Νέα

Πέθανε ο Μιλτιάδης Έβερτ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 442
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
Αυτό κατάλαβες!! σου είπα να κλάψεις? Σου είπα δεν τους βρίζουν.
-Εσύ δεν τον τιμάς τον νεκρό έβερτ και τον κάθε νεκρό πολιτικό ok.Δεν θα μάθεις απο μένα οτι και μόνο για λόγους τάξεως δεν είναι το σωστό.
-Φαντάσου τώρα στο χωριό σου εάν γίνει κάτι ανάλογο(το οποίο το απεύχομαι) και περάσεις απο το καφενείο στην πλατεία και ακούς να λένε για δικό σου άνθρωπο-με τον οποίον είχανε διαφορές οι συγχωριανοί του- σκατά στην ψυχή του και σκατά στον τάφο του πως θα νοιώσεις;
Αυτά είχα να πώ.
στα αρχιδια μου πραγματικα για τον εβερτ.
να ξερεις οτι οσο ζουσε πατησε πολλα πτωματα αυτος,με την διαφορα οτι ο ιδιος τα σκοτωσε(μεταφορικα παντα).

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Δεν ητανε παλιομαλακα ε?

Και στην τελικη οποιος ειναι σε τοσο ισχυρη θεση και απλα αραζει και δεν κανει τιποτα, ειναι συνενοχος της καταστασης.

Αντε ισως του χαρισουμε τα γαμωσταυριδια και τις παναγιες οταν πεθανει, τιμης ενεκεν. Του γαμιολη.
δεν μου ειπες ομως, τι εκλεψε;;;

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
δεν μου ειπες ομως, τι εκλεψε;;;

Τα λεφτα μας ρε γαμημενε.

Εκτος απο το μελλον οσων ΔΕΝ ειχαν σχεση με βυσματα, που ΔΕΝ ηταν σε κυκλωματα, και ΔΕΝ εκαναν τσιμπουκια στον καθε βουλευτη για να πανε μπροστα.

Θες και αλλα?

Θες αποδειξη, λογαριασμο? Μαλακα. Κανε μια σοβαρη ερωτηση και ισως ποτε σου καταλαβεις λιγα πραγματα παραπανω.

Επισκέπτης
Δεν ητανε παλιομαλακα ε?

Και στην τελικη οποιος ειναι σε τοσο ισχυρη θεση και απλα αραζει και δεν κανει τιποτα, ειναι συνενοχος της καταστασης.

Αντε ισως του χαρισουμε τα γαμωσταυριδια και τις παναγιες οταν πεθανει, τιμης ενεκεν. Του γαμιολη.

Βέβαια....πολιτικός μετά την μεταπολίτευση δεν ήταν;;;;;;; Ε άρα είναι κλέφτης.....μη το ψάχνουμε..... :headbang:

Αλλά άμα πεθάνει ο κάθε βρωμιάρης αναρχικός που τον πάνε πίπα κώλο στη δουλειά του,και του πετάνε ένα 300αρι το μήνα.....κάνουμε πορείες.....βέβαια εκεί καταντήσαμε.... :jerking:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
Δυστυχώς έτσι είναι.....ακόμα και το παιδί της απλά να σκοντάψει στο δρόμο,και το δει να πέφτει θα πει "Το παιδί! Έπεσε το παιδί!".....που μπορεί το παιδί να είναι 40 χρονών
----
Mονο ..40 ?  :cheesy:
και 50 και 60 να πάει , αν  ζει,  τα ιδια  θα λεει- πουλοβεράκι , μην κρυώσεις κλπ κλπ :headbang:
Iδού   !  
>>>>>
]
:2funny: :2funny: :2funny:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Βέβαια....πολιτικός μετά την μεταπολίτευση δεν ήταν;;;;;;; Ε άρα είναι κλέφτης.....μη το ψάχνουμε..... :headbang:

Αλλά άμα πεθάνει ο κάθε βρωμιάρης αναρχικός που τον πάνε πίπα κώλο στη δουλειά του,και του πετάνε ένα 300αρι το μήνα.....κάνουμε πορείες.....βέβαια εκεί καταντήσαμε.... :jerking:

Στα αρχιδια μου και για αυτον μεγαλε.

Και για τον καθε μαλακα καριολη που ζει μαλακισμενα.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Τα λεφτα μας ρε γαμημενε.

Εκτος απο το μελλον οσων ΔΕΝ ειχαν σχεση με βυσματα, που ΔΕΝ ηταν σε κυκλωματα, και ΔΕΝ εκαναν τσιμπουκια στον καθε βουλευτη για να πανε μπροστα.

Θες και αλλα?

Θες αποδειξη, λογαριασμο? Μαλακα. Κανε μια σοβαρη ερωτηση και ισως ποτε σου καταλαβεις λιγα πραγματα παραπανω.
γαμημενος μπορει να εισαι εσυ, εγω οχι, απλα να σου θυμισω οτι ο εβερτ ηταν αυτος που εβαλε βετο στην κυβερνηση μητσοτακη το '90 ωστε να μην διοριστουν ''τα δικα μας παιδια'', το να κανεις τσαμπουκαδες πισω απο το πληκτρολογιο το μονο που κανεις ειναι να δειχνεις ποσο λουλου εισαι

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Δεν "πήγαινα" ούτε τον Έβερτ ούτε την παράταξή του για να τον υπερασπιστώ.
Αλλά το να βρίζεις νεκρό δείχνει άνθρωπο θρασύδειλο, τσάμπα μάγκα πως να το πω!
Αυτός που τον βρίζει τώρα , ας είχε τα ... φρύδια να πήγαινε  να του τα έλεγε κατάμουτρα.
Τώρα είναι αργά.

Επισκέπτης
Δυστυχώς έτσι είναι.....ακόμα και το παιδί της απλά να σκοντάψει στο δρόμο,και το δει να πέφτει θα πει "Το παιδί! Έπεσε το παιδί!".....που μπορεί το παιδί να είναι 40 χρονών
----
Mονο ..40 ?  :cheesy:
και 50 και 60 να πάει , αν  ζει,  τα ιδια  θα λεει- πουλοβεράκι , μην κρυώσεις κλπ κλπ :headbang:
Iδού  ! 
>>>>>
]
:2funny: :2funny: :2funny:

Ναι......ευτυχώς εγώ είμαι από τα άτομα που είχαν τα παπάρια να απλώσουν χέρι στη μάνα τους και να την μπινελικώσουν.....σε αντίθεση με τους περισσότερους που δεν τολμάνε γιατί είναι "μάνα"..... :jerking:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ναι......ευτυχώς εγώ είμαι από τα άτομα που είχαν τα παπάρια να απλώσουν χέρι στη μάνα τους και να την μπινελικώσουν.....σε αντίθεση με τους περισσότερους που δεν τολμάνε γιατί είναι "μάνα"..... :jerking:

αβραμη τραβα γαμησου επιτελους με τις μαλακιες σου. αντε γαμιδια, ελεος πια.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Οποιος δεν ηταν αξιος στην ζωη του δεν σημαινει οτι πρεπει να τον σεβαστουμε οταν πεθανει, επειδη πεθανε.

Ο ανθρωπος ειναι οι πραξεις του και οχι το σωμα του που σαπιζει.

+1

Επισκέπτης
Δεν "πήγαινα" ούτε τον Έβερτ ούτε την παράταξή του για να τον υπερασπιστώ.
Αλλά το να βρίζεις νεκρό δείχνει άνθρωπο θρασύδειλο, τσάμπα μάγκα πως να το πω!
Αυτός που τον βρίζει τώρα , ας είχε τα ... φρύδια να πήγενε  να του τα έλεγε κατάμουτρα.
Τώρα είναι αργά.

Αυτό το εχω πει σε τόσα φόρα και τσατ ρουμς,που κράζουν κυρίως τον Πάγκαλο (με τον συγκεκριμένο πολιτικό έχει τεράστια εμμονή ο κόσμος)  άμα θέλουν να του τα πουν στη μάπα.....και να τον πλακώσουν στο ξύλο......κανείς όμως δε το έχει κάνει μέχρρι τώρα...γιατί είναι απλά κότες..... :rockon:

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Αυτό το εχω πει σε τόσα φόρα και τσατ ρουμς,που κράζουν κυρίως τον Πάγκαλο (με τον συγκεκριμένο πολιτικό έχει τεράστια εμμονή ο κόσμος)  άμα θέλουν να του τα πουν στη μάπα.....και να τον πλακώσουν στο ξύλο......κανείς όμως δε το έχει κάνει μέχρρι τώρα...γιατί είναι απλά κότες..... :rockon:

ας βγει αυτος μια φορα εξω στο δρομο χωρης μπραβους και θα δουμε ποιος ειναι η κοτα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Όχι άλλη πούστικη κιθάρα,ΦΤΑΝΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙ!!! :helpplea:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ας βγει αυτος μια φορα εξω στο δρομο χωρης μπραβους και θα δουμε ποιος ειναι η κοτα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πόσους μπράβους να έχει ο Πάγκαλος;;; 5;;;;; :think:

Άμα μαζευτείτε ξερωγώ 30 άτομα......θα είστε 30 εναντίον 6.......οπότε έχετε πλεονέκτημα....αφήστε τα ψόφια λοιπόν,ότι έχει μπράβους και τέτοια......και δείξτε για μια φορά ότι δεν είστε κότες.... :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom