!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
Εσυ....η....αυτη?
Εσυ....η....αυτη?
Συγνωμη καταλαβα λαθος...ειναι καλη ...ειναι καλη ???
Δαναη ποτε επιθυμεις να τα πουμε κοντα για την γεωτρηση του Πετρελαιου??
ειστε πολυ κωλοπαιδα τελικα ρε πουστη μου....Δαναη ποτε επιθυμεις να τα πουμε κοντα για την γεωτρηση του Πετρελαιου??
Τι καναμε παλι??...ισα-ισα που θα κανουμε και καμμια γεωτρηση....γιατι αν περιμενεις καμμια γεωτρηση για Πετρελαιο στο Αιγαιο...θα χρειαστει να περιμενεις πολλα χρονια!!!!ειστε πολυ κωλοπαιδα τελικα ρε πουστη μου....
Ειδικα αυτος ειναι ο τελευταιος τροχος της αμαξας!!επρεπε να ημουνα εγω στην εξουσια.... θα τους παρτουζωνα ολους αυτους.... πρωτο τον Ερντογκαν θα τον εκανα εγω να επερνε το γεωτριπανο να το ανοιξη μονος του και να μου το φερνη και στο σπιτη
οπως λεει και η Πεπη..... δεν θελει κοπο θελει τροποΕιδικα αυτος ειναι ο τελευταιος τροχος της αμαξας!!
Βλεπω εχεις ωραια προτυπα!!οπως λεει και η Πεπη..... δεν θελει κοπο θελει τροπο
τα καλυτερα....Βλεπω εχεις ωραια προτυπα!!
Το καταλαβα...τα καλυτερα....
πες τα βρε.... ξερεις ποσο καλυτερα θα ημασταν???? αρχοντες ολοι.... και οχι να φιλαμε κατουρημενες ποδιεςσιγα μην το βγαλουμε ποτε αυτο το πετρελαιο μια ζωη ραγιαδες θα ειμαστε γιατι αυτοι ειμαστε αυτο μας αξιζει
αυτο μας εχουν πεισει οτι μας αξιζει παρε παραδειγμα μερικους απο εδω μεσα που τρεξαν να κοροιδεψουν με την μια
το θεμα
Και δεν προκειται να φυγουμε απο την μιζερια ευκολα και θα φιλαμε κατουρημενες ποδιες για πολλα χρονια ακομηπες τα βρε.... ξερεις ποσο καλυτερα θα ημασταν???? αρχοντες ολοι.... και οχι να φιλαμε κατουρημενες ποδιες
Οχι μονο να κοροιδεψουν το θεμα οπως γραφεις...αλλα και να ειρωνευτουν αλλα μελη που θελησαν να γραψουν την αποψη τους....επι της ουσιας του θεματος... και οχι να γενικολογεις για ολοκληρο λαο(οτι ειναι ραγιας κατι που προσωπικα εγω δεν το δεχομαι σαν Ελλην).... θα ειχε ενδιαφερον... να μας εγραφες και την δικη σου αποψη για τα πετρελαια !!!!!σιγα μην το βγαλουμε ποτε αυτο το πετρελαιο μια ζωη ραγιαδες θα ειμαστε γιατι αυτοι ειμαστε αυτο μας αξιζει
αυτο μας εχουν πεισει οτι μας αξιζει παρε παραδειγμα μερικους απο εδω μεσα που τρεξαν να κοροιδεψουν με την μια
το θεμα
Γιατι ασχολείσαι???Μα αυτη που ειρωνευονται δεν μπορουν να έχουν αποψει για τπτ ουτε για τις πουτανες οποτε αστους να ασχολουνται αυτη μαζι σουΟχι μονο να κοροιδεψουν το θεμα οπως γραφεις...αλλα και να ειρωνευτουν αλλα μελη που θελησαν να γραψουν την αποψη τους....επι της ουσιας του θεματος... και οχι να γενικολογεις για ολοκληρο λαο(οτι ειναι ραγιας κατι που προσωπικα εγω δεν το δεχομαι σαν Ελλην).... θα ειχε ενδιαφερον... να μας εγραφες και την δικη σου αποψη για τα πετρελαια !!!!!