεις 86K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ρε παιδια ο σουγκλακος ειχε παιξει σε τσοντες? :S

απολυτε τυπε μηπως ξερεις εσυ?? :huh:
εδω εχει παιξει ο βεγγος ρε τυπε :2funny:
ο αποστολος ειχε παιξει στο ρεμαλι της αθηνας,που ηταν και ζιγκολο
εκει εδειχναν κατι βυζακια,αλλα οχι κατι ιδιαιτερο
αν εννοεις αυτο τσοντα τυπε

nwdas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
εδω εχει παιξει ο βεγγος ρε τυπε :2funny:
ο αποστολος ειχε παιξει στο ρεμαλι της αθηνας,που ηταν και ζιγκολο
εκει εδειχναν κατι βυζακια,αλλα οχι κατι ιδιαιτερο
αν εννοεις αυτο τσοντα τυπε
οχι ρε τυπε

μου πε ενας φιλος μου οτι ειχε παιξει σε τσοντες και ηθελα να ακουσω και μια δευτερη μαρτυρια :2funny:

αλλα παιζει να ναι και μουφα

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1
συναγωστες ειμαι απο θεσσαλονικη.μηπως ξερει κανεις σαλονικιος που εχει εδω ζιγκολο πιατσα?
στα γλενταδικα της γιαννιτσων ως γνωστα κεντρα γνωριμιων πεζει κατι?
ευχαριστω προκαταβολικα

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΙΔΕΣ.δεν ειδα καμια απαντηση μεχρι στιγμης καποιος να συνησφερη εδω μεσα!τελος παντον!
με εναν γνωστο εκανα μια κουβεντα προχτες και με ειπε κανα 2 πραμματα πληροφοριακα.πιατσες σε αθηνα πεζουν ακομα στο κολωνακι,απεναντι απο την βουλη ωπος κοιταμε φατσα αριστερα εχει ενα κεντρικο καφε ακρβος απο πισω,στην πλατεια κοραη(που ειναι αυτη?)αυτα οποιος γνωριζει κατι ας συνησφερει.

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΙΔΕΣ.δεν ειδα καμια απαντηση μεχρι στιγμης καποιος να συνησφερη εδω μεσα!τελος παντον!
με εναν γνωστο εκανα μια κουβεντα προχτες και με ειπε κανα 2 πραμματα πληροφοριακα.πιατσες σε αθηνα πεζουν ακομα στο κολωνακι,απεναντι απο την βουλη ωπος κοιταμε φατσα αριστερα εχει ενα κεντρικο καφε ακρβος απο πισω,στην πλατεια κοραη(που ειναι αυτη?)αυτα οποιος γνωριζει κατι ας συνησφερει.
  η  πλατεια  κοραη  πισω  απ  τη  βουλη?  φιλε  τα  χεις  μπλεξει  (η  σε  εχουν  μπλεξει)  απεναντι  απ  τα  προπυλαια  ειναι (δεν  ειναι  κολωνακι  πλεον  εκει)    λοιπον  στησου  στη  πλατεια  στο  κολωνακι  ομως  (απογευματακι  καλυτερα)  οι  τζιπαρες  με  τις  πουρακλες  θα  κανουν  ουρα,  θα  σταματουν  να  σε  ρωτουν  ολες  ποσο  παει!  μην  πεσεις  κατω  απο  300 ευρα (και  τοσα  λογω  κρισης,  αλλιως  θα  ζητουσες  παραπανω)!    :headbang: :headbang: :headbang:  δε  πας  αγορι  μου  να  βρεις  καμια  δουλεια  οσο  ειναι  καιρος, (γιατι  σε λιγους  μηνες  δε  θα  βρισκεις  τιποτα)  το  πραγματικο  ζιγκολικι  ειναι  απιστευτα  κλειστο  κυκλωμα  στην  ελλαδα,  χωρια  που  θα  πρεπει  να  τρελαθεις  στα (χημικα-ναρκωτικα)  (filika)

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
 η  πλατεια  κοραη  πισω  απ  τη  βουλη?   φιλε  τα  χεις  μπλεξει  (η  σε  εχουν  μπλεξει)  απεναντι  απ  τα  προπυλαια  ειναι (δεν  ειναι  κολωνακι  πλεον  εκει)    λοιπον  στησου  στη  πλατεια  στο  κολωνακι  ομως  (απογευματακι  καλυτερα)  οι  τζιπαρες  με  τις  πουρακλες  θα  κανουν  ουρα,  θα  σταματουν  να  σε  ρωτουν  ολες  ποσο  παει!  μην  πεσεις  κατω  απο  300 ευρα (και  τοσα  λογω  κρισης,  αλλιως  θα  ζητουσες  παραπανω)!    :headbang: :headbang: :headbang:  δε  πας  αγορι  μου  να  βρεις  καμια  δουλεια  οσο  ειναι  καιρος, (γιατι  σε λιγους  μηνες  δε  θα  βρισκεις   τιποτα)   το  πραγματικο   ζιγκολικι  ειναι   απιστευτα  κλειστο   κυκλωμα  στην  ελλαδα,  χωρια  που  θα  πρεπει  να  τρελαθεις  στα (χημικα-ναρκωτικα)  (filika)

Ας το παιδί να κάνει την καριέρα του, που θα του κάψεις το μέλλον του.

Εχει να φάει λουτσο ως που να γαμίσει...................ο λωκος του θα γινει πηγάδα

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1
Ας το παιδί να κάνει την καριέρα του, που θα του κάψεις το μέλλον του.

Εχει να φάει λουτσο ως που να γαμίσει...................ο λωκος του θα γινει πηγάδα
επαγγελματιας ζιγκολο δεν προκιται να γινω σε καμια περιπτωση!
ετσι και αλλιως την δουλεια μου την εχω και ειναι και καλη μαλιστα για τα δεδομενα της αθηνας!αλλα εδω που ειμαι εγω δεν ειναι αθηνα και ειναι τελιος διαφορετικα τα πραμματα απο οτι νομιζεται στην αθηνα!η αθηνα με την υπολοιπη ελλαδα δεν εχει καμια σχεση με το 90% απο αποψη επαγγελματων εστω.
εδω γυναικα βγαινει στην βιζιτα μονο και μονο να κρατηση της επηχηρηση της επιδι ειναι σε κεντρικο σημειο με υψυλο ενοικιο. :zfuck:
σιγα τι παω να κανω εγω(αν το κανω) :kissass: χα!!απλα ρωταο κανα 2πληροφοριες τι παιζει.εσεις το κανατε serial 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
επαγγελματιας ζιγκολο δεν προκιται να γινω σε καμια περιπτωση!
ετσι και αλλιως την δουλεια μου την εχω και ειναι και καλη μαλιστα για τα δεδομενα της αθηνας!αλλα εδω που ειμαι εγω δεν ειναι αθηνα και ειναι τελιος διαφορετικα τα πραμματα απο οτι νομιζεται στην αθηνα!η αθηνα με την υπολοιπη ελλαδα δεν εχει καμια σχεση με το 90% απο αποψη επαγγελματων εστω.
εδω γυναικα βγαινει στην βιζιτα μονο και μονο να κρατηση της επηχηρηση της επιδι ειναι σε κεντρικο σημειο με υψυλο ενοικιο. :zfuck:
σιγα τι παω να κανω εγω(αν το κανω) :kissass: χα!!απλα ρωταο κανα 2πληροφοριες τι παιζει.εσεις το κανατε serial   
τυπε μην μασας,μαγκια σου να γινεις,το θεμα ειναι οτι ειναι δυσκολο
πολλα ζιγκολο μπαρ τα κλεισανε και οι ζιγκολοπιατσες εξαφανιστηκαν
εδω πας να την πεσεις σε κανα φρικοπουρο και τελικα σου ζηταει αυτη λεφτα
χαλασε η κενονοια :2funny:

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1
καλα θα κανουμε να το ανοιξουμε και εμεις αυτο το επαγγελμα.
λοιπον περαν απο την πλατεια στο κολωνακι ειναι και η πλατεια κοραη στα προπυλαια πιατσα ζιγκολο.επισης ειναι και η πολιτεια διπλα απο την κυφισια καπου στο παλιο καφε lasite γιατι εχει 2 πλατειες εε..σε μια απο της 2!η πιατσα στο κολωνακι εχει χαλαση λιγο διοτι εχει αλβανους.
μεχρι και αυτοι μας γαμαν της γυναικες
αυτα οποιος γνωριζει αλλος για καποια πιατσα ζιγκολο ας συνησφερη

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
επειδη παραδοξως ,ετυχε να γνωρισω εναν τετοιο τυπο , συνηθως λειτουργουν ιδιωτικα σε στενο κυκλο , μεταξυ γνωστων κτλ.
ο λεγαμενος, Αλβανος 40αρης και οι πελατισσες του κατι πατσογριες που εχει πιασει αραχνες ο κολπος τους
τωρα για πιατσες δεν ξερω

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1
επειδη παραδοξως ,ετυχε να γνωρισω εναν τετοιο τυπο , συνηθως λειτουργουν ιδιωτικα σε στενο κυκλο , μεταξυ γνωστων κτλ.
ο λεγαμενος, Αλβανος 40αρης και οι πελατισσες του κατι πατσογριες που εχει πιασει αραχνες ο κολπος τους
τωρα για πιατσες δεν ξερω
εγω παντος στο κολωνακι ειδα κανα 2 αλβανους και κανα 2 πατσογριες ωπος ακριβος τα λες!αλλα και στην πλατεια κοραη πεζει,συνηθως αυτες καθονται στα καφε και γραφουν ραβασακια μεσω σερβιτορου.
το οτι ειναι πολυ κλειστο κλυκλωμα ενοιτε απο γνωστη σε γνωστη κτλπ.
αλλα συγουρα υπαρχουν και πιατσες.αλλιως πως γινεται η αρχη?ε?

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
εγω παντος στο κολωνακι ειδα κανα 2 αλβανους και κανα 2 πατσογριες ωπος ακριβος τα λες!αλλα και στην πλατεια κοραη πεζει,συνηθως αυτες καθονται στα καφε και γραφουν ραβασακια μεσω σερβιτορου.

Τόσα καφέ υπάρχουν εκεί...... Δε μπορεί σε όλα να συμβαίνει αυτό. Άρα πρέπει να είναι συγκεκριμένα/ο που γίνεται τέτοιο παιγνίδι. :think:

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1
Τόσα καφέ υπάρχουν εκεί...... Δε μπορεί σε όλα να συμβαίνει αυτό. Άρα πρέπει να είναι συγκεκριμένα/ο που γίνεται τέτοιο παιγνίδι. :think:
τοσα καφε υπαρχουν αλλα ποια ειναι?σιγα μην ερχεται η καθεμια σε 2-3 καθορισμενα καφε πιατσα-ζιγκολο!οι φραγκατες elite ξερουν που πατανε και που βαδιζουν.αυτην την δουλεια θα κανουν 5ωρες την μερα σε συγκεκριμενα καφε?μην λεμε μαλκιες τωρα!η πλατεια ειναι το τι κανει και οχι τα καφε :idiot: :idiot: :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom