Νέα

Πετρέλαιο στην Ελλάδα - καντε κατι τωρα......

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DANAHTRANS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 157
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
DANAHTRANS

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
ειστε πολυ κωλοπαιδα τελικα ρε πουστη μου....   :2funny: :2funny:
Τι καναμε παλι??...ισα-ισα που θα κανουμε και καμμια  :pipa2: :fuck1: γεωτρηση....γιατι αν περιμενεις καμμια γεωτρηση για Πετρελαιο στο Αιγαιο...θα χρειαστει να περιμενεις πολλα χρονια!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
DANAHTRANS

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
επρεπε να ημουνα εγω στην εξουσια.... θα τους παρτουζωνα ολους αυτους.... πρωτο τον Ερντογκαν θα τον εκανα εγω να επερνε το γεωτριπανο να το ανοιξη μονος του και να μου το φερνη και στο σπιτη

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
επρεπε να ημουνα εγω στην εξουσια.... θα τους παρτουζωνα ολους αυτους.... πρωτο τον Ερντογκαν θα τον εκανα εγω να επερνε το γεωτριπανο να το ανοιξη μονος του και να μου το φερνη και στο σπιτη
Ειδικα αυτος ειναι ο τελευταιος τροχος της αμαξας!!

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
ετσι φτιαξε μας

OP
OP
DANAHTRANS

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
οταν χυση ο Περσονας πες του να ερθη εδω μετα....

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
205
Πόντοι
3.983
σιγα μην το βγαλουμε ποτε αυτο το πετρελαιο μια ζωη ραγιαδες θα ειμαστε γιατι αυτοι ειμαστε αυτο μας αξιζει
αυτο μας εχουν πεισει οτι μας αξιζει παρε παραδειγμα μερικους απο εδω μεσα που τρεξαν να κοροιδεψουν με την μια
το θεμα

OP
OP
DANAHTRANS

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
σιγα μην το βγαλουμε ποτε αυτο το πετρελαιο μια ζωη ραγιαδες θα ειμαστε γιατι αυτοι ειμαστε αυτο μας αξιζει
αυτο μας εχουν πεισει οτι μας αξιζει παρε παραδειγμα μερικους απο εδω μεσα που τρεξαν να κοροιδεψουν με την μια
το θεμα
πες τα βρε.... ξερεις ποσο καλυτερα θα ημασταν???? αρχοντες ολοι....  και οχι να φιλαμε κατουρημενες ποδιες

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Μην ξεχάσετε να πάρετε και για τις δειγματοληψίες τον ΣΤΟΚΟΝ.

Ξέρει από περιεκτικότητες σε Θείο.

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
πες τα βρε.... ξερεις ποσο καλυτερα θα ημασταν???? αρχοντες ολοι....  και οχι να φιλαμε κατουρημενες ποδιες
Και δεν προκειται να φυγουμε απο την μιζερια ευκολα και θα φιλαμε κατουρημενες ποδιες για πολλα χρονια ακομη
οι πολιτικοι μας ξερουν μονο να λενε τι εκανες εσυ και να δης τι θαααααααααααααα κανω εγω 
:s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
το θεμα
Οχι μονο να κοροιδεψουν το θεμα οπως γραφεις...αλλα και να ειρωνευτουν αλλα μελη που θελησαν να γραψουν την αποψη τους....επι της ουσιας του θεματος... και οχι να γενικολογεις για ολοκληρο λαο(οτι ειναι ραγιας κατι που προσωπικα εγω δεν το δεχομαι σαν Ελλην)....  θα ειχε ενδιαφερον... να μας εγραφες και την δικη σου αποψη για τα πετρελαια  !!!!!

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Οχι μονο να κοροιδεψουν το θεμα οπως γραφεις...αλλα και να ειρωνευτουν αλλα μελη που θελησαν να γραψουν την αποψη τους....επι της ουσιας του θεματος... και οχι να γενικολογεις για ολοκληρο λαο(οτι ειναι ραγιας κατι που προσωπικα εγω δεν το δεχομαι σαν Ελλην)....  θα ειχε ενδιαφερον... να μας εγραφες και την δικη σου αποψη για τα πετρελαια  !!!!!
Γιατι ασχολείσαι???Μα αυτη που ειρωνευονται δεν μπορουν να έχουν αποψει για τπτ ουτε για τις πουτανες οποτε αστους να ασχολουνται αυτη μαζι σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom