Νέα

Πετυχημένοι άντρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 40
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ποιον θεωρειτε πετυχημενο αντρα?
Το περιοδικο status (edit sonyp900: είναι status και όχι statous) κανει καθε χρονο μια εγγυρη ψηφοφορια και βραβευει καποιους.Συμφωνιτε?
ποσο ρολο παιζει η καλη οικονομικη πορεια του αντρα?

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
ενδιαφέρον thread

Μιας και το άνοιξες, θα θέλαμε τη γνώμη σου

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
15
Πόντοι
6
Α διορθώσαμε το ποστ βλέπω. Λαμπρά, λαμπρά.

Βασικά έχω, αλλά είναι πολύ μεγάλη για να αναλυθεί αυτή τη στιγμή, βαριέμαι να γράφω κατεβατά.

Πολύ επιγραμματικά, πετυχημένοι για μένα είναι αυτοί που κάνουν αυτό που τους αρέσει.. απολαμβάνουν δηλαδή το μέγιστο προνόμιο να κάνουν κάτι που γουστάρουν και όχι κάτι που πληρώνει απλά τους λογαριασμούς. Τα λεφτά σαφώς και παίζουν ρόλο, αλλά δευτερεύοντα.. αλλιώς με όλα τα λαμόγια στην ελληνική επικράτεια θα μονοπωλούσαμε σαν έθνος τη λίστα του Forbes.

Πέρα από αυτόν τον διαχωρισμό, δεν υπάρχει κάτι σημαντικότερο. Για μένα δηλαδή, το ίδιο επιτυχημένος είναι αυτός που γυρνάει πίσω στο σπίτι με χαμόγελο με τους δύο τυπάδες που έφτιαξαν το YouTube, για να χρησιμοποιήσουμε και πρόσφατο παράδειγμα. Το ίδιο επιτυχημένη επίσης η πουτάνα που χαίρεται (και δεν το κρύβει) με την Αγγελοπούλου. Αυτά , αν ρωτάς εμένα.

Ή δεν ρωτάς αλλά ρωτάτε?

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
fkmenace στη θέση σου θα πρόσεχα πολύ ποιον ειρωνεύομαι και μάλιστα χωρίς λόγο.

Δε διόρθωσα τίποτα αν αναφέρεσαι σε μένα. Αν ξέρεις ανάγνωση ξαναδιάβασε το ποστ.

Όον αφορά στην ερώτηση του thread, η επιτυχία δε σχετίζεται με τα χρήματα αλλά με τα θέλω του καθενός και τις προτεραιότητές του.

Είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα.

Η επιτυχία δεν είναι κάτι μετρήσιμο.

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
15
Πόντοι
6
Πωπω μεγάλε καταρχάς με κατέλαβε ο φόβος , και κατά δεύτερον χαλάρωσε.. Δεν σε είχα για τύπο που απειλεί διαδικτυακά, αλλά φαίνεται είσαι τόσο μεγάλη προσωπικότητα που δεν σηκώνεις ούτε εκεί μύγα στο σπαθί του. Ο καθένας όπως τη βρίσκει τελοσπάντων, όπως νομίζεις.

Πρώτα έγραψες ""σωστή παρατήρηση". Μετά πρόσθεσες την από κάτω πρόταση. Λάθος?

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
tasaef sorry ρε συ που γράφονται αυτά στο thread σου.

Προσωπικά σταματάω εδώ.

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
15
Πόντοι
6
Έχεις δίκιο δικέ μου, +1 για την υποχώρηση. Δεν ήθελα να προσβάλλω

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
ποιον θεωρειτε πετυχημενο αντρα?
Το περιοδικο status (edit sonyp900: είναι status και όχι statous) κανει καθε χρονο μια εγγυρη ψηφοφορια και βραβευει καποιους.Συμφωνιτε?
ποσο ρολο παιζει η καλη οικονομικη πορεια του αντρα?

Συμφωνώ με την άποψη του fkmenace.

Πετυχημένο άτομο θεωρώ εκείνον που απολαμβάνει στη ζωή του αυτά που πραγματικά επιθυμεί χωρίς τις συμβατικότητες που επιτάσσει σήμερα η κοινωνία. Όποιος μπορεί να το καταφέρει είναι πράγματι " πετυχημένος ¨, επειδή βιώνει τη πραγματική ευτυχία. Το χρήμα ασφαλώς δεν είναι το παν.
( Αν και πολλοί το έχουν καταστήσει αυτοσκοπό )

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
74.896
Πόντοι
12.056
Μαλακιες τουμπανα για μενα...μια κλικα..βραβευει τους ομοιους απο την ιδια κλικα και εμεις τους βλεπουμε και ξερογλυφομαστε...Δεν γαμιεστε ρε πετυχημενοι να ασπρισετε...χεσμενους σας εχω..μαλακιες για να πουλανε τα περιοδικα σας,,,,Αει γαμηθητε...γλυφτρακια...

ΟΟΟΟΥΥΥΥΦΦΦΦ...τα ειπα και ξελαφρωσα για αποψε... :2funny: :2funny:

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Μαλακιες τουμπανα για μενα...μια κλικα..βραβευει τους ομοιους απο την ιδια κλικα και εμεις τους βλεπουμε και ξερογλυφομαστε...Δεν γαμιεστε ρε πετυχημενοι να ασπρισετε...χεσμενους σας εχω..μαλακιες για να πουλανε τα περιοδικα σας,,,,Αει γαμηθητε...γλυφτρακια...

ΟΟΟΟΥΥΥΥΦΦΦΦ...τα ειπα και ξελαφρωσα για αποψε... :2funny: :2funny:

Σωστότατος.
Πιστεύω σήμερα να κοιμηθείς σα πουλάκι. :2funny: :2funny:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
74.896
Πόντοι
12.056
Αντε ρε με τα μουνια..πετυχημενοι ολοι...μη χεσω....
εμεις οι μαλακες με 1000 ΕΥΡΩ μισθο ειμαστε οι μαλακες τις ταινιας...
Αντε μη το ανοιξω βραδιατικα...Καραγκιοζιδες... :2funny: :2funny:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
17
Πόντοι
3.057
Εάν παίρνεις 1000 ευρώ, καλά είσαι!!
Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες!!
Η επιτυχία είναι στην κρίση του καθενός!!
Μερικοί πατάνε σε πτώματα για να ανέβουν,κοινωκικά, οικονομικά, κτλ, και το θεωρούν επιτυχία!! Σκατά στα μούτρα τους!!!!!!!!
Για μένα επιτυχία είναι να έχω πάντα,σχεδόν, καθαρή συνείδηση και να κάνω αυτό που γουστάρω και αγαπώ,στον εργασιακό τομέα!!
Αυτά!!

Επισκέπτης
ενδιαφέρον thread

Μιας και το άνοιξες, θα θέλαμε τη γνώμη σου

Για εμενα που εχω προσγειωθει στην πραγματικοτιτα απο μικρος νομιζω οτι τα χρηματα ειναι το μεσο για να εχεις κοινωνικη επιτυχια.Επισης το να εχεις μια επιτυχιμενη οικογενιακη ζωη εξαρτατε πολυ απο τα χρηματα.βεβαια το κακο στην υποθεση ειναι τα χρηματα δεν εχουν σχεση με την ευτυχια ισα ισα μαλιστα που την κανουν ακομη πιο απομακρη.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
27.241
Πόντοι
6.236
Νίκο μου....
1653736638292.png

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.596
Πόντοι
456

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.751
Πόντοι
9.297
Φυσικά είμαι και εγώ περήφανος για την ηρεμία μου διότι αυτό δεν είναι κάτι που το έχουν όλοι.....

Σαβουρογάμης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
11
Like
3.563
Πόντοι
736
Πετυχημένος άντρας είναι αυτός
που έχει κάνει το χόμπι του επάγγελμα άρα θα το κάνει και καλά! Ταυτόχρονα θα είναι και ευτυχισμένος κι αυτό θα το εκπέμπει... Οι γυναίκες θα το μυρίσουν αυτό και θα ακολουθήσουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom