tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.309
- Πόντοι
- 3.656
Γαμω τον δοκιμαστικό σωλήνα που τον πέταγε τον κωλο-ιο γαμω.
Είχε και καρκίνο ρε φίλε. Άστα.
Γαμω τον δοκιμαστικό σωλήνα που τον πέταγε τον κωλο-ιο γαμω.
Κι εγώ ελάχιστη σχέση έχω με τη μετά το '90 ελληνική μουσική, ωστόσο το κομμάτι "Τηλεφώνησέ μου" που είχε κάνει με τον Φοίβο, θα μου θυμίζει πάντα δρομολόγια από και προς το ΚΕΠΒ με το ΚΤΕΛ Θηβών, το μακρινό 1997
Ένα από τα πιο fun to listen ελληνικά νεολαϊκά τραγούδιαδυφορα ειχα την τυχη να τον δω στα
Στ αρχίδια μας
Παμε παρακατω
3 μπουκάλια έπινε μαν στη καθησια του και ενα αρνι συχνά,αλλά έφυγε χορτάτος ωραίος τύπος.Βασίλης Καρράς: Πίνει ουίσκι από την χούφτα του(βίντεο)
Ενα βίντεο που απεικονίζει τον Βασίλη Καρρά σε μια στιγμή τερλής διασκέδασης! Ήταν 3 χρόνια πριν όταν ο λαϊκός τραγουδιστής σε μια από τις νυχτερινές εξόδους του είχε βρεθεί στο κέντρο όπου εμφανιζόταν ο Χρήστος Πάζης και έγινε λιώμα. Tη στιγμή που ο Πάζης τραγουδάει Καρρά και βρίσκεται στο πλάι...www.newspepper.gr
Το έθεσα κομψά....Τι πολλοί λες; Το 95%
Όχι σαν κάτι μιζερες και μίζερους που μετράνε την βουκια τους για να μην προσθέσουν εκατό θερμίδες .3 μπουκάλια έπινε μαν στη καθησια του και ενα αρνι συχνά,αλλά έφυγε χορτάτος ωραίος τύπος.
Η συναγωνιστικη σου προσωνυμία περιλαμβάνεται σε ένα από τα αγαπημενα μου τραγούδια των Radiohead...Ό,τι αρχίζει με χαρά, τελειώνει με Καρρά.
Καλό ταξίδι άρχοντα.
Ανήκουν σε έναν κόσμο όπου υπήρχαν προσωπικότητες και φωνές που ξεχώριζαν.Αν και δεν έχω καμία σχέση με την Ελληνική μουσική, θεωρώ ότι εκπροσωπούσε επάξια το λαϊκό τραγούδι.
Αυτός και ο Μαργαρίτης, πιστεύω.
Εννοείς "ΠΑΣΟΚ, ουίσκι και του Καρρά οι δίσκοι".Τσιγάρα whisky και του καρρα οι δίσκοι, αύριο εις την μνήμη του.
Τύπε τα σήκωνε και το σκαρί του αυτά. Δεν είναι για όλους αυτές οι καταχρήσεις...Όχι σαν κάτι μιζερες και μίζερους που μετράνε την βουκια τους για να μην προσθέσουν εκατό θερμίδες .
ΠΑΣΟΚ ή ΠΑΟΚ;Εννοείς "ΠΑΣΟΚ, ουίσκι και του Καρρά οι δίσκοι".
Η κινεζική πανούκλα .Τύπε τα σήκωνε και το σκαρί του αυτά. Δεν είναι για όλους αυτές οι καταχρήσεις...
Τελικά, ο καρκίνος τον σκότωσε ή ο COVID;