Ειχαμε κανενα νεο για την φοιτητριαΕνημερωσε με και εμενα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
sexy_kauliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2017
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Χαχαχαχα όντως είναι μια που γίνεται σαν κλόουν απτό βάψιμο.Όταν λέτε για τσιγγάνες (γυφτισσες) εννοείται για δυο που είναι μετά τα Βραχναιικα? Μια που παστωνετε κ κάνει την μουρη της άσπρη? Είναι καθημερινά εκει, αλλά βγαίνει κ στον εθνικό από τον παραδρομο που δείχνει τα βυζια της εδώ κ κει μπας κ τσιμπήσει κανεις.... Ποιος παει μαζί τους?
Έχω πετύχει 4-5 διαφορετικές σε βάθος χρόνου συνήθως 2-2 μαζί πηγαίνουν.
Δεν εχω σταματήσει να πιάσω κουβέντα,περνάω λόγω δουλειάς συνήθως από εκεί.
Γενικά γεροντια και όχι μόνο της περιοχής τσιμπάνε τα γυφτοπουλα εκεί.
Ημεδαπος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.402
- Πόντοι
- 3.436
Πέρασα χτες από την περιοχή σας εκεί στην υπέροχη πόλη της Πάτρας κ πάντα όλο τον καιρό είχα στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου την πιάτσα προς βραχναικα...
Ειμουν με έναν τύπο για δουλειά χωρίς να ξέρει ότι είμαι μπουρδελομούτρο-πορνιαρης.
Είχαμε κενό ώρας το μεσημέρι κ του λέω παμε βόλτα προς αχαγια.
Το σημείο βρίσκεται εύκολα..στον παλιό σταθμό του τρένου μετά τα βραχναικα από τον παλιό τον δρόμο για πύργο.
Ηταν μια μόνη της με έντονο μακιγιάζ, κάνει μπαμ από χιλιόμετρα το στήσιμο της οτι κάνει πιάτσα..
Καλη είναι.. τώρα τι κάνει στα ενδότερα ο Θεός κ η ψυχή της, αργότερα ήρθε κ μια άλλη.
Αριστερά ποιο κάτω προς ελαιοχωρι δεν υπήρχε τίποτα.
Δεν μπορούσα να της πω τίποτα δεν ήμουν μόνος αλλά είναι πολύ ευκολο, σου μιλάνε με τα μάτια.
Θα επανέλθω όμως εκεί άλλη ημέρα..
Τώρα κάνω παράκληση στους ντόπιους..μηλιστε...
Μπορούμε να τις εμπιστευτούμε;
Ειναι έντιμες;
Η θα μας πάνε σε κανά σημείο παγιδα κ θα μας την έχουν στημένη για ληστεία;
Ειμουν με έναν τύπο για δουλειά χωρίς να ξέρει ότι είμαι μπουρδελομούτρο-πορνιαρης.
Είχαμε κενό ώρας το μεσημέρι κ του λέω παμε βόλτα προς αχαγια.
Το σημείο βρίσκεται εύκολα..στον παλιό σταθμό του τρένου μετά τα βραχναικα από τον παλιό τον δρόμο για πύργο.
Ηταν μια μόνη της με έντονο μακιγιάζ, κάνει μπαμ από χιλιόμετρα το στήσιμο της οτι κάνει πιάτσα..
Καλη είναι.. τώρα τι κάνει στα ενδότερα ο Θεός κ η ψυχή της, αργότερα ήρθε κ μια άλλη.
Αριστερά ποιο κάτω προς ελαιοχωρι δεν υπήρχε τίποτα.
Δεν μπορούσα να της πω τίποτα δεν ήμουν μόνος αλλά είναι πολύ ευκολο, σου μιλάνε με τα μάτια.
Θα επανέλθω όμως εκεί άλλη ημέρα..
Τώρα κάνω παράκληση στους ντόπιους..μηλιστε...
Μπορούμε να τις εμπιστευτούμε;
Ειναι έντιμες;
Η θα μας πάνε σε κανά σημείο παγιδα κ θα μας την έχουν στημένη για ληστεία;
Παιδες εκτός από τον τζόκερ που βαφεται υπάρχει κανα άλλο που να αξίζει... ; με αυτήν μόνο μια φορά σε παιξιμο ήμουν.. Την ρώτησα μην έχει καμία φίλη όχι μου είπε.. Μπορεί να φοβήθηκε μην χάσει το κασερι... Σου λένε να πας σε μια καβάντζα δική τους.. Είναι ρίσκο αλλά μου φαίνονται τίμιες.. Τώρα τι να πω..
Ημεδαπος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.402
- Πόντοι
- 3.436
Ρωτησα έναν φίλο πατρινό εμπιστευτηκα.. του λέω κοίτα μη με εκθέσης....
για τις γυφτισες προς βραχναικα κ γύρω περιοχή ελαιόδεντρο μονοδενδρι κ τα σχετικά.
Αν ειναι τίμιες...τι παίζει...
Επειδη έλεγα καθώς πήγαινα από Αθήνα προς πάτρια εδάφη να έκανα μια παράκαμψη.
Η απάντηση του λοιπόν είναι ότι κλέβουν ασύστολα,
ότι αρπαξουν, ξαφριζουν,
από λεφτά, κινητά, τσιγάρα οτιδήποτε ότι βρουν.
Μετα τα βραχναικα,
οι ντόπιοι τα ξέρουν καλύτερα θα κατάλαβαν που εννοώ..
κ μετά το μονοδενδρι μου είπε υπάρχει ένα σημείο που είναι κατηφορικός ο δρόμος κ βρίσκεις μια διχάλα, είναι ένα περίπτερο εκεί βγαίνουν 3 με 4 η μία είναι η μάνα τους.
Κλεβουν ότι βρουν...
Στον παλιό σταθμό του τρένου στα βραχνεικα σε κάτι πέτρινα μου είπε είναι άλλες κ παίζει κ καρτέρι στημένο με δικούς τους γύφτους...
Οποτε προσοχη σε όλους....
Αν κάποιος ντοπιος γνωστής θέλει να πρόσθεση κάτι στα γραφομενα μου..μια διαφωνία η οποιαδήποτε πληροφορία θα χαρώ να την διαβάσω.
για τις γυφτισες προς βραχναικα κ γύρω περιοχή ελαιόδεντρο μονοδενδρι κ τα σχετικά.
ότι αρπαξουν, ξαφριζουν,
Μετα τα βραχναικα,
κ μετά το μονοδενδρι μου είπε υπάρχει ένα σημείο που είναι κατηφορικός ο δρόμος κ βρίσκεις μια διχάλα, είναι ένα περίπτερο εκεί βγαίνουν 3 με 4 η μία είναι η μάνα τους.
Κλεβουν ότι βρουν...
Στον παλιό σταθμό του τρένου στα βραχνεικα σε κάτι πέτρινα μου είπε είναι άλλες κ παίζει κ καρτέρι στημένο με δικούς τους γύφτους...
Αν κάποιος ντοπιος γνωστής θέλει να πρόσθεση κάτι στα γραφομενα μου..μια διαφωνία η οποιαδήποτε πληροφορία θα χαρώ να την διαβάσω.
Ρωτησα έναν φίλο πατρινό εμπιστευτηκα.. του λέω κοίτα μη με εκθέσης....
ότι αρπαξουν, ξαφριζουν,
Μετα τα βραχναικα,
Κλεβουν ότι βρουν...
Αν κάποιος ντοπιος γνωστής θέλει να πρόσθεση κάτι στα γραφομενα μου..μια διαφωνία η οποιαδήποτε πληροφορία θα χαρώ
Έχεις δίκιο φίλε.. Ακριβώς έτσι είναι.. Η μάνα τσιλιες αυτές είναι 2 η 3 σου λένε φέρε λεφτά να πάρω προφυλακτικα .. Δεν γυρίζουν ποτε με τα λεφτά.. Μέσα στο αμάξι λάθος να την βάλεις.. Και επίσης εκεί στο σπίτι που σου λένε κάτι βρωμάει.. Και εγώ πιστευα διαφορετικά αλλά δεν...Ρωτησα έναν φίλο πατρινό εμπιστευτηκα.. του λέω κοίτα μη με εκθέσης....
ότι αρπαξουν, ξαφριζουν,
Μετα τα βραχναικα,
Κλεβουν ότι βρουν...
Διαγραμμένο μέλος 215864
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2021
- Like
- 3.709
- Πόντοι
- 456
Εχει μαύρες η Πάτρα?Μάγκες! Γνωρίζει κάποιος καμία μαύρη να κάνει βίζιτα η πιάτσα;
Το ίδιο αναρωτιέμαι και έγωΕχει μαύρες η Πάτρα?
Μήπως ξέρει κάποιος κανά τηλέφωνο από καμία
Nikolakis92
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2021
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Καμία πιάτσα τώρα που φτιάχνει ο καιρός παίζει ;;
Πάρκινγκ Σκλαβενίτη στην Περιβόλα . Γυφτισες για όποιον είναι ήρωαςΚαμία πιάτσα τώρα που φτιάχνει ο καιρός παίζει ;;
Για πες λεπτομέρειες αδελφέ.. Τι ώρες;κανα καλό κομμάτι;Πάρκινγκ Σκλαβενίτη στην Περιβόλα . Γυφτισες για όποιον είναι ήρωας
Πρέπει να είσαι ήρωας! Νομίζω αυτό τα λέει όλα. Δεν υπάρχει συγκεκριμένο ωράριο.Για πες λεπτομέρειες αδελφέ.. Τι ώρες;κανα καλό κομμάτι;
Ημεδαπος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.402
- Πόντοι
- 3.436
Καλημέρα κ από εμένα...Όποιος είναι ήρωας, τώρα στο πάρκινγκ του Σκλαβενίτη.
Πάρτε Δραμαμινη
Τι δραμαμινη καλύτερα καμία κοντοκανη καραμπίνα,
για τους γύφτους αν την έχουν στημένη...
Σημερα είνα αργία κυριακη...
Πως είναι δυνατόν να ειναι εκεί χωρίς το καμουφλάζ τον αυτοκινήτων τον διερχομενων πελατων κ το πρόσχημα του ζητιανεματος στην είσοδο του σούπερμαρκετ;;;
Είναι οι τακτικοί παπούληδες!!Καλημέρα κ από εμένα...
Τι δραμαμινη καλύτερα καμία κοντοκανη καραμπίνα,
για τους γύφτους αν την έχουν στημένη...
Σημερα είνα αργία κυριακη...
Πως είναι δυνατόν να ειναι εκεί χωρίς το καμουφλάζ τον αυτοκινήτων τον διερχομενων πελατων κ το πρόσχημα του ζητιανεματος στην είσοδο του σούπερμαρκετ;;;
Πιθανές γυφτο πιάτσες.
Κατεβαίνοντας την αερογέφυρα του νέου λιμανιού προς Πύργο.
Στο τέρμα του δρόμου που οδηγεί από την περιμετρική στην ακτή Δυμαίων κάτω από την αερογέφυρα.
Ανεβαίνοντας προς λαχαναγορά στα φανάρια που είναι το συνεργείο με τις σούστες φορτηγών.
Όποιος είναι ήρωας ας κάνει έρευνα κι ας μας πει
Στο τέρμα του δρόμου που οδηγεί από την περιμετρική στην ακτή Δυμαίων κάτω από την αερογέφυρα.
Ανεβαίνοντας προς λαχαναγορά στα φανάρια που είναι το συνεργείο με τις σούστες φορτηγών.
panos95
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 51
- Πόντοι
- 1
Θα τον κάνω εγώ άμα έστελνες ένα στίγμα γιατί δεν έχω ιδέα που εννοείς από την περιγραφηΠιθανές γυφτο πιάτσες.
Panospatra
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2020
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
Η κοπελα που ειχε κυκλοφοριαη οτι παει μεσο φβ τι εγινε? Υπαρχει η μπα?καλημεραα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις