Νέα

Πέθανε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γεράσιμος Αρσένης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα company of heroes tho
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Νομιζετε πως ο Αρσενης επαιρνε μιζες??  :idiot:

Επισκέπτης
Πράσινε :cheesy: πώς και σε πρόλαβε άλλος κι άνοιξε το θέμα?
Κάτι δεν πάει καλά με την πάρτη σου!
Πάντως από τους βουλευτές εκείνης της εποχής (για το ΠΑΣΟΚ μιλάω) ο μακαρίτης και ο Παπαθεμελής ήταν γενικά οι περισσότερο συμπαθείς για εμένα, εκείνους που σιχαίνομαι εντελώς είναι π.χ. ο Λαλιώτης.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Είχε φάει κάτι κατάρες όταν ήμασταν μαθητές...

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
το κωλοβυσμα του τσιπρα πεθανε  σειρα εχει η γυναικα του να ψοφησει λιαν συντομως
==
Σωστό μεν- - αλλά …  9άρια  .. :tits:

Συνημμένα

• 9aria.jpg
    9aria.jpg
    17,5 KB · Εμφανίσεις: 27

nik6367

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Χωρις επιχειρηματα απλα με χαρακτηρισμους δεν πειθεις κανενα αλλα μονο τον εαυτο σου και μαλιστα πανευκολα.....Ελλας το μεγαλειο σου...

ειναι γεματο επιχειρηματα τα ποσταρισματα

και μονο εγω το ξεχναω

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Τύπε, πρέπει να αλλάξεις νικ νέημ σε Β. Λεβέντης εν έτη 1993 :grin: :grin:

beggar

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Κεφαλονιτης Πολιτικος ΗΤΑΝ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ.

Συναγωνιστή zelijko, καμία διάθεση δεν έχω να εμπλακώ σε διαμάχη μαζί σου. Πρέπει να πω όμως ότι βγάζεις ένα λυσσαλέο μίσος και απέχθεια για την Αριστερά και τους αριστερούς... Δικαίωμά σου φυσικά και καλά κάνεις και το υποστηρίζεις αυτό. Επέτρεψέ μου όμως να γράψω μια σύντομη ιστορία:

Πριν λίγα χρόνια κουβέντιαζα με ένα γέρο γείτονα που ήταν αντάρτης στην Κατοχή και ξανά αντάρτης με τους αριστερούς στον Εμφύλιο. Μιλώντας για τη ΧΑ και τον αρχηγό της, η άποψή του ήταν (σχεδόν επί λέξει): "Αυτοί έχουν τραύματα που τους δημιούργησαν οι αριστεροί που πολέμησαν τους πατεράδες τους. Κι εμείς έχουμε (σ.σ εννούσε οι αριστεροί), αλλά έχουν κι αυτοί."

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Συναγωνιστή zelijko, καμία διάθεση δεν έχω να εμπλακώ σε διαμάχη μαζί σου. Πρέπει να πω όμως ότι βγάζεις ένα λυσσαλέο μίσος και απέχθεια για την Αριστερά και τους αριστερούς... Δικαίωμά σου φυσικά και καλά κάνεις και το υποστηρίζεις αυτό. Επέτρεψέ μου όμως να γράψω μια σύντομη ιστορία:

Πριν λίγα χρόνια κουβέντιαζα με ένα γέρο γείτονα που ήταν αντάρτης στην Κατοχή και ξανά αντάρτης με τους αριστερούς στον Εμφύλιο. Μιλώντας για τη ΧΑ και τον αρχηγό της, η άποψή του ήταν (σχεδόν επί λέξει): "Αυτοί έχουν τραύματα που τους δημιούργησαν οι αριστεροί που πολέμησαν τους πατεράδες τους. Κι εμείς έχουμε (σ.σ εννούσε οι αριστεροί), αλλά έχουν κι αυτοί."

Ο γερος με τον οποιο κουβεντιαζες, πιθανον ηταν καποιο καθικι
που εσφαζε ελληνες αμαχους με κονσερβοκουτια την εποχη του συμμοριτοπολεμου. Οι κατσαπλιαδες του ΚΚΕ , σε ολα τα μαγαζακια του (ΕΛΑΣ,ΕΑΜ, ΕΠΟΝ, ΟΠΛΑ,ΔΣΕ  κτλ κτλ κτλ) , ποτε δεν πολεμησαν κανεναν ΞΕΝΟ. Με τους γερμανους , μεχρι που κατελαβαν την ελλαδα, ηταν συμμαχοι και οι γερμανοι του εβγαλαν απο ολες τις φυλακες της χωρας ΩΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ , αφου κατελαβαν τη χωρα. Αυτα "δεν μου τα ειπε καποιος πουστογερος ανωνυμα σε καποιο κωλοχωρι" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΗΣ ΣΤΙΝΑΣ ΣΤΟ ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΟΠΛΑ ο οποιος ειχε διατελεσει ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ και ηταν συγκρατουμενος των κατσαπλιαδων του ΚΚΕ.

beggar

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Ο γερος με τον οποιο κουβεντιαζες, πιθανον ηταν καποιο καθικι
που εσφαζε ελληνες αμαχους με κονσερβοκουτια την εποχη του συμμοριτοπολεμου. Οι κατσαπλιαδες του ΚΚΕ , σε ολα τα μαγαζακια του (ΕΛΑΣ,ΕΑΜ, ΕΠΟΝ, ΟΠΛΑ,ΔΣΕ  κτλ κτλ κτλ) , ποτε δεν πολεμησαν κανεναν ΞΕΝΟ. Με τους γερμανους , μεχρι που κατελαβαν την ελλαδα, ηταν συμμαχοι και οι γερμανοι του εβγαλαν απο ολες τις φυλακες της χωρας ΩΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ , αφου κατελαβαν τη χωρα. Αυτα "δεν μου τα ειπε καποιος πουστογερος ανωνυμα σε καποιο κωλοχωρι" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΗΣ ΣΤΙΝΑΣ ΣΤΟ ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΟΠΛΑ ο οποιος ειχε διατελεσει ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ και ηταν συγκρατουμενος των κατσαπλιαδων του ΚΚΕ.

Συναγωνιστή στο έγρψα και πριν καμία διάθεση για μανούρα δεν έχω. Άλλωστε ο άνθρωπος είναι τώρα νεκρός συνεπώς οι προσβολές στη μνήμη του είναι τουλάχιστον γελοίες.

Παρεπιπτόντως ο Στίνας ποτέ δεν ήταν ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ του ΚΚΕ. Υποψήφιος βουλευτής ήταν και βέβαια ορκισμένος αντίπαλος του ΚΚΕ σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της ζωής του.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΗΣ ΣΤΙΝΑΣ ΣΤΟ ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΟΠΛΑ ο οποιος ειχε διατελεσει ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ και ηταν συγκρατουμενος των κατσαπλιαδων του ΚΚΕ.

τελικα αερολογος εισαι λαλακη

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
καθεσαι κι ακους τι σου λεει ο καθε εαμοβουλγαρος κι εσυ ρε τυπε;
ενα λαθος εκανε ο παπαδοπουλος
ενα...

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
καθεσαι κι ακους τι σου λεει ο καθε εαμοβουλγαρος κι εσυ ρε τυπε;
ενα λαθος εκανε ο παπαδοπουλος
ενα...

1 σφαιρα δεν χαλαλησε ρε ο μακαριτης ...
φοβηθηκε μην τον πουν εγκληματια ...
φοβηθηκε μην τον πουν φασιστα ...

Μια σφαιρα στο κεφαλι του πουστη του σιδερενιου.
ΚΑΙ ΣΩΖΟΤΑΝ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ !!!!!

Με μια σφαιρα  ...

Επισκέπτης
Μια σφαιρα στο κεφαλι του πουστη του σιδερενιου.
ΚΑΙ ΣΩΖΟΤΑΝ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ !!!!!
Δεν τα λες καλά, την πρώτη μαλακία την έκανε ο Στρατάρχης Παπάγος το 1949 που δεν ξεπάστρεψε εντελώς τους κονσερβοκουτάδες οι οποίοι σκίρτησαν στην αλβανία και τη βουλγαρία (εμ ήταν αδελφάκια τους εκεί οι βούλγαροι λόγω μπαμπά στάλιν).
Και τη δεύτερη μαλακία έκανε ο Εθνάρχης της Δεξιάς Κ. Καραμανλής το 1974 που έδωσε χάρη στον καπετάν γιώτη χαρίλαο φλωράκη.
Τώρα θα τα λουστούμε.
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=216789.0]Εδώ πόσταρα παλαιότερα ένα μανιφέστο, οι δεξιοί ας το δουν.

Υ.Γ.
Επίτηδες έγραψα με μικρά γράμματα όσα είναι ζωηρώς μαρκαρισμένα, σιγά μην τους δώσω κι αξία ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom