You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πέθανε ο Βασίλης Καρράς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans71
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 394
- Εμφανίσεις 27K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Y13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 5.264
- Πόντοι
- 1.056
Είναι αλήθεια; "Έφυγε" ο Βασίλης; Σαν ψέμματα μου φαίνεται, δεν θέλω να το αποδεχθώ! Είχε να αντιμετωπίσει αυτή τη "καταραμένη" αρρώστια, αλλά ήλπιζα ότι θα ξεγελούσε για μία ακόμη φορά, το Χάρο! Ένα τραγούδι αγαπημένο μου, ως ύστατος φόρος τιμής για όσα μας χάρισε τόσα χρόνια!
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.875
- Πόντοι
- 3.886
Τυχεροί εμείς που τον ζήσαμε και τον είδαμε
Σαλονικιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2023
- Like
- 1.994
- Πόντοι
- 206
Έπεσε η αυλαία για τον Βασίλη κάρρα
Σαλονικιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2023
- Like
- 1.994
- Πόντοι
- 206
Πέθανε ο Βασίλης Καρράς σε ηλικία 70 ετών
Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα (24.12.2023) σε ηλικία 70 ετών ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής Βασίλης Καρράς, ο οποίος εδώ και δύο χρόνια περίπου
www.newsit.gr
macchiato
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2021
- Like
- 2.948
- Πόντοι
- 456
το παλεψε αξιοπρεπως και κρατησε πολυ δυνατα ,αν αναλογιστει κανεις οτι μιλαμε για κωλονοσο..
βεβαια ,το τι γραφει το καντηλακι του καθενος μας,πανω απ ολα ο θεος το ξερει ...
μετα τον μακαριτη , ο Πανταζης και η Αντζελα ειναι οι αγαπημενοι μου απο τους παλιους...
ζωη να εχουν οι ανθρωποι,μη φυγουν και αυτοι προωρα...
(Γονιδη και Σφακιανακη τους κατατασσω σε νεοτερη γενια)
βεβαια ,το τι γραφει το καντηλακι του καθενος μας,πανω απ ολα ο θεος το ξερει ...
μετα τον μακαριτη , ο Πανταζης και η Αντζελα ειναι οι αγαπημενοι μου απο τους παλιους...
ζωη να εχουν οι ανθρωποι,μη φυγουν και αυτοι προωρα...
(Γονιδη και Σφακιανακη τους κατατασσω σε νεοτερη γενια)
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.940
- Πόντοι
- 6.256
Καλο ταξιδι στον Βασιλαρο.....
βωυηθξκνμλ,
Να σε ρωτήσω κάτι, σοβαρά τώρα; Ο θεός δεν σου έδωσε κάτι άλλο να παίξεις με τα χεράκια σου; Επίσης, πιστεύεις πως αυτό που κάνεις είναι έξυπνο; Αν το πιστεύεις, δεν σου έδωσε ούτε μυαλό.βωυηθξκνμλ,
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.890
- Πόντοι
- 9.931
Βασίλης Καρράς: Η μεγάλη καριέρα και οι σταθμοί της ζωής ενός σπουδαίου λαϊκού βάρδου
Η διαδρομή του από τις γειτονιές της Θεσσαλονίκης σε μια καριέρα που κρατάει 50 χρόνια, ο γάμος στα 20 του, η πώληση του κτήματος της Καρδίας λόγω της κρίσης, η Karra’s Farm με τα βιολογικά προϊόντα και το πάθος με τον ΠΑΟΚ
www.protothema.gr
gnnakos
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2019
- Κριτικές
- 101
- Like
- 14.928
- Πόντοι
- 25.186
Toν ακουγα απο το 1988,πριν γινει γνωστός.Με πήγε πελάτης σε κάποιο ταξιδι μου πάνω,σε μαγαζί στη Δυτική Θεσσαλονικη,νομίζω Καλύβες κάπως ετσι.Σαμπάνιες σε κασόνια κλπ τετοια φαση
Τραγουδια απίστευτα!
Μπορεί να ξερω απέξω ολα του τα λογια
Σπάνια εβγαζε μαλακίες,πάντα ωραία καψουροτραγουδα και οχι τόσο ευκολα σουξε,είχε ψαγμένους στίχους(πχ στα σκουπίδια!!Ποιος θα τολμουσε τετοιο στιχο;;)
(Αυτός και ο Γονίδης εχουν πει μεγάλες τραγουδαρες)
Το να κατσεις να απαριθμήσεις τις τραγουδαρες του ειναι ματαιος κόπος,γιατί είναι ΑΠΕΙΡΑ
Τεράστιο RESPECT
Τραγουδια απίστευτα!
Μπορεί να ξερω απέξω ολα του τα λογια
Σπάνια εβγαζε μαλακίες,πάντα ωραία καψουροτραγουδα και οχι τόσο ευκολα σουξε,είχε ψαγμένους στίχους(πχ στα σκουπίδια!!Ποιος θα τολμουσε τετοιο στιχο;;)
(Αυτός και ο Γονίδης εχουν πει μεγάλες τραγουδαρες)
Το να κατσεις να απαριθμήσεις τις τραγουδαρες του ειναι ματαιος κόπος,γιατί είναι ΑΠΕΙΡΑ
Τεράστιο RESPECT
Τελευταία τροποποίηση:
Διαγραμμένο μέλος 26508
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2007
- Like
- 1.474
- Πόντοι
- 216
Α ρε άρχοντα! Πόσα γλέντια κάναμε με τη φωνή σου! Πόσα ξύδια έιπαμε και πόσους χαμένους έρωτες τραγουδήσαμε. Άρχοντας μέχρι το τέλος!
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.061
- Πόντοι
- 9.297
Δεν το πιστεύω γαμωτη μου....έδωσε μεγάλη μάχη και νόμιζα ότι ήταν καλύτερα πλέον...ακουγόταν ότι ετοίμαζε νέο υλικό...γελαστηκαμε...όμως αυτό που δεν αλλάζει είναι ότι ήταν ένας μεγάλος ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ λα'ι'κος τραγουδιστής και όχι σαν τα σημερινά μαγκοπουστρακια.
Αφήνω τελευταία την κοινωνική του προσφορά που χωρίς τυμπανοκρουσιες οφελησε πολλούς ανθρώπους.
Καλον Παράδεισο ,ογκολιθε...
Αφήνω τελευταία την κοινωνική του προσφορά που χωρίς τυμπανοκρουσιες οφελησε πολλούς ανθρώπους.
Καλον Παράδεισο ,ογκολιθε...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 45
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 63