You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πέθανε ο Michael Jackson !
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gappag
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 637
- Εμφανίσεις 26K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
δεν ξερω του ξεφυγα!!!!!!σιλβα ο μοντελοπνιχτης με γραβατα πνιγει?
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
ωραια τα προβατακια μαζεμενα..ΟΙ ανθρωποι αυτοι ξερουν να λενε αντιο σε μια μεγαλη καλητεχνικη μορφη,εσεις στην μιζερια σας
μπεεεεεεεεεεεεε μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
1.τι προσωπικου και χαζομαρες λες ανθρωπε μου?1. αν το θες επι προσωπικου, θα τσουξεις.. :-*
2. αν δεν σε ενδιαφερουν τετοια ρεαλιστικα πραγματα, δεν μπορεις να εχεις το δυνατον πιο ολοκληρωμενη αποψη..
3. ναι, τις κανει τετοιες μαλακιες η περσονα. αφηνει περιθωρια για να του βγαζεις γλωσσα..
2.εννοω δεν μενδιαφερει ποιος ειπε τι,πως το μετεφερε ο αλλος αυτα τα σου πα μου πες του πες δεν μαρεσουν
3.καθολου γλωσσα δεν βγαζω,αυτος κι αν τσουζειιιιιιιιι :-* :-* :-*
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
λακά σεκλά..1.τι προσωπικου και χαζομαρες λες ανθρωπε μου?
2.εννοω δεν μενδιαφερει ποιος ειπε τι,πως το μετεφερε ο αλλος αυτα τα σου πα μου πες του πες δεν μαρεσουν
3.καθολου γλωσσα δεν βγαζω,αυτος κι αν τσουζειιιιιιιιι :-* :-* :-*
λακά σεκλά..
....γραφτηκε απο εναν ανθρωπο που διορθωσε τις λαλακιες μου πριν.......
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Αλλοι προβατακια αλλοι παπαγαλακιαωραια τα προβατακια μαζεμενα..
μπεεεεεεεεεεεεε μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
τί δεν καταλαβες ? ποδανά γιοκ ?....γραφτηκε απο εναν ανθρωπο που διορθωσε τις λαλακιες μου πριν.......
τί δεν καταλαβες ? ποδανά γιοκ ?
e den ειμαι και ντιπ κατα ντιπ( )
κατι καταλαβα!!!!!!
nimertis
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 51
- Πόντοι
- 16
Πω, πω, κινκιές ο Μιχαλάκης με τον 13χρονο J.J. Chandler:
15. Ο Michael Jackson με έβαλε να του ρουφάω μία ρόγα και να του στρίβω την άλλη ρόγα ενώ ο Michael Jackson αυνανίζονταν. Μιά φορά ο Michael Jackson μου άρπαξε τα κωλομέρια και με φίλησε βάζοντας την γλώσσα στο αυτί μου. Του είπα ότι δεν μου άρεσε αυτό.
Ο Michael Jackson άρχισε να [size=15pt]ΚΛΑΙΕΙ[/size].
Κλαψ, κλαψ, σνιφ, σνιφ, μπουαχ, μπουάχχ. :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S
Ας,πούμε πως είναι αλήθεια (που δεν είναι)
Δηλαδή 13 χρονών ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΡΙ δεν ήξερε πως δεν ήταν σωστό να του ρουφήξει τη ρώγα?
ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ?
13 χρονών όταν ήμουν όλες ξέραμε τι είναι σεξ!(απο εμπειρίες άλλων 13χρονων)
Τέσπα,ο καθένας είναι αθώος μέχρι να έιναι σίγουρη η ενοχή του.
ΕΑΝ οι γονείς του παιδιού/εφήβου ήθελαν να διασώσουν την τιμή της οικογένειας τους δεν θα το κάνανε γαργάρα με τα μύρια.
Αυτοί θα το στήσανε το κολπάκι.
Δεν το παίζω υπέρμαχος κανενός,ούτε φαν (ακούω industrial/aggrotech)
Και δεν ξέρω γιατί μερικοί άνθρωποι σνομπάρουν χαρισματικούς ανθρώπους.Μήπως είναι από ζήλια?
Ας,πούμε πως είναι αλήθεια (που δεν είναι)
Δηλαδή 13 χρονών ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΡΙ δεν ήξερε πως δεν ήταν σωστό να του ρουφήξει τη ρώγα?
ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ?
13 χρονών όταν ήμουν όλες ξέραμε τι είναι σεξ!(απο εμπειρίες άλλων 13χρονων)
Τέσπα,ο καθένας είναι αθώος μέχρι να έιναι σίγουρη η ενοχή του.
ΕΑΝ οι γονείς του παιδιού/εφήβου ήθελαν να διασώσουν την τιμή της οικογένειας τους δεν θα το κάνανε γαργάρα με τα μύρια.
Αυτοί θα το στήσανε το κολπάκι.
Δεν το παίζω υπέρμαχος κανενός,ούτε φαν (ακούω industrial/aggrotech)
Και δεν ξέρω γιατί μερικοί άνθρωποι σνομπάρουν χαρισματικούς ανθρώπους.Μήπως είναι από ζήλια?
σσσσστ....
θα αρχισει παλι ο πατερ ισα που σωπασε,μη μου το κανεις αυτοοοοο :'( :'( :'(
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
το ασπρο ή το μαυρο ????
αυτός τελικά ήταν ένας κατάλευκος μαύρος ή κατάμαυρος λευκός?
nimertis
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 51
- Πόντοι
- 16
σσσσστ....
θα αρχισει παλι ο πατερ ισα που σωπασε,μη μου το κανεις αυτοοοοο :'( :'( :'(
καλα :-
RoccoSiffredi
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 405
- Πόντοι
- 3.235
ανήκω και εγώ στη γενιά που μεγάλωσε με τα τραγουδια του και παρόλο που τότε πιο πολύ άκουγα ροκ και τον σνομπαρα πρεπει να πω ότι σημαδεψε μια εποχή, περνάει στην ιστορία σαν ενας απο τουσ μεγαλυτερους αν όχι ο μεγαλύτερος τραγουδιστης - showman - καλλιτέχνης, repsect
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
1) Εμένα με χαλάει η φαση του παιδεραστη ιδιαιτερως και εχω αποκομίσει την άποψη οτι ήταν.
Τώρα μιλάς σωστά. Γιατί πριν εμφανιζόσουν σίγουρη πως ήταν και μάλιστα ότι το είχε παραδεχτεί κιόλας. Που αν το είχε κάνει θα ήταν φυλακή προφανώς ε;
Εφόσον λοιπόν υπάρχει αβεβαιότητα κι ο καθένας μπορεί να υποστηρίζει ό,τι θέλει, είναι φρονιμότερο να τον κρίνουμε ως καλλιτέχνη.
Για εμένα η σεξουαλικη παρενόχληση σε παιδί ειναι ειδεχθές εγκλημα.Συνεπώς επηρεάζει την κρίση μου. Η κατηγορία υπήρχε απλα ο ιδιος πλήρωσε για να αθωωθει. Θα μπορουσε να δικαστει και να βλέπαμε αν ηταν η οχι με σαφήνεια. Αν ήταν τοσο απλο να φάει λεφτά κάποιος απο διασήμους, καθε τοσο θα κατηγορουνταν καποιος για σεξουαλικη παρενόχληση και κάποιοι θα τα τσεπωναν..
Παραδέχεσαι δηλαδή ότι είσαι προκατειλημμένη εναντίον του. Άρα δεν μπορείς να τον κρίνεις αντικειμενικά ως καλλιτέχνη και η κουβέντα δεν έχει νόημα...
Όσον αφορά τις κατηγορίες, στην πρώτη περίπτωση το φερόμενο ως θύμα επεδίωξε εξωδικαστικό συμβιβασμό και στη δεύτερη πήγε σε δίκη κι αθωώθηκε.
3.Ο χορος του και το κουνημα των γοφων γιατι σε αυτο αναφέρθηκα ηταν κοπι πειστ ελβις..
Δηλαδή όποιος κουνάει τους γοφούς του αντιγράφει τον Έλβις; Το moonwalk και οι περίτεχνες χορευτικές ρουτίνες του Τζάκσον ήταν κόπι-πέιστ έτσι; Τι άλλο θ’ακούσω;
4.Προιον μουσικης βιομηχανιας ειναι οποιος προμοταρεται τοσο πολυ απο τα μμε, οποιος κάνει βιντεοκλιπ δις με αστερες του χολιγουντ, οποιος εχει απο πισω του συνεργατες που μεθοδευουν την καθε του κινηση.Υποτιμας την δυναμη των μμε. Δεν ειπα οτι δεν ειχε ταλεντο. Αν δεν ειχε θα τον ελεγα αχρηστο.. δεν ειπα κατι τετοιο.
Μ’αυτή τη λογική όλοι είναι δημιούργημα των media. Τη δεκαετία του ’80 δηλαδή που μεσουρανούσε ο Τζάκσον, τα media είχαν την ποσότητα, τη δύναμη και τη διεισδυτικότητα που έχουν τώρα; Υπήρχε και ίντερνετ μήπως;
Η παρουσία του ήταν τόσο καταλυτική που οδήγησε στην ανάπτυξη των ειδικών μέσων (MTV) και της μουσικής βιομηχανίας. Έχε υπόψη σου ότι όσο και να σε προμοτάρουν, αν δε σ’αγαπάει ο κόσμος δεν πουλάς εκατομμύρια δίσκους.
Άσε δε το κυριότερο: Τα ΜΜΕ εκείνη την εποχή δεν ήταν και τόσο φιλικά διακείμενα προς τους έγχρωμους. Κόντρα σ’αυτό το κατεστημένο ο Τζάκσον έγινε ο πρώτος Αφροαμερικάνος superstar.
5.Δεν τον θεωρω ευφυία.
και δεν καταλαβαινω ρε παλικαρι είμαι υποχρεωμένη να κοβω φλέβες για τον μαικλ επειδη εσας σας αρέσει..
Πως θα γίνει δηλαδή η παω μαζί σας η ειμαι φαουλ; Εγώ φιλαρακι την τεχνη δεν την οριοθετω στην δημιουργια απλά. Σε μια απλη απεικονιση της μουσικης πραγματικοτητας που γινεται θεαμα και επαγγελματικα άριστη απεικονιση ενος προγραμματος μουσικοχορευτικού με τα πιο άριστα τεχνολογικα μέσα. θεωρω οτι ειναι βαθυτερη διαδικασια που δονει και αλλαζει την κοινωνική δομη και δεν αναγνωρίζω καμμια ουσιαστικη τετοια επιδραση στον μαικλ τζακσον παρα μονο αλλαγες στην dance pop σκηνη που ειναι εξ ορισμου θεαματική και στην κουλτουρα των media που διψουν για προζα και ιντριγκα στην σκηνη. Αυτό δεν ειναι ευφυιες ειναι η αρτια δομημένη χολιγουντιανη κουλτουρα που περασε στην μουσική απο το μεσο..τον τραγουδιστη που μπορουσε να το υποστηριξει. Υπο αυτη την εννοια έχουμε μια συνθεση στοιχείων που αλλαξαν την ποπ μουσικη της εποχής όπως αναλογα ορίζεται να αλλαζει η μοδα. Και για εμένα αυτο δεν ειναι δα και συγκλονιστικο.
Για οποιον ειναι καλα κανει και ειναι.
Δηλαδή ο άνθρωπος ο οποίος δημιούργησε (κι όχι άλλαξε) την pop σκηνή, που έγραφε τραγούδια από νιάνιαρο την εποχή των Jackson 5, που έκανε τις παραγωγές, που εισήγαγε και εμπνεόταν τα βίντεο κλίπ-μίνι ταινίες, που έκανε τις χορογραφίες, που έγινε πηγή έμπνευσης για τόσους καλλιτέχνες και σε διαφορετικά είδη μουσικής (δες τα ποστ του Bad Indian), που έγραψε τραγούδια για τον Τρίτο κόσμο, για το περιβάλλον, που έκανε φιλανθρωπικό έργο, που τα τραγούδια του ακούγονται σ’όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου, ήταν ένα απλό ταλέντο;
Η επίδρασή του στη μουσική και την κοινωνία είναι μεγαλύτερη απ’αυτή που μπορείς να φανταστείς. Όταν ένα μη-μουσικό κανάλι όπως το CNN, ασχολείται επί 24ώρου βάσεως με την καριέρα του, καταλαβαίνεις για τι φαινόμενο μιλάμε.
Βυζούλι σορρυ αλλα έχω διαφορετική άποψη και την εξέθεσα. Το γεγονός οτι δεν σου αρεσει δεν με κάνει "φαουλ".
Και για να κλείσω, δεν είσαι φάουλ γιατί δε σου αρέσει ο Τζάκσον. Γούστα είναι αυτά και είναι απολύτως σεβαστό.
Είσαι φάουλ γιατί προσπαθείς να απαξιώσεις κάτι επειδή δεν είναι του γούστου σου...
Ο Τζάκσον ως καλλιτέχνης δεν μπορεί να απαξιωθεί κι έχει εξασφαλίσει τη θέση του στην ιστορία της μουσικής.
Ως άνθρωπος φρόντισε να απαξιώσει ο ίδιος τον εαυτό του...
Αυτά και τέλος. Δε θα λέμε τα αυτονόητα.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ρε βύζο μην ασχολείσαι άλλο με πολλά τίποτα και μπόλικα καθόλου
ασε τη μιζέρια στη μιζέρια της.
αφού χωρίς αυτή θα πεθάνει. Μόνο αυτή συντηρεί τη ζωή πάρα πολλών τιποτάδων & πουθενάδων.
αφού χωρίς αυτή θα πεθάνει. Μόνο αυτή συντηρεί τη ζωή πάρα πολλών τιποτάδων & πουθενάδων.
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
ρε βύζο μην ασχολείσαι άλλο με πολλά τίποτα και μπόλικα καθόλου;
Θέλω να πιστεύω πως ξέρει ότι έχει άδικο. Απλά είναι πεισματάρα...
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Θέλω να πιστεύω πως ξέρει ότι έχει άδικο. Απλά είναι πεισματάρα...
αγάμητη είναι.
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Βυζολάγνε τα είπες όλα !