streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
A, ok τότε.
Μωρέ δεν έχουν κάνει και λίγα του λόγου τους, αλλά που να τα γράφουμε τώρα εδω μέσα με τον κάφρο
Η (Π)ΕΟΣ ήταν μόνο ζημιών και μάλιστα για αυτοκίνητα.
Η Ασπίδα είναι η πρώτη γενικών ασφαλειών για αυτό και πρέπει να περιμένουν όσοι ενδιαφέρονται.
Προσωπικά δεν με απασχολεί, σε άλλο μαγαζί είμαι για λίγο ακόμα
Nασουν τοσο ορθολογιστης και με τα εθνικα θεματα+1...
Είναι παράλογο να λέμε ότι από τη μία το κράτος αφήνει τα λαμόγια ανεξέλεγκτα και όταν πάει να κάνει επιτέλους κάτι, να γκρινιάζουμε και πάλι...
Η παρέμβαση της ΕΕΙΑ σκοπό είχε να αποτρέψει τα χειρότερα...
Οι μεν πελάτες των ασφαλιστικών των οποίων ανεστάλη η λειτουργία καλύπτονται σε κάποιο βάθμο...
Οι δε αργαζόμενοι έχουν τη συμπάθειά μου αλλά μήπως από το να τα βάζουν με την ΕΕΙΑ και το υπουργείο που έκαναν τη δουλειά τους, μήπως να τα έβαζαν με τα αφεντικά τους, που ενώ είχαν προειδοποιηθεί από την ΕΕΙΑ, δεν έκαναν τίποτα για να σώσουν την κατάσταση;
και εμεισ που περιμενουμε νααποζημιωθουμε τι θα κανουμε;+1...
Είναι παράλογο να λέμε ότι από τη μία το κράτος αφήνει τα λαμόγια ανεξέλεγκτα και όταν πάει να κάνει επιτέλους κάτι, να γκρινιάζουμε και πάλι...
Η παρέμβαση της ΕΕΙΑ σκοπό είχε να αποτρέψει τα χειρότερα...
Οι μεν πελάτες των ασφαλιστικών των οποίων ανεστάλη η λειτουργία καλύπτονται σε κάποιο βάθμο...
Οι δε αργαζόμενοι έχουν τη συμπάθειά μου αλλά μήπως από το να τα βάζουν με την ΕΕΙΑ και το υπουργείο που έκαναν τη δουλειά τους, μήπως να τα έβαζαν με τα αφεντικά τους, που ενώ είχαν προειδοποιηθεί από την ΕΕΙΑ, δεν έκαναν τίποτα για να σώσουν την κατάσταση;
και εμεις που περιμενουμε ν' αποζημιωθουμε τι θα κανουμε;
καμμια εξελιξη εχουμε?
Μέ το θεμα τών αυτοκινητων τί γίνεται;;;;;;;;;;;;
Μέχρι 25 Οκτ περίπου σε καλύπτει το επικουρικό για αστική ευθύνη.
Μετά
Αυτό μου είπε η ασφαλίστρια μου.... για τα 6 οχήματα που έχουμε (είχαμε μάλλον) στη general union
Ευτυχώς που όλες οι ασφάλειες ήταν 6 μηνες....