sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Εχανε η λιονταρινα καμια φορα?Παίζαμε χειροπάλη....και όποιος έχανε αυτός τον έτρωγε......
Εχανε η λιονταρινα καμια φορα?Παίζαμε χειροπάλη....και όποιος έχανε αυτός τον έτρωγε......
Εχανε η λιονταρινα καμια φορα?
Και του τον καρφωνες....Τις περισσότερες.........ήμουν πιο δυνατός....
Αυτός ήταν αδύναμος....μόλις ανέβαινα στην πλάτη του,με κρατούσε για 5 δευτερόλεπτα,και μετά έπεφτε κάτω.......
Τις περισσότερες.........ήμουν πιο δυνατός....
Αυτός ήταν αδύναμος....μόλις ανέβαινα στην πλάτη του,με κρατούσε για 5 δευτερόλεπτα,και μετά έπεφτε κάτω.......
και του ριχνες ?
καλα μεταξυ μας αμα σηκωθει αυριο και τα δει αυτα θα μας παρει ο διαολος
Πάω και γω για ύπνο....με το αρκουδάκι μου......όπως κάνετε οι περισσότεροι.....
σύμφωνα με τους ψυχολόγους του site ποτέ στη ζωή μου
εμενα θα μου κλασει τα αρχιδια.
τωρα χωρις πλακα ο μητσοτακης πιστευω μεχρι το καλοκαρι να κακαρωσει και αυτος.
Αγαπητο 'υπαρκτο' ον (ως βουρλο μην φανταστεις τιποτα περισσοτερο) λεω πως εισαι τραγικος γιατι αν ειχες μια σταλα λογικη και επερνε εστω και λιγες στροφες το αυνανοφαγωμενο μυαλουδακι σου, θα προτιμουσες μια σταλα αληθεια απο εναν τονο ψεματα
Δεν ειναι τοσο κακο αν καναμε λαθη οσο το να εθελοτυφλουμε προκειμενου να τα κρυψουμε. Αν καναμε εδω ειμαστε και προσπαθουμε να βελτιωθουμε, δεν ειναι κακο ενα εθνος να μαθαινει.
Το παραληρημα σου εδειξε πως γενικοτερα εισαι ανθρωπακι που προτιμα να κρυβεται πισω απο ψεματα, παρα να αναλαμβανει αντρικια την ευθυνη που του αναλογει σε ζητηματα που πιθανον να πηγαν στραβα. καταλαβες υπαρκτε?
Ποτέ ποτέ ποτέ ποτέ!!!ο Μητσοτάκης θα ζήσει μέχρι να δεί την Ντόρα πρωθυπουργό.. δηλαδή στον αιώνα τον άπαντα...
Στα αρχιδια μου και για αυτον μεγαλε.
Και για τον καθε μαλακα καριολη που ζει μαλακισμενα.
εχεις δικιο.
και ο εβερτ οταν ψηφιζε νομους και νομοσχεδια και γαμουσε κοσμο και κοσμακη, δεν μπορουσαν και αυτοι να υπερασπιστουν τον εαυτο τους,για νεκρους τα ψηφιζε.
σαλτα γαμησου μωρε μαλακα κομματασκυλο.
σκατα στο ταφο του και πανε γλυψτα στο μνημοσυνο του πουστη γαμημενε.
ενταξει πεθανε ..καλη αναπαυση να εχει...
θα τον κλαιτε 40 μερες τωρα?
μια χαρα χορτατος πηγε..μια στομαχα 9δυμα ειχε μεσα..
παντως για τα δεδομενα του επαγγελματος των κοπροσκυλων πεθανε νεος..οι χαραμοφαηδες της πολιτικης επειδη εχουν μηδενικο αγχος και ζουν πλουσια περνανε τα 85 ..
γαμημένο απολίτιστο μουνόπανο ο κόσμος και ο κοσμάκης αν είχε τ'αρχίδια μπορούσε να αντιδράσει γιατί ήταν ζωντανός, ο νεκρός δεν μπορεί ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ!!!!
ενω αν ηταν θα ξημεροβραδιαζοταν στο μπουρδελα να αντικρουει κατηγοριες
κ καταλαβε το, δεν χαριζεται ο σεβασμος!
ο Μητσοτάκης θα ζήσει μέχρι να δεί την Ντόρα πρωθυπουργό.. δηλαδή στον αιώνα τον άπαντα...
ο Μητσοτάκης θα ζήσει μέχρι να δεί την Ντόρα πρωθυπουργό.. δηλαδή στον αιώνα τον άπαντα...