You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πέθανε ο Michael Jackson !
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gappag
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 637
- Εμφανίσεις 26K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
nimertis
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 51
- Πόντοι
- 16
Απο τα πιο επικινδυνα ειδη ανθρωπου να εχεις τριγυρω σου...
Δεν ξερει τι ειδε , αν ειδε κατι και βγαινει και το παρουσιαζει σαν σιγουρο γεγονος.
Λες και αν υπηρχε βιντεο να παραδεχεται ο τζακσον οτι πηδαει αγορακια δεν θα το βλεπαμε να παιζει καθε μερα.
Αλλα η Εριναλ ξερει , σου λεω το εχω δει................
Τεσπα ηταν δεν ηταν παιδερας ο Μαικλ , τα παιδακια αυτα ειχαν καποιους γονεις οι οποιοι τα παιρνανε απο το χερι και τα αφηνανε καθε μερα στη βιλα του. Δεν καταλαβαινω γτ φταιει ο μαικλ τζακσον και δεν φταινε οι γονεις.
Εσεις θα αφηνατε για σαββατοκυριακο το 8χρονο παιδι σας στη βιλα του Ψινακη ή του Κορκολη????
Το οτι δεχτηκαν διακανονισμο μου αποδεικνυει και τα πραγματικα κινητρα της ιστοριας.
Η εικονα ενος ανδρα περιτριγυρισμενο απο αγορακια να τα περιποιειται και να τα χαϊδευει ειναι αρκετη για να δημιουργησει εντυπωσεις. Αυτο δεν σημαινει ομως οτι τα εβαζε κατω και τα γαμαγε , ιδιως οταν εχουμε να κανουμε με την ιδιαιτερη προσωπικοτητα ενος καλλιτεχνη τετοιου βεληνικους με οτι συνεπαγεται αυτο στην ψυχοσυνθεση του...
Είδα σχεδόν όλα τα comments και πιστευω πως μόνο αυτό και καποια comments της silva είναι τα πλέον σωστά.
Μέχρι και στο forum του bitefight παίχτηκε τέτοια συζήτηση,και βαρέθηκα να τσακώνομαι για το θέμα αυτό.
Εάν ήταν ένας τέτοιος παλιάνθρωπος όπως ειπώθηκε από μερικούς γιατί ακόμα ασχολήστε με το θεματάκι????
Michael R.I.P.
Είδα σχεδόν όλα τα comments και πιστευω πως μόνο αυτό και καποια comments της silva είναι τα πλέον σωστά.
Μέχρι και στο forum του bitefight παίχτηκε τέτοια συζήτηση,και βαρέθηκα να τσακώνομαι για το θέμα αυτό.
Εάν ήταν ένας τέτοιος παλιάνθρωπος όπως ειπώθηκε από μερικούς γιατί ακόμα ασχολήστε με το θεματάκι????
Michael R.I.P.
;) :-* :-* :-*
Αυτά τα βιντεάκια τα βάζετε για να κάνουμε κέφι?
Καλώς τηνα. Γάμα τον Michael.Michael R.I.P.
Να σου πω - έχεις κλείσει παρτούζα για το Σαββατοκύριακο?
nimertis
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 51
- Πόντοι
- 16
Καλώς τηνα. Γάμα τον Michael.
Να σου πω - έχεις κλείσει παρτούζα για το Σαββατοκύριακο?
EΛΕΟΣ
Δεν αθωώθηκε ακριβώς.
Είχε λεφτά, που τόσο άξια τα κέρδισε δε λεω, και κατάφερε να κλείσει εξωδικαστικά το θέμα του πληρώνοντας δεκάδες εκατομμύρια ντόλαρς ως αποζημίωση στις οικογένειες των παιδιών.
$ 23,5 εκ. για την ακρίβεια.
Φτιάχτηκε ο πιτσιρικάς.
Μακάρι να μου είχε τύχει και μένα ένας τέτοιος Michael όταν ήμουν πιτσιρίκι.
Για αυτούς που λένε ότι ήτανε παιδέρας: Ρε παιδιά ας μην είμαστε και τόσο σίγουροι.
Δεν λέω, αν ήταν, ήτανε κατάπτυστος αλλά ΑΝ ΔΕΝ ήτανε;
Δεν είναι άδικο να έχει τη ρεστινιά (και ειδικά ΑΥΤΗ τη ρεστινια)!;
Δεν μπορούμε να είμαστε 100% σίγουροι.
Εσύ λες να έσκασε τα 23.500.000 ΧΩΡΙΣ να υπάρχει φωτιά? (γιατι καπνός, υπήρχε)!
Τεράστιος ο άνθρωπος από μουσικής πλευράς ....Η μουσική του θα μας λείψει ...
Κοίτα φέλε, αυτά είναι θέματα γούστου.
Εμένα π.χ. δε θα μου λείψει ούτε η μουσική του, γιατί δεν τον άκουγα. Δε τον άντεχα.
Και δε τον θεωρώ "τεράστιο καλλιτέχνη" και όλα αυτά που διαβάζω εδώ, τον θεωρώ "performer" (δεν υπάρχει ακριβώς η αντίστοιχη Ελληνική λέξη), και αυτό που θεωρώ ότι (οπωσδήποτε) είχε, είναι εξαιρετικό ταλέντο στον χειρισμό του σώματός του σε σχέση με τη μουσική. Σε αυτό (αλλά μόνο σε αυτό όμως) ήταν σαφώς ο καλύτερος που έχει εμφανιστεί.
Ούτε π.χ. ο Νουρέγιεφ θα μπορούσε να κάνει τα show του Jackson. Ήταν χάρισμα.
...οταν γινω μανα καποιος παρενοχλησει σεξουαλικα το παιδι μ ολα τα λεφτα του κοσμου δεν θα με σωπασουν...
Μεγάλες κουβέντες....
ΥΓ: Επειδή έχω κληθεί σε δίκη για παιδεραστία παλιότερα,...
Σαν κατηγορούμενος?
Επισκέπτης
Τελικα μετα θανατο ολοι μεγαλοι καλλιτεχνες ειναι.
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.083
- Πόντοι
- 22.785
Φανταζεσαι καλιεργειες στη .....land;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Επισκέπτης
Θα διαφωνήσω ΚΑΘΕΤΑ.
Παρόλο που δεν είμαι fan της μουσικής του, ο τύπος ήταν ένας και μοναδικός. Δεν έχει υπάρξει άλλος στο είδος του, ούτε θα υπάρξει... απλά θα υπάρξουν (και υπάρχουν ήδη) μιμητές του.
Απο την άλλη βέβαια... μια διαταραγμένη προσωπικότητα. Στο τέλος είχε καταλήξει να είναι σαν εκφυλισμένο κύτταρο. Κρίμα... τέτοιο ταλέντο και έφαγε ο ίδιος τον εαυτό του με την μαλακία που είχε στον εγκέφαλό του.
R.I.P.
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
Αναμφιβολα ο πληρεστερος καλλιτεχνης που εχει περασει....Πληρης σε φωνητικα χαρισματα,αλλα το κυριοτερο με μια εξοφρενικα αρμονικη και φυσικη κινηση,πολλες φορες καλυτερη απο αυτη του μπαλετου που τον πλεσιωνε...Νομιζω οτι εχει γραψει τη δικη του ιστορια στη μουσικη και κατ'εμε μαζι με ελβις και μπιτλς αποτελουν την ελιτ του χορου....
Ας αναπαυθει εν ειρηνη....
Υ.Σ. Τα ψυχολογικα ζητηματα που αντιμετωπιζε δεν του επετρεψαν να κανει ακομα περισσοτερα απο τα πεπραγμενα του....Δεν οφελει να αναλωνομαστε σε συζητητσεις του τυπου<<Αλλαξε χρωμα,επαιρνε χαπια.....>>......Ω γεγοναι,γεγοναι.....
Ας αναπαυθει εν ειρηνη....
Υ.Σ. Τα ψυχολογικα ζητηματα που αντιμετωπιζε δεν του επετρεψαν να κανει ακομα περισσοτερα απο τα πεπραγμενα του....Δεν οφελει να αναλωνομαστε σε συζητητσεις του τυπου<<Αλλαξε χρωμα,επαιρνε χαπια.....>>......Ω γεγοναι,γεγοναι.....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 1K