3 ... 12αμηνα εχω!!!!!!!!!
πληρωμενα τον Ίούνιο
Ετσι όπως πάει το πράγμα με τις ασφαλιστικές.... μόνο εξάμηνα συμβόλαια...! Αν κλείσει, να χάσεις όσο λιγότερα χρήματα γίνεται......!
3 ... 12αμηνα εχω!!!!!!!!!
πληρωμενα τον Ίούνιο
Ετσι όπως πάει το πράγμα με τις ασφαλιστικές.... μόνο εξάμηνα συμβόλαια...! Αν κλείσει, να χάσεις όσο λιγότερα χρήματα γίνεται......!
Φιλική συμβουλή προς όλους...
Διαλέξτε μεγάλες και αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες και μην ακούτε ότι σας λένε οι ασφαλιστές σας.....
Ενημερωθείτε από τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο σχετικά και αποφασίστε μόνοι σας.....
Ειδη κάλεσα άσφαλιστη της Άγροτικης....
Ειδη κάλεσα άσφαλιστη της Άγροτικης....
Μην κάνεις γκρίζα διαφήμιση....!!!
Σαλτα γαμήσου έπιβηρορα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Α αφτοσ που χι σπουδασι φουστολογια στο Λουλουντινο,μου τα λεγεσ πανο στο γιουλι το 15βγουστο,καλοπεδο μα χανο-αλιφατικο αν κε μιλιοναρικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΩΧ .....!!!!!
Καλέ γιατί βρίζεστε .........
Δεν σου είπε τίποτις κακό το παιδάκι.....
Μην το αποπαίρνεις έτσι....
Ελα ρε τσακαλμαν ,ριγανι... στριφομιριστικι μου φερεσ,μα καλα για τριζονια δε πιγεσ,ρε ψεφτι;;;;;;;;;;;;;;;;
Α αφτοσ που χι σπουδασι φουστολογια στο Λουλουντινο,μου τα λεγεσ πανο στο γιουλι το 15βγουστο,καλοπεδο μα χανο-αλιφατικο αν κε μιλιοναρικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:Νε ρε ανιοβικα πανο με τα σκιλια στο Κριεκουκι,αλα επεσα πανο σενα χοραφακι,ξερισ κριφοκαλοπιστικο,κε μασ θιμιθικα.Ρε πιοσ ιεν αφτοσ ο Βουτιρουλις?-πουσε ματιαξε,ποσ τα καταφερε,εσενα δε πιανι ματι ετσι μποστ ισε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μονο η 7
νάσαι καλά......Ειδη κάλεσα άσφαλιστη της Άγροτικης....
Νε ρε ανιοβικα πανο με τα σκιλια στο [size=13pt]Κριεκουκι[/size],