Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Πεζόδρομος Χαλκιδος 5-Π.Φάληρο (πρώηνΣκαβάτζου & Ζησιμοπούλου)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 966
  • Εμφανίσεις 102K
  • Tagged users Καμία

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ότι λέει το πόστ. Ο φίλος ήταν ταξίδι και τον καλωσόρισα που ήρθε.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.123
Πόντοι
46.232
η γκόμενα του δουλεύει ακόμα στα πάτρια εδάφη....ή την έχει κάνει???

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
τιποτα νεα απο δω;;ενημερωση...ολγα

***Olga 555***

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα σε ολους τους φιλους μας....σημερα τα κοριτσια μας ειναι η Ροζαλιντα,Τζενη,Αννα,κ η καινουρια μας η Μαρινα κ η Αγαπη ερχετε απογευμα...φιλια πολλα κ σας περιμενουμε :-* :-* :-* :-*

***Olga 555***

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα σε ολους...σημερα τα κοριτσια μας ειναι η Ροζαλιντα,Αγαπη,Τζενη,Αννα,Μαρινα,κ η καινουρια η Σοφια.Σας περιμενουμε φιλακια πολλα.. :-* : :-* :-*

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
ολγα η γυναικα μου που ειναι την εχω χασει!!!

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Καλησπερα σε ολους...σημερα τα κοριτσια μας ειναι η Ροζαλιντα,Αγαπη,[size=30pt]Τζενη[/size],Αννα,Μαρινα,κ η καινουρια η Σοφια.Σας περιμενουμε φιλακια πολλα.. :-* : :-* :-*

τούμπανο το Τζενάκι  :grin: :smitten:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
τι τουμπανο ρε? μιση μεριδα 1,50 45 κιλα ειναι...

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.251
Πόντοι
5.595
Μεσημεριανο περασμα..
Η υπηρεσια δεν ειναι κ η πιο ευγενικη..με περασε στα 'ψευτικα' δωματια.. που ακους τα παντα απ'εξω..
4-5 κοπελες κ εδω..
Η Αννα.. μικρουλα,αδυνατη..αβυζι.. ας πουμε ομορφουλα..
Η ροζαλιντα..αδιαφορη μαυροτσουκαλη
Η Τζενη(νομιζω) πολυ ωραιο κοντουλικο κοριτσακι.. με πλουσιες αναλογιες.. κ μαυρα ισια μαλια..
Η Αγαπη(ονομα κ πραμα) με τις μαυρες ζαρτιερες της  και τις πανεμορφες ματαρες...  :smitten:
Αλη μια 50+ ξανθια..με παραπανω κιλα.. βυζαρες 3+ και πολυ αυταρχικο βλεμα.. ουτε το ονομα της δεν μου ειπε..  :jerking:

***Olga 555***

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα, φιλαρακια μας :)..η Αγαπη, η Αλιονα, η Τζεννη, η Ροζαλιντα κ η Αννα ειναι τα κοριτσια μας εδω για να σας χαλαρωσουν με ενα απολαυστικο μασαζακι ;)....καλο απογευμα!!!..Καλες γιορτες σε ολους!!!!

***Olga 555***

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα και καλα Χριστουγεννα!!!!!.....Σημερα τα κοριτσια μας η Αγαπη, η Αλιονα κ η Ροζαλιντα...σας περιμενουν να τους πειτα τα καλαντα :) :) ;)....μονο αυριο θα ειμαστε κλειστα και απο την τεταρτη - κανονικα.....Καλες γιορτες και να περασετε πολυ καλα...φιλια πολλα!!!!! :-* :-* :-* :-* :-*

***Olga 555***

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα!!!!!...Χρονια πολλα!!!!!...Σημερα ειμαστε ειμαστε ανοιχτα μεχρι τις 20.30.....οι κοπελες ειναι σημερα η Αγαπη, η Αλιονα, η Ροζαλιντα και η Ελενη......Καλο απογευμα, καλα να περασετε!!!!!!...Φιλακια πολλα!!!!!! :-* :-* :-* :-*

basi8000

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2012
Like
6
Πόντοι
1
Καλησπέρα!Είπα να παραθέσω και εγω την εμπειρια μου!
Βρέθηκα εκεί την προηγούμενη παρασκευή. Δύο κοπέλες ξεχώρισα την Τζένη και την Ροζαλίντα.
Διάλεξα όμως την Τζένη καθώς μου έβγαζε κάτι πιο γλυκό πράγμα το οποίο εμένα μου αρέσει.
Πολύ κοινώνική και ευχάριστη και δε φάνηκε σε καμία στιγμή ότι κάνει αγγαρεία!Θα την ξαναπροτιμήσω σίγουρα
Συγνώμη για τη ποιότητα της κριτικής μου αλλά είναι η πρώτη μου!! ;)

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Με τα δικά μου μέτρα,μια χαρά είναι η κριτική.....πολλές λεπτομέρειες δεν χρειάζονται,πρώτον γιατί είναι ακομψο και δευτερον γιατί απο την στιγμή που υπάρχει ανθρώπινη επαφή,παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες....Επιπλέον,τα γούστα του καθενός διαφέρουν.Επιγραμματικά θα μπορούσες ισως να αναφέρεις τις υπηρεσίες που προσφέρθηκαν,το κόστος και την διάρκεια της συνεδρίας......

sikos333

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
1
και διάφορα χαρακτηριστικά του σώματος της κοπέλας που δεν φαίνονται στο σαλονάρισμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom