Νέα

Πεθανε ο Παυλος Ψωμιαδης (ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα silverdragon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 418
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Παπαρόμυαλε, απο την πρώτη μέρα είσαι ανασφάλιστος.
Αν σε σταματήσει η Τροχαία σου παίρνει δίπλωμα, πινακίδες και άδεια δίνοντας σου ένα ωραίο χαρτάκι που σε στέλνει για Πλημέλλημα.
Άμα σε τρώει ο κώλος σου, δικαίωμα σου σύρε να γαμηθείς, δικαίωμα σου  :grin: :grin: :grin:.
Μην τα γράφεις να τα διαβάζουν κι άλλοι  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

Νομίζω ότι το πράμα έχει ως εξής:

1) Σε απλό έλεγχο της Τροχαίας τη σκαπουλάρεις, έστω και αν δείξεις ασφαλιστήριο εταιρείας που έχει κλείσει εδώ και 3, 4, 5, 6 μήνες.  Το σήμα τους δείχνεις, σιγά μην ξέρουν αυτοί ποιά εταιρεία έχει κλείσει.  Και αν τύχει να το ξέρουν, εσύ πως να το ξέρεις?  Το σήμα που έχεις στο παρπριζ ισχύει (ημερολογιακά).

2) Σε περίπτωση ατυχήματος βέβαια, ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΙΣΕΣ.

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
Στο Υπουργείο Οικονομικών οι εργαζόμενοι της Ασπίς Πρόνοια
Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2009, 11:33

Στους δρόμους βγήκαν οι εργαζόμενοι στην Ασπίς Πρόνοια, διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση περί οριστικής ανάκλησης της άδειας λειτουργία ασφαλιστικών εταιριών του Ομίλου.

Aπό τις 11:00 περίπου το πρωί, εκατοντάδες άτομα πραγματοποιούν συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών, στο Σύνταγμα, χωρίς να παρεμποδίζουν την κυκλοφορία των οχημάτων και ζητούν να συναντηθούν με τον υπουργό.

Νωρίτερα, είχαν συγκεντρωθεί στη λεωφόρο Κηφισίας, στο ύψος του μεγάρου του ΟΤΕ, και είχαν κλείσει το ρεύμα ανόδου, με αποτέλεσμα στην περιοχή να προκληθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τους εργαζομένους

Κοντά στους εργαζομένους της Ασπίς Πρόνοια βρέθηκαν η Δέσποινα Σπανού, μέλος της επιτροπής εργατικής πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ για θέματα εργατικής πολιτικής και ο Δημήτρης Στρατούλης, υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β΄ Αθηνών.

Στη συνέχεια η Δέσποινα Σπανού δήλωσε τα παρακάτω:

"Άλλοι 750 εργαζόμενοι χάνουν την δουλειά τους, άλλες 750 οικογένειες αντιμετωπίζουν το φάσμα της φτώχειας και της ανασφάλειας. Και όταν αυτά συμβαίνουν σε προεκλογική περίοδο, αντιλαμβανόμαστε τι θα επακολουθήσει μετά τις εκλογές!! Οι εργαζόμενοι, όμως, δεν έχουν καμία ευθύνη για τις τακτικές που έχουν ακολουθήσει οι διάφοροι Ψωμιάδηδες και για την ανοχή του κράτους και των εκάστοτε κυβερνήσεων σε αυτές τις τακτικές. Οι εργαζόμενοι έχουν δικαιώματα που πρέπει να προστατευθούν.
Απαιτείται η λήψη άμεσων μέτρων για τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας και την κατοχύρωση των ασφαλιστικών του δικαιωμάτων, σύμφωνα με τις θέσεις των συνδικαλιστικών τους φορέων".

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66

1) Σε απλό έλεγχο της Τροχαίας τη σκαπουλάρεις, έστω και αν δείξεις ασφαλιστήριο εταιρείας που έχει κλείσει εδώ και 3, 4, 5, 6 μήνες.  Το σήμα τους δείχνεις, σιγά μην ξέρουν αυτοί ποιά εταιρεία έχει κλείσει.  Και αν τύχει να το ξέρουν, εσύ πως να το ξέρεις?  Το σήμα που έχεις στο παρπριζ ισχύει (ημερολογιακά).

Το θέμα βρε Σταύρο είναι πιο απλό.
Δεν κάνεις την ασφάλεια για να μην σε σταματήσει ο τροχονόμος.
Μπορεί στο παράδειγμα σου να πέσεις σε κανένα ενημερωμένο  :police: και να σου εφαρμόσει όλα τα διαδικαστικά.
Την ασφάλεια την κάνεις για να μην σου πάρουν και τα σώβρακα αν εμπλακείς σε τροχαίο και φταίς.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

1) Σε απλό έλεγχο της Τροχαίας τη σκαπουλάρεις, έστω και αν δείξεις ασφαλιστήριο εταιρείας που έχει κλείσει εδώ και 3, 4, 5, 6 μήνες.  Το σήμα τους δείχνεις, σιγά μην ξέρουν αυτοί ποιά εταιρεία έχει κλείσει.  Και αν τύχει να το ξέρουν, εσύ πως να το ξέρεις?  Το σήμα που έχεις στο παρπριζ ισχύει (ημερολογιακά).

αστονα να πουλήσει το προιόν του.......

Σκιάζομαι και που σκέφτομαι ότι θα κυκλοφοράω ανασφάλιστος στην Γερμανική Ελλάδα του 2009......

εδώ τα λαμόγια λόγω ανταγωνισμού βάζουν μπόνους μάλους 2 σε οδηγούς που έχουν κάνει το φαναρτζή δεύτερο γκαράζ.
τι να λέμε τώρα.......
το ανασφάλιστο αυτοκίνητο θα σε στείλει αλυσοδέσμιο....
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

ακόμα δε μου έχει πει τι ισχύει για αυτούς που κυκλοφοράνε με το βάουτσερ μηνός που μπορεί να είναι ένα κωλόχαρτο από φαξ της γκόμενας του ασφαλιστή........  :lheel:

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
οποιος εχει συμβολαιο σε καποια απο τις εν λογο εταιριες βρισκει εναν ασφαλιστη που τον μεταφερει σε καποια αλλη ασφαλιστικη εταιρεια χωρις επιπλεον κοστος και μεχρι τη ληξη του συμβολαιου. κανεις δεν χανει τα λεφτα του.

Λάθος.

Τα λεφτά των συμβολαίων χάνονται.  Αν είναι μικροποσό μπορεί να το επιβαρυνθεί ο ασφαλιστής (για να μη χάσει τον πελάτη), αλλά αν είναι μεγάλο και για μεγάλο διάστημα... τον πούλο.  Καμία άλλη ασφαλιστική δε θα δεχτεί να πάρει τζάμπα πελατεία.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Λάθος.

Τα λεφτά των συμβολαίων χάνονται.  Αν είναι μικροποσό μπορεί να το επιβαρυνθεί ο ασφαλιστής (για να μη χάσει τον πελάτη), αλλά αν είναι μεγάλο και για μεγάλο διάστημα... τον πούλο.  Καμία άλλη ασφαλιστική δε θα δεχτεί να πάρει τζάμπα πελατεία.

αστους να γραφουν παπαριες... 7 κατοστάρικα έχασα......

Atom74

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια ερωτημα οποιος πληρωνε 25 χρονια Ιατρο-φαρμακευτικη περιθαλψη στην ΑΣΠΙΣ και τωρα κανει να του δωσουν 1600€ επιστροφη τι πρεπει να κανει ?

θα παρει πουλο ή θα του τα δωσει ή επομενη εταιρια ?

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
ακόμα δε μου έχει πει τι ισχύει για αυτούς που κυκλοφοράνε με το βάουτσερ μηνός που μπορεί να είναι ένα κωλόχαρτο από φαξ της γκόμενας του ασφαλιστή........  :lheel:
Αναφέρεσαι σε εμένα?
Αν ναι ξεκαθάρισε τι γράφεις.
Αν οχι, σάλτα  :fuck2:

Cretan,

Χα-χα-χα!

Έλεος ρε!
Ε μα ναι ρε Στάυρο  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Άλλο δεν έχω και με κλείνει η αγορά, άλλο με κλείνει η εποπτική αρχή.
Γράψε επίσης οτι η Ασπίδα, όπως θέλουν να πιστεύουν, θα κινηθεί νομικά κατά της απόφασης.
Τώρα απο την άλλη, μετά την κατάθεση της επιταγής της HSBC μάλλον που θα πάρουν το μακρύτερο αλλά να έχουμε να λέμε  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αναφέρεσαι σε εμένα?
Αν ναι ξεκαθάρισε τι γράφεις

ξεκαθάρισε τι απαντάς. κατά τα λοιπά σάλτα και γαμήσου.

Υ.Γ.
δε ρωτάω εσένα. Την Ασπίδα που δεν έκλεισε ρωτάω...... :jerking: :jerking: :jerking:

και η ΝΔ ακόμα κυβέρνηση είναι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Στη χώρα της υπερβολής όπου όλα τα αεριτζίδικα ανα κάτοικο είναι περισσότερα - από σταθμούς τηλεόρασης μέχρι ασφαλιστικές & αθλητικές εφημερίδες - καλό είναι ν' αρχίσει το ξεσκαρτάρισμα.

Όποιος δε βλέπει τα πράγματα με ίδιον συμφέρον, καταλαβαίνει ότι αυτό είναι απολύτως υγιές. Sorry για τους εργαζόμενους, αλλά τι να πουν και οι άλλοι στη φάμπρικα δηλαδή.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Sorry για τους εργαζόμενους, αλλά τι να πουν και οι άλλοι στη φάμπρικα δηλαδή.

πωπω κοινωνική ευαισθησίααααααα....

θυμήσου να το πεις και στον εαυτό σου....
ελπίζω όχι αν και οι πιθανότητες είναι εναντίον σου.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Λάθος.

Μην παίρνεις όρκο.

Ήδη ακούγεται ότι ενδιαφέρονται Εθνική και Αγροτική. Πιθανώς και με εγγύηση του δημοσίου.
Φυσικά η πατάτα θα πέσει στα χέρια της επόμενης κυβέρνησης.

Πάντως, αν πολύς κόσμος χάσει λεφτά (ειδικά αν είναι αλήθεια ότι αυτά είναι τα πρώτα κανόνια), τότε δεν είναι απίθανο ο κλάδος να περάσει σε απαξίωση.
Και αυτό είναι ότι χειρότερο για όλες τις εταιρίες.

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
φιλοι συναγωνιστεσ καλησπερα.ειχα ενα ατυχημα με το αμαξι το παληκαρι που επεσε πανω μου μου εκανε δηλωση ολα οκ εφτιαξατο αμαξι 650 το κουστουμι και σημερα μαθαινω οτι εκλεισε η  τζενεραλ γιουνιον.η αποζημιωση θα αποπληρωθει απο το επικουρκο ταμειο ασφαλειων.γνωριζει κανει που ειναι αυτο τηλεφωνα και τετοια;βοηθηστε συναγωνιστεσ :zombie:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
φιλοι συναγωνιστεσ καλησπερα.ειχα ενα ατυχημα με το αμαξι το παληκαρι που επεσε πανω μου μου εκανε δηλωση ολα οκ εφτιαξατο αμαξι 650 το κουστουμι και σημερα μαθαινω οτι εκλεισε η  τζενεραλ γιουνιον.η αποζημιωση θα αποπληρωθει απο το επικουρκο ταμειο ασφαλειων.γνωριζει κανει που ειναι αυτο τηλεφωνα και τετοια;βοηθηστε συναγωνιστεσ :zombie:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Στη χώρα της υπερβολής όπου όλα τα αεριτζίδικα ανα κάτοικο είναι περισσότερα - από σταθμούς τηλεόρασης μέχρι ασφαλιστικές & αθλητικές εφημερίδες - καλό είναι ν' αρχίσει το ξεσκαρτάρισμα.

Όποιος δε βλέπει τα πράγματα με ίδιον συμφέρον, καταλαβαίνει ότι αυτό είναι απολύτως υγιές. Sorry για τους εργαζόμενους, αλλά τι να πουν και οι άλλοι στη φάμπρικα δηλαδή.

+1...
Είναι παράλογο να λέμε ότι από τη μία το κράτος αφήνει τα λαμόγια ανεξέλεγκτα και όταν πάει να κάνει επιτέλους κάτι, να γκρινιάζουμε και πάλι...
Η παρέμβαση της ΕΕΙΑ σκοπό είχε να αποτρέψει τα χειρότερα...
Οι μεν πελάτες των ασφαλιστικών των οποίων ανεστάλη η λειτουργία καλύπτονται σε κάποιο βάθμο...
Οι δε αργαζόμενοι έχουν τη συμπάθειά μου αλλά μήπως από το να τα βάζουν με την ΕΕΙΑ και το υπουργείο που έκαναν τη δουλειά τους, μήπως να τα έβαζαν με τα αφεντικά τους, που ενώ είχαν προειδοποιηθεί από την ΕΕΙΑ, δεν έκαναν τίποτα για να σώσουν την κατάσταση;

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Btw cretan, ρίξε μια ματιά τι έγινε με την ΕΟΣ για να έχουμε ένα μπούσουλα για το τι θα γίνει τώρα.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
...
Οι δε αργαζόμενοι έχουν τη συμπάθειά μου αλλά μήπως από το να τα βάζουν με την ΕΕΙΑ και το υπουργείο που έκαναν τη δουλειά τους, μήπως να τα έβαζαν με τα αφεντικά τους, που ενώ είχαν προειδοποιηθεί από την ΕΕΙΑ, δεν έκαναν τίποτα για να σώσουν την κατάσταση;
Μωρέ δεν έχουν κάνει και λίγα του λόγου τους, αλλά που να τα γράφουμε τώρα εδω μέσα με τον κάφρο  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Btw cretan, ρίξε μια ματιά τι έγινε με την ΕΟΣ για να έχουμε ένα μπούσουλα για το τι θα γίνει τώρα.
Η (Π)ΕΟΣ ήταν μόνο ζημιών και μάλιστα για αυτοκίνητα.
Η Ασπίδα είναι η πρώτη γενικών ασφαλειών για αυτό και πρέπει να περιμένουν όσοι ενδιαφέρονται.
Προσωπικά δεν με απασχολεί, σε άλλο μαγαζί  :grin: :grin: είμαι για λίγο ακόμα  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom