You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πέθανε ο Michael Jackson !
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gappag
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 637
- Εμφανίσεις 26K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
μεχρι το 83 την παλευε μετα τον πηρε ο κατηφορος.τη φωτο του 2007 την εχω ξαναδει.πειτε μου οτι ειναι μονταζ
ποιος πιτσιρικας?$ 23,5 εκ. για την ακρίβεια.
Φτιάχτηκε ο πιτσιρικάς.
Μακάρι να μου είχε τύχει και μένα ένας τέτοιος Michael όταν ήμουν πιτσιρίκι.
οι γονεις του πες καλυτερα!
αν ισχυουν οι -τοτε-κατηγοριες και παρενοχληθηκε το παιδι και αλλος καρπωθηκε τα μυρια ετσι?
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
αμέρικα, γιου νόου....ποιος πιτσιρικας?
οι γονεις του πες καλυτερα!
αν ισχυουν οι -τοτε-κατηγοριες και παρενοχληθηκε το παιδι και αλλος καρπωθηκε τα μυρια ετσι?
edit: βγαλε με απ το αβαταρ σου..
εσενα ας σε σωπασουν φιλτατε.Μεγάλες κουβέντες....
εμενα οχι.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
1.Βυζούλι σορρυ αλλα έχω διαφορετική άποψη και την εξέθεσα. Το γεγονός οτι δεν σου αρεσει δεν με κάνει "φαουλ".
1) Εμένα με χαλάει η φαση του παιδεραστη ιδιαιτερως και εχω αποκομίσει την άποψη οτι ήταν.
Για εμένα η σεξουαλικη παρενόχληση σε παιδί ειναι ειδεχθές εγκλημα.Συνεπώς επηρεάζει την κρίση μου. Η κατηγορία υπήρχε απλα ο ιδιος πλήρωσε για να αθωωθει. Θα μπορουσε να δικαστει και να βλέπαμε αν ηταν η οχι με σαφήνεια. Αν ήταν τοσο απλο να φάει λεφτά κάποιος απο διασήμους, καθε τοσο θα κατηγορουνταν καποιος για σεξουαλικη παρενόχληση και κάποιοι θα τα τσεπωναν..
3.Ο χορος του και το κουνημα των γοφων γιατι σε αυτο αναφέρθηκα ηταν κοπι πειστ ελβις..
4.Προιον μουσικης βιομηχανιας ειναι οποιος προμοταρεται τοσο πολυ απο τα μμε, οποιος κάνει βιντεοκλιπ δις με αστερες του χολιγουντ, οποιος εχει απο πισω του συνεργατες που μεθοδευουν την καθε του κινηση.Υποτιμας την δυναμη των μμε. Δεν ειπα οτι δεν ειχε ταλεντο. Αν δεν ειχε θα τον ελεγα αχρηστο.. δεν ειπα κατι τετοιο.
5.Δεν τον θεωρω ευφυία.
και δεν καταλαβαινω ρε παλικαρι είμαι υποχρεωμένη να κοβω φλέβες για τον μαικλ επειδη εσας σας αρέσει..
Πως θα γίνει δηλαδή η παω μαζί σας η ειμαι φαουλ; Εγώ φιλαρακι την τεχνη δεν την οριοθετω στην δημιουργια απλά. Σε μια απλη απεικονιση της μουσικης πραγματικοτητας που γινεται θεαμα και επαγγελματικα άριστη απεικονιση ενος προγραμματος μουσικοχορευτικού με τα πιο άριστα τεχνολογικα μέσα. θεωρω οτι ειναι βαθυτερη διαδικασια που δονει και αλλαζει την κοινωνική δομη και δεν αναγνωρίζω καμμια ουσιαστικη τετοια επιδραση στον μαικλ τζακσον παρα μονο αλλαγες στην dance pop σκηνη που ειναι εξ ορισμου θεαματική και στην κουλτουρα των media που διψουν για προζα και ιντριγκα στην σκηνη. Αυτό δεν ειναι ευφυιες ειναι η αρτια δομημένη χολιγουντιανη κουλτουρα που περασε στην μουσική απο το μεσο..τον τραγουδιστη που μπορουσε να το υποστηριξει. Υπο αυτη την εννοια έχουμε μια συνθεση στοιχείων που αλλαξαν την ποπ μουσικη της εποχής όπως αναλογα ορίζεται να αλλαζει η μοδα. Και για εμένα αυτο δεν ειναι δα και συγκλονιστικο.
Για οποιον ειναι καλα κανει και ειναι.
είμαι αγάμητη
2.
είμαι αγάμητη
3.
είμαι αγάμητη
4.
είμαι αγάμητη
5.
είμαι αγάμητη.
Απορία:
Γιατί δε με γαμάνε;
pepe_le_pew
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
η εποχη του τελους των 80'ς γενικα επασχε μουσικα απο ποπ κομματια , για αυτο και η Μανταννα εκανε επιτυχια !!
Παντως τοτενες υπηρχε η διαμαχη ροκαδων και φλώρων !!! Ακομα τα ελληνικα δεν ηταν της μοδας οποτε οι ποπαδες ειχαν χωριστει σε πολλα στρατόπεδα !!!
Ο Τσακσον ονομαστηκε βασιλιας επειδη ο Πριγκιπας (prince) ήδη υπήρχε !!! Ο prince και αδικηθηκε και αδικησε τον εαυτο του και σημερα δεν αφηνει ενα κομματι του στο youtube!!!
Μουσικα (απο ποπ) η πενταετια 1985-1990 ηταν λιγο μαπα οποτε οι 2-3 καλύτεροι ξεχωρισαν!! Οι πιο ικανοι κανουν επιτυχιες ακόμα και σήμερα Kylie, Madonna κλπ
Παντως τοτενες υπηρχε η διαμαχη ροκαδων και φλώρων !!! Ακομα τα ελληνικα δεν ηταν της μοδας οποτε οι ποπαδες ειχαν χωριστει σε πολλα στρατόπεδα !!!
Ο Τσακσον ονομαστηκε βασιλιας επειδη ο Πριγκιπας (prince) ήδη υπήρχε !!! Ο prince και αδικηθηκε και αδικησε τον εαυτο του και σημερα δεν αφηνει ενα κομματι του στο youtube!!!
Μουσικα (απο ποπ) η πενταετια 1985-1990 ηταν λιγο μαπα οποτε οι 2-3 καλύτεροι ξεχωρισαν!! Οι πιο ικανοι κανουν επιτυχιες ακόμα και σήμερα Kylie, Madonna κλπ
δεν μπορω!αμέρικα, γιου νόου....
edit: βγαλε με απ το αβαταρ σου..
εισαι κουκλι και θελω να σε βλεπω συνεχεια!
1.
είμαι αγάμητη
2.
είμαι αγάμητη
3.
είμαι αγάμητη
4.
είμαι αγάμητη
5.
είμαι αγάμητη.
Απορία:
Γιατί δε με γαμάνε;
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
με εκθετεις ομως και πρεπει να με αποκαταστησεις..δεν μπορω!
εισαι κουκλι και θελω να σε βλεπω συνεχεια!
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
κι αλλη απορια:1.
είμαι αγάμητη
2.
είμαι αγάμητη
3.
είμαι αγάμητη
4.
είμαι αγάμητη
5.
είμαι αγάμητη.
Απορία:
Γιατί δε με γαμάνε;
οταν εχουν λιωσει τα δαχτυλα, μετραω για αγάμητη ??
εδω δεχτηκα να γινω μανα των παιδιων σου(βλ.υπογραφη) τι θες παραπανω ?με εκθετεις ομως και πρεπει να με αποκαταστησεις..
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
δηλαδής δεν εχει τιμη το ομιλών τεμαχιο ????εσενα ας σε σωπασουν φιλτατε.
εμενα οχι.
einai pricelessδηλαδής δεν εχει τιμη το ομιλών τεμαχιο ????
ή
invaluable αναλογα πως το βλεπεις.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
κάνα ψιλικοκό και κανενα βενζιναδικο για επαγγελματικη αποκατασταση..εδω δεχτηκα να γινω μανα των παιδιων σου(βλ.υπογραφη) τι θες παραπανω ?
μωρη περσονα, θυμασαι που οι ποδοσφαιριστες ζητουσαν στις μεταγραφες τους αδειες βενζιναδικων για αποκατασταση κι ετσ' ???? υπαρχει σημερα κανεις τους που την εχει ακομη ????
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Οχια αν θελεις να την παιζεις παιξτην στον περσονα κοπελα μου και μην ανακατευεσαι σε συζητησεις μαζι μου δεν εχεις το υποβαθρο, οπως βλεπω. Μοναχα να κουνας το χερακι ξερεις προφανως καλα. Σου αρεσε η θελεις κι αλλα για να κοιμηθεις;αμ δεν θα σου κανω την χαρη.. ;)
άσχημο πράγμα να έχεις υπόβαθρο για συζητήσεις γιατί δεν έχεις υπόβαθρο να γαμήσεις.........
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
νωρις νωρις αρχιζεις τα παζαρια. αμα ειναι να μας κοστισει ο κουκος αηδονι το ενα πηδημα αστο καλλιτερα..einai priceless
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
ααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα !!!!!!!!!!!!!!άσχημο πράγμα να έχεις υπόβαθρο για συζητήσεις γιατί δεν έχεις υπόβαθρο να γαμήσεις.........
σταματαααααααααααααααααααααααααα μαλακαααααααααααααααααααααααααααα....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 1K