Φίλοι εγώ δεν είμαι και τόσο των σκυλαδικων, αλλά αυτό που έγινε απόψε δεν μπορεί να τι φανταστεί κανένας. Ευρισκόμενος σε φίλο ραδιοερασιτέχνη για λίγη ώρα
αουγα τις μεταδόσεις από πλοία από μακρά από βραχεα από όλες τις μπάντες ερασιτέχνες, πειρατές σε όλο τον κόσμο έπαιζαν το Νύχτα ξελογιαστρα σαν να μεταδίδεται ένα μήνυμα παγκοσμίως από όλη την Ελλάδα προς κάθε μέρος της υφηλίου.
Δεν έχω συναντήσει στην ζωή μου να ακούς αυθόρμητα αυτό το πράγμα. Μετέδιδαν το τραγούδι σε κάθε συχνότητα από τοπικά γειτονιά σε γειτονιά με ,pmr μέχρι KWatt για όλο τον κόσμο. Ακουσα μέχρι καράβι από την Αργεντινή το έβαλε για λίγο.....
Δεν νομίζω να ξανασυμβεί τέτοιο πράγμα για κανένα Έλληνα, ούτε όταν πέθανε ο Θεοδωράκης δεν είχε συμβεί τέτοιο φαινόμενο.
Όποιος Έλληνας είχε απόψε πομπο σε οποιαδήποτε συχνότητα μετέδιδε Καρρα σήμερα έστω για λίγο δευτερόλεπτα.
Σαν φόρο τιμής.
Ήταν συγκινητικο να ακούς ΕΚΑβ ομάδες διάσωσης security μικρά παιδιά παππούδες να παίζουν για λίγα δευτερόλεπτα Καρρά.
Μόνο αυτό δείχνει ότι αυτός ο άνθρωπος δεν είχε κανένα εχθρό όλοι προσκύνησαν για λίγο....