loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
oλα εγω θα τα απανταω εδω μεσα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;τι σχεση εχει ο αγρος με το λιπος?
oλα εγω θα τα απανταω εδω μεσα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;τι σχεση εχει ο αγρος με το λιπος?
να μην δημιουργεις αποριες τοτε!oλα εγω θα τα απανταω εδω μεσα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Για πράγματα που δεν έχουν αποδειχθεί βλέπω ότι η γλώσσα σου πάει ροδάνι.για punter .....
Το να θεοποιείς έναν πεδαιραστή δεν το καταλαβαίνω
Το να θεοποιείς κάποιον που καταρχίν δεν τα είχε <<βρει>> με τον ευατόν του (από μαύρος,άσπρος) δεν το καταλαβαίνω
Το να θεοποιείς το <<νούμερο>> που έφτειξαν μερικοί ως ίδαλμα (ωραίο ίδαλμα) για την νεολαία δεν το καταλαβαίνω
Το να θεοποιείς τον πούστη δεν το καταλαβαίνω
Το να με αποκαλείς έτσι πάλι δεν το καταλαβαίνω ........... ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΧΕΣ <<ΓΝΩΡΙΣΕΙ>> ΤΗΝ ΜΑΛΑΠΕΡΔΑΡΑ ΜΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΓΙΝΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥΣΤΗΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ.
ειπα να μην το πω γτ θα πεφτανε οοολοι να με φανε...Για πράγματα που δεν έχουν αποδειχθεί βλέπω ότι η γλώσσα σου πάει ροδάνι.
Για τα λεφτά που αφήνει με τη διαθήκη του σε ιδρύματα όμως όυτε κουβέντα.
σωστος!Για πράγματα που δεν έχουν αποδειχθεί βλέπω ότι η γλώσσα σου πάει ροδάνι.
Για τα λεφτά που αφήνει με τη διαθήκη του σε ιδρύματα όμως όυτε κουβέντα.
ρε σεις, πατε καλλλλλλλα ????και για φιλανθρωπιες που εκανε οσο ζουσε και ποτε δεν ελεγε τπτ..... >
τα σαβανα δεν εχουν τσεπες..Για τα λεφτά που αφήνει με τη διαθήκη του σε ιδρύματα όμως όυτε κουβέντα.
παμε παλι.ρε σεις, πατε καλλλλλλλα ????
σταματειστε να τους ειδωλοποιειτε κατι τετοιους..
[size=14pt]ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΣΥ ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΒΡΕ ΤΕΜΑΧΙΟ ????[/size]
ελεος..
Nαι, το 'χα διαβάσει στην ιστορία της έκτης δημοτικού.Θα μπορούσε να τα 'χε δώσει αλλού.τα σαβανα δεν εχουν τσεπες..
γνωστο απο τα παλια τα χρονια..
καλα, για να μην μακρυγορω, απαντησε μου και στην ερωτηση που εκανα και την εκανες γαργαρα..παμε παλι.
δεν ειδωλοποιησα κανεναν.
δεν καταλαβαινω τις εμμονες μερικων ομως.
αυτο ειναι ολο.
edit τα σαβανα δεν εχουν τσεπες αλλα απο τοσους λεφταδες μια μαριαννα βαρδινογιαννη κανει κανενα ιδρυμα.
ολοι οι αλλοι που?????
ειναι τί θα σου δειξουν (οι εμπλεκομενοι)..Nαι, το 'χα διαβάσει στην ιστορία της έκτης δημοτικού.Θα μπορούσε να τα 'χε δώσει αλλού.
Απλά απορώ με την ευκολία ορισμένων να κοιτούν μόνο το μαύρο κι όχι το άσπρο.
καλα, για να μην μακρυγορω, απαντησε μου και στην ερωτηση που εκανα και την εκανες γαργαρα..
[size=16pt]ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΣΥ ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΒΡΕ ΤΕΜΑΧΙΟ ????[/size]
Κάνεις λάθος, βλέπω και το μαύρο, το οποίο μπορεί να υφίσταται, μπορεί κι όχι.ειναι τί θα σου δειξουν (οι εμπλεκομενοι)..
το ασπρο ή το μαυρο ????
εσυ βλεπεις το ασπρο. αλλοι τα βλεπουν και τα δυο. απλα πραματα..
εβλεπα μια φορα σε μια εκπομπη διυθυντες και δεν ξερω γω τι,ιδρυματων που τους εκανε δωρεες κλπ.
μα, αμα δεν υφισταται ΔΕΝ το βλεπεις. αρα υπαρχει.Κάνεις λάθος, βλέπω και το μαύρο, το οποίο μπορεί να υφίσταται, μπορεί κι όχι.
Το άσπρο όμως είναι που με θαμπώνει.
δηλαδη, αυτος δεν το ελεγε, αλλα ηταν μαρτυριαρηδες οι διυθυντες των ιδρυμάτωνε.
μάστα..
και αφου δεν ηθελε να βγαινει παραεξω, γιατι δεν τους ελεγε να μην το πουνε ?
ή μηπως τους το ειπε κι αυτο, αλλα αυτοι απ την πολυ χαρα τους το εκαναν και σοου στην όπρα ????
- αντε ρε μαλακα περσονα, δεν αντεχεται αλλο..
σιλβα ο μοντελοπνιχτης με γραβατα πνιγει?εχεις το στυλακι του μοντελοπνιχτη.
κανεις συζητηση στην οποια εχεις παντα δικιο.
δεν μ'ενδιαφερουν τα σου πα να μην πεις κλπ.
ειλικρινα.
αντε ρε περσονα εσυ εισαι και συζητησιμος τλχστ!!!!! :-
1. αν το θες επι προσωπικου, θα τσουξεις.. :-*1. εχεις το στυλακι του μοντελοπνιχτη.
κανεις συζητηση στην οποια εχεις παντα δικιο.
2. δεν μ'ενδιαφερουν τα σου πα να μην πεις κλπ.
ειλικρινα.
3. αντε ρε περσονα εσυ εισαι και συζητησιμος τλχστ!!!!! :-