Νέα

Πέθανε ο Θεόφιλος Σεχίδης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Virginios_Richter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 130
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Τυποι μη παιρνει ιδεες μονο ο Πικερ και ποσταρει κανα πρωι οτι αποκεφαλισε 3-4 πουτανες στο μεταξι και τη τσατσα μαζι... :S

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Αμα ειναιναβγαινεις τοσο γρηγορα να καθαρισω κι εγω μερικα μουνοπανα που εχω αχτι.... Χαλαλι!

Έξω περνάει εύκολα ο καιρός.Μέσα δε νομίζω.Εδώ θητεία κάναμε και μας φάνηκε αιώνας.Πόσο να είσαι και κλεισμένος με αποβράσματα της κοινωνίας σε ένα κελί για 3 άτομα με άλλους 10...Ούτε να κατουρίσεις δε θα μπορείς...

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.161
Πόντοι
506
Είχε χαρακτηριστεί ως το έγκλημα του αιώνα. Γιατί άραγε τέτοιο μίσος για τους α βαθμού συγγενείς του?
Μάλλον σκαρωνανε καμία εισαγγελική για εγκλεισμό και πρόλαβε και τους έσφαξε πρώτος
«Ήθελαν να με βγάλουν από τη μέση και πρόλαβα να τους σκοτώσω πρώτος. Υπήρχε συνωμοσία σε βάρος μου. Βρισκόμουν εν αμύνη. Τους ξέκανα για να μην με ξεκάνουν».

pipinia luv

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2017
Like
303
Πόντοι
36
 Παιδες ο  Τεο   εκτος απο  εφευρετικοτατος και πολυπραγμων ηταν κι ενα αρκετα  θετικο και  αιδιοδοξο  ατομο , για  αυτο και  εδινε  τετοιες απαντησεις , ε μην  τα ισοπεδωνουμε  κιολα  :tickedoff: :tickedoff: :s&m_2:

τυπε την επομενη φορα που θα φαει κανα δυο τυπους,θα τους λεει και καλαμπουρια την ωρα που τους αποκεφαλιζει  :grin: :grin: :grin: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

pipinia luv

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2017
Like
303
Πόντοι
36
Τυποι μη παιρνει ιδεες μονο ο Πικερ και ποσταρει κανα πρωι οτι αποκεφαλισε 3-4 πουτανες στο μεταξι και τη τσατσα μαζι... :S

τυπε κοιτα,μερικες τσατσαδες θελουν τον θεοφιλο τους    :S :S :S

pipinia luv

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2017
Like
303
Πόντοι
36
Έξω περνάει εύκολα ο καιρός.Μέσα δε νομίζω.Εδώ θητεία κάναμε και μας φάνηκε αιώνας.Πόσο να είσαι και κλεισμένος με αποβράσματα της κοινωνίας σε ένα κελί για 3 άτομα με άλλους 10...Ούτε να κατουρίσεις δε θα μπορείς...

τυπε παλι καλα που δεν μαγειρεψε ολους τους κρατουμενους οσο ειναι μεσα  :S :S :S

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186
αν εχει κι αλλους συγγενεις μπορει ανετα να τους κανει σουπα,η πιτογυρα τυπε,και να εχει τσαμπα φαγητο μεχρι να πεθανει    :S :S :S

εξασκηθηκε στο επαγγελμα του χασαπη χρησιμοποιωντας τους γονεις του τυπε   :S :S :S

τυπε την επομενη φορα που θα φαει κανα δυο τυπους,θα τους λεει και καλαμπουρια την ωρα που τους αποκεφαλιζει   :grin: :grin: :grin: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

τυπε παλι καλα που δεν μαγειρεψε ολους τους κρατουμενους οσο ειναι μεσα   :S :S :S

:happy: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

rigas el

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
12
Πόντοι
1
Στη φυλακή ήταν τόσο καιρό όχι στο ψυχιατρείο;  :- :- :- :-

Υποθέτω έχει ψυχιατρείο κρατουμένων μέσα.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Αν αυτο το εγκλημα γινοταν στις Η.Π.Α, ο κατηγορουμενος μετα απο μερικα χρονια θα αποφυλακιζοταν;;

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
o μανσον απο το 1972 ειναι φυλακη

αντε και υποψηφιος με τον συριζα που τον αποφυλακιζει με τον νομο παρασκευοπουλου να κατεβει το παιδι

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746

Συνημμένα

• electricchair32-09432-09442.jpg
    electricchair32-09432-09442.jpg
    32,1 KB · Εμφανίσεις: 14

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Αν αυτο το εγκλημα γινοταν στις Η.Π.Α, ο κατηγορουμενος μετα απο μερικα χρονια θα αποφυλακιζοταν;;

Πιθανόν και να είχε εκτελεστεί (αν ήταν σε πολιτεία που ισχύει θανατική ποινή),αλλά η Ευρωπαϊκή νομική κουλτούρα (και όχι μόνο η νομική) είναι τελείως διαφορετική από της Αμερικής.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.957
Πόντοι
9.931
Αν έμεναν μέσα όσοι έχουν καταδικαστεί ισόβια, τότε θα θέλαμε 1-2 φυλακές ακόμα, προσωπικά εγώ θα ήθελα όταν λέμε ισόβια να είναι ισόβια.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Πιθανόν και να είχε εκτελεστεί (αν ήταν σε πολιτεία που ισχύει θανατική ποινή),αλλά η Ευρωπαϊκή νομική κουλτούρα (και όχι μόνο η νομική) είναι τελείως διαφορετική από της Αμερικής.
γι' αυτο κι οι λ/μεταναστες κανουν παρτυ..

Συνημμένα

• kuma-viamswn-se-olh-hn-eyrwph.jpg
    kuma-viamswn-se-olh-hn-eyrwph.jpg
    35,5 KB · Εμφανίσεις: 38

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.416
Πόντοι
6.955
Το σοφρωνιστικό σύστημα των ΗΠΑ δεν είναι παράδειγμα προς μίμηση. Διαβαζα κάπου οτι διψήφιο ποσοστό των αμερικανών πολιτών έχει εκτίσει ποινή σε αμερικανική φυλακή, εκεί όμως οι φυλακές είναι ιδιωτικές επιχειρήσεις με σκοπό το οικονομικό κέρδος! Ετσι εξηγήται το γεγονός οτι μπαίνεις φυλακή εύκολα εκεί!

Σε οτι αφορά την θανατική ποινή είμαι υπέρ της στα πλαίσια ενός πολύ προσεγμένου κώδικα που θα νομοθετηθεί απο τα 2/3 της βουλής τουλάχιστον. Υποστηρίζω ακόμα και την άποψη πως ο ισοβίτης έχει δικαίωμα στον θάνατο να ζητήσει δηλαδη ευθανασία. Ο νομοθέτης στο Ελλαδιστάν δίνει μεγάλη σημασία στην ανθρώπινη ζωή και τιμωρεί την αφαίρεση της με αυστηρές ποινές. Μας έλεγε ένας καθηγητής πως ακόμα και να πέσει η άλλη να αυτοκτονίσει στο αυτοκίνητο σου θα φας μια ποινή επειδή αφαίρεσες ζωή! (εξωφρενικόν)   Η κοινωνία σε πράγματα όπως το οικογενειακό δίκαιο και η ανθρώπινη ζωή έχει αλλάξει κι ο νομοθέτης δεν έχει πάρει χαμπάρι. Εμένα μου αρέσει το μουσουλμανικό σύστημα. εάν αφαιρέσεις ζωή ποινή τρία χρόνια και θανατος έαν το ζητήσει η οικογένεια του νεκρού.

Η ποινή των ισοβίων σε άλλες ευρωπαικές χώρες μέχρι πόσα χρόνια είναι ?  Ξέρει κανείς?

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.826
Πόντοι
216
Ο πιο cult serial killer που έβγαλε ποτε αυτη η χώρα , ο άνθρωπος που έσφαξε μπαμπά, μαμα θεία , γιαγιά και αδερφή και μετα έπαιζε μπάλα με τα κεφάλια τους,  ειναι και παλι μαζι μας.

Θαύματα κανει το σωφρονιστικό μας  σύστημα. Ακομα και τους πιο βαρεμένους τους κανει καλα.

Τα χαιρετίσματα μου στη θεία του στη Θασο

Καλά τις γυναίκες να το καταλάβω να τις ξεφορτωθεί, ήταν σαπιοελλεηνίδες κουράδες και θα του χαν ρουφήξει τη ψυχή :rockon:. Τον πατέρα γιατί; Πρόλαβαν και τον πούστεψαν;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Μας έλεγε ένας καθηγητής πως ακόμα και να πέσει η άλλη να αυτοκτονίσει στο αυτοκίνητο σου θα φας μια ποινή επειδή αφαίρεσες ζωή!
Φυσικα και ΔΕΝ ισχυει αυτο. Παρακαλω να μην γραφονται τετοιες ανακριβειες.

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
O Σεχίδης σκότωσε την οικογένεια του για να μη τον βάλουν τρελάδικο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom