DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
εκει να δεις τη Μερκελ.... θα βγαζη αφρους
αστα αυτα..... μιλαω τωρατσεκαρε τπμ
μανα μ κ ασ τα πετρελεα
θελο να σε γλεντισο αποπσεσ
Και εγω πιστευω οτι ειμαι ο ΜΕΓΑΣ ΝΑΠΟΛΕΩΝ!! ...το θεμα δεν ειναι τι πιστευουμε εμεις οι πολιτες.... αλλα τι πιστευει η καθε Κυβερνηση που ανεβαινει στην Εξουσια!!!!!!!....Χτες στον Αθεατο κοσμο ειδες τον Κυριο Παγγαλο τι ειπε στην Βουλη, για το θεμα αυτο??..το γραφω αυτο, γιατι ισως οι Πολιτικοι μας και ο καθε κυριος Παγγαλος.... να γνωριζουν πραγματα και θεματα... που εμεις ο απλος λαος δεν γνωριζει!!!!πιστευω οτι τωρα ειναι η ωρα να κανουμε κατι... και αν υπαρχη.. οχι μονο θα βγουμε απο την οικονομικη κριση αλλα θα ζουμε και διαφορετικα ολοι μας σαν χωρα.... και με σεβασμο απο ολους....
δεν ξερω τι γνωριζουν... εγω ακουσα τους επιστημονες τι λενε... και λενε οτι υπαρχη και μαλιστα πολυ....Και εγω πιστευω οτι ειμαι ο ΜΕΓΑΣ ΝΑΠΟΛΕΩΝ!! ...το θεμα δεν ειναι τι πιστευουμε εμεις οι πολιτες.... αλλα τι πιστευει η καθε Κυβερνηση που ανεβαινει στην Εξουσια!!!!!!!....Χτες στον Αθεατο κοσμο ειδες τον Κυριο Παγγαλο τι ειπε στην Βουλη, για το θεμα αυτο??..το γραφω αυτο, γιατι ισως οι Πολιτικοι μας και ο καθε κυριος Παγγαλος.... να γνωριζουν πραγματα και θεματα... που εμεις ο απλος λαος δεν γνωριζει!!!!
καααλααααααααααααααααααααααααστα αυτα..... μιλαω τωρα
Βρε περσονα που εισαι????? Κατι θα ξερεις παραπανω εσυ.....
να φωναξω και τον Παγκαλο τοτεDANAHTRANS πσηνεσαι να οργανωσουμε μια τεραστια παρτουζα για να ευαισθητοποιησουμε τον κοσμο?
πες του να αφηση τις ιεροδουλες..... εδω καιγομαστε... ιεροδουλες μεταTσακώνεται με την Κατερινα69 στο θρεντ "θεωρείται υποτιμητικό το επαγγελμα της ιερόδουλου"...
Eγω πιστεύω οτι υπαρχουν πιέσεις απεξω. Δεν ειδες τι επαθε το αφγανισταν??? Φοβάμε οτι δεν θα το βγαλουμε ποτε οχι γιατι δεν θελουμε αλλα γιατι δεν μας αφηνουν.Οι τουρκοι γιατι κανουν τοσο θεμα στο αιγαιο για 1 βράχο μόνο??ΟΧΙ γιατι αυτος ο βράχος ειναι ΄΄χρυσος.΄΄Και εγω πιστευω οτι ειμαι ο ΜΕΓΑΣ ΝΑΠΟΛΕΩΝ!! ...το θεμα δεν ειναι τι πιστευουμε εμεις οι πολιτες.... αλλα τι πιστευει η καθε Κυβερνηση που ανεβαινει στην Εξουσια!!!!!!!....Χτες στον Αθεατο κοσμο ειδες τον Κυριο Παγγαλο τι ειπε στην Βουλη, για το θεμα αυτο??..το γραφω αυτο, γιατι ισως οι Πολιτικοι μας και ο καθε κυριος Παγγαλος.... να γνωριζουν πραγματα και θεματα... που εμεις ο απλος λαος δεν γνωριζει!!!!
μα δεν εχουμε μονο στο Αιγαιο πετρελαιο... εκει ειναι το θεμα....Eγω πιστεύω οτι υπαρχουν πιέσεις απεξω. Δεν ειδες τι επαθε το αφγανισταν??? Φοβάμε οτι δεν θα το βγαλουμε ποτε οχι γιατι δεν θελουμε αλλα γιατι δεν μας αφηνουν.Οι τουρκοι γιατι κανουν τοσο θεμα στο αιγαιο για 1 βράχο μόνο??ΟΧΙ γιατι αυτος ο βράχος ειναι ΄΄χρυσος.΄΄
Η αληθεια ειναι οτι η Επιστημη σε διαφορα θεματα εχει την αποψη της....κατι που δεν ειναι απαραιτητα κοινο αποδεκτο.... σε διαφορα στρωματα της κοινωνιας...γιατι τεκμηριωνεται μονο επιστημονικα....και μια αποψη δεν ευσταθει μονο με την επιστημονικη αναλυση....πιστευω να εγινα αντιληπτος!!!!!!!!......αν δεν εγινα αντιληπτος...μελετησε την επιστημονικη αναλυση του σεξ....με το σεξ που γινεται σημερα και πως γινεται!!!!!!!δεν ξερω τι γνωριζουν... εγω ακουσα τους επιστημονες τι λενε... και λενε οτι υπαρχη και μαλιστα πολυ....
εδω θα φανουνε ποσο μαγκες ειναι λοιπον.... ο Γιωργακης τους επεισε να μας βοηθησουν σαν κρατος ευκαιρια ειναι λοιπον να βαλη την διπλωματια τουΚ εγώ έτσι ξέρω ότι δεν μας αφήνουν να το εκμευταλευτούμε.. αλλά εδώ φαίνεται η μαγκία της πολιτικής, καντούς να σε αφήσουν..βέβαια με τους πολιτικούς του παρόντος κάτι τέτοιο φαντάζει όνειρο.
πες και συ κατι στις ιεροδουλεςπες του να αφηση τις ιεροδουλες..... εδω καιγομαστε... ιεροδουλες μετα