1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
λεω να φτιαξω ενα προφιλ αναξιοπαθουντος μαλακα & να κλεισω ραντεβου με κανα τετοιο πουστρακι..
εκει να δεις ζουγκλα..
λεω να φτιαξω ενα προφιλ αναξιοπαθουντος μαλακα & να κλεισω ραντεβου με κανα τετοιο πουστρακι..
εκει να δεις ζουγκλα..
θες να με μαθεις???Δεν σε ξερω αλλα εσυ πρεπει να εισαι ο μα*ακας του forum...
Δεν σε ξερω αλλα εσυ πρεπει να εισαι ο μα*ακας του forum...
εγώ ένα ΑΚ-47 ψάχνω εδώ και καιρό ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΟ.
Δεν σε ξερω αλλα εσυ πρεπει να εισαι ο μα*ακας του forum...
θες να με μαθεις???
αμα βρω...2 θα σου δωσω το 1
πρόσεχε τι λες....... γιατι σε βλέπω να χρησιμοποιάς τα προιόντα σου να καλύψεις τις παράπλευρες απώλειες.....
σφαιρες θα έβρουμε;
μην τον παρεξηγάς.....Πίστεψε με οτι εγω προσωπικά δεν εχω παράπλευρες απώλειες καθώς δεν δουλευα καθόλου αυτές τις εταιρίες διότι ηξερα απο καιρο οτι θα κλείσουν...όπως και άλλες εταιριες που θα κλεισουν μεχρι τελος του 2009...
φίλε pleasuregiver συγγνώμη αν προσβλήθηκες αλλα όπως μου μιλάς θα σου μιλάω...και αυτο ισχύει για τον καθένα εδω μέσα...
οι σφαίρες είναι το εύκολο κομμάτι...
εμαθαν οτι γαμιομαστε που λεει η παροιμια & πλακωσαν τα πουστρακια..δε σε ξερουμε αλλα για να εφτασες να πασαρεις ασφαλειες σαν "ευκαιρια" στο bourdela πρεπει να σαι ο μαλακας της ζωης
εμαθαν οτι γαμιομαστε που λεει η παροιμια & πλακωσαν τα πουστρακια..
δινει & τηλ ο τρυπας..
μεχρι τωρα εσκαγαν ηλιθιοι πωλητες call girl & διαλαλουσαν την πραματεια τους με βλακωδη τροπο..
απο σημερα να & πτωματοφαγα..
μ' αρεσει που πιανεις κουβεντα με τον χαζομαλακα,που αλλα του λες-αλλα καταλαβαινει & απο πανω θελει να σωσει & τον κοσμακη που εχει φαει την ψωλια..εγκώ πουλάει το κορμί μου.
πάρε με και έρχομαι στο χώρο σου ααβάδιστα και ααβίαστα.
εεχεμύθεια εγγυημένη.
θα σου δωσω μια ευχη -καταρα για τα όμορφα λόγια που λες τοση ωρα....να μη σου ξανασηκωθεί...και το αν είμαι πουστράκι η όχι...το ξέρεις
αμα επιαναν οι καταρες θα ειχα..πλε, ασφαλεια κατα των ευχων-καταρων εχεις?
πλε, ασφαλεια κατα των ευχων-καταρων εχεις?