Georgezerv76
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
Τυποι μη παιρνει ιδεες μονο ο Πικερ και ποσταρει κανα πρωι οτι αποκεφαλισε 3-4 πουτανες στο μεταξι και τη τσατσα μαζι... :S
Αμα ειναιναβγαινεις τοσο γρηγορα να καθαρισω κι εγω μερικα μουνοπανα που εχω αχτι.... Χαλαλι!
«Ήθελαν να με βγάλουν από τη μέση και πρόλαβα να τους σκοτώσω πρώτος. Υπήρχε συνωμοσία σε βάρος μου. Βρισκόμουν εν αμύνη. Τους ξέκανα για να μην με ξεκάνουν».Είχε χαρακτηριστεί ως το έγκλημα του αιώνα. Γιατί άραγε τέτοιο μίσος για τους α βαθμού συγγενείς του?
Μάλλον σκαρωνανε καμία εισαγγελική για εγκλεισμό και πρόλαβε και τους έσφαξε πρώτος
Παιδες ο Τεο εκτος απο εφευρετικοτατος και πολυπραγμων ηταν κι ενα αρκετα θετικο και αιδιοδοξο ατομο , για αυτο και εδινε τετοιες απαντησεις , ε μην τα ισοπεδωνουμε κιολα
Τυποι μη παιρνει ιδεες μονο ο Πικερ και ποσταρει κανα πρωι οτι αποκεφαλισε 3-4 πουτανες στο μεταξι και τη τσατσα μαζι... :S
Έξω περνάει εύκολα ο καιρός.Μέσα δε νομίζω.Εδώ θητεία κάναμε και μας φάνηκε αιώνας.Πόσο να είσαι και κλεισμένος με αποβράσματα της κοινωνίας σε ένα κελί για 3 άτομα με άλλους 10...Ούτε να κατουρίσεις δε θα μπορείς...
αν εχει κι αλλους συγγενεις μπορει ανετα να τους κανει σουπα,η πιτογυρα τυπε,και να εχει τσαμπα φαγητο μεχρι να πεθανει :S :S :S
εξασκηθηκε στο επαγγελμα του χασαπη χρησιμοποιωντας τους γονεις του τυπε :S :S :S
τυπε την επομενη φορα που θα φαει κανα δυο τυπους,θα τους λεει και καλαμπουρια την ωρα που τους αποκεφαλιζει
τυπε παλι καλα που δεν μαγειρεψε ολους τους κρατουμενους οσο ειναι μεσα :S :S :S
και τυχερος ειναι, αφου γλυτωσε την καρεκλα..o μανσον απο το 1972 ειναι φυλακη
Αν αυτο το εγκλημα γινοταν στις Η.Π.Α, ο κατηγορουμενος μετα απο μερικα χρονια θα αποφυλακιζοταν;;
γι' αυτο κι οι λ/μεταναστες κανουν παρτυ..Πιθανόν και να είχε εκτελεστεί (αν ήταν σε πολιτεία που ισχύει θανατική ποινή),αλλά η Ευρωπαϊκή νομική κουλτούρα (και όχι μόνο η νομική) είναι τελείως διαφορετική από της Αμερικής.
τυπε παλι καλα που δεν μαγειρεψε ολους τους κρατουμενους οσο ειναι μεσα :S :S :S
Ο πιο cult serial killer που έβγαλε ποτε αυτη η χώρα , ο άνθρωπος που έσφαξε μπαμπά, μαμα θεία , γιαγιά και αδερφή και μετα έπαιζε μπάλα με τα κεφάλια τους, ειναι και παλι μαζι μας.
Θαύματα κανει το σωφρονιστικό μας σύστημα. Ακομα και τους πιο βαρεμένους τους κανει καλα.
Τα χαιρετίσματα μου στη θεία του στη Θασο
Φυσικα και ΔΕΝ ισχυει αυτο. Παρακαλω να μην γραφονται τετοιες ανακριβειες.Μας έλεγε ένας καθηγητής πως ακόμα και να πέσει η άλλη να αυτοκτονίσει στο αυτοκίνητο σου θα φας μια ποινή επειδή αφαίρεσες ζωή!