You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πέθανε η Μάρθα Καραγιάννη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα 7spirit
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 59
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.672
- Πόντοι
- 9.297
Οι αστοί ναι...οι άλλοι ήταν στα χωράφια και στα μαντριά και στις ψαρόβαρκες και στα εργοστάσια...που χρόνος για Μάρθα Καραγιάννη και αυνανισμός.Ειχε αναστεναξει ο μισος αντρικος πλυθισμος για παρτη της,το τι μαλακια ειχαν ριξει οι πατεραδες μας τοτε που εβγαινε με τα πιπουλα και τα μπικινι ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ
Μόνο στο μπου: Πούπουλα ήθελε να γραψει ο ανθρωπος...Ειχε αναστεναξει ο μισος αντρικος πλυθισμος για παρτη της,το τι μαλακια ειχαν ριξει οι πατεραδες μας τοτε που εβγαινε με τα πιπουλα και τα μπικινι ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 11.758
- Πόντοι
- 3.506
Δεν πειράζει... όπου αστός και βίτσια και καλή ζωή. Άσε για τη πλέμπα το μεροκάματο. Η εργατική τάξη πάει ούτως ή άλλως στον παράδεισο, δεν λένε τα κομμούνια;Οι αστοί ναι...οι άλλοι ήταν στα χωράφια και στα μαντριά και στις ψαρόβαρκες και στα εργοστάσια...που χρόνος για Μάρθα Καραγιάννη και αυνανισμός.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.672
- Πόντοι
- 9.297
Σωστά ...ο αστός έχει χρόνο να τον παίξει..ο πλεμπαιος τον έχει μόνο για κατούρημα.Δεν πειράζει... όπου αστός και βίτσια και καλή ζωή. Άσε για τη πλέμπα το μεροκάματο. Η εργατική τάξη πάει ούτως ή άλλως στον παράδεισο, δεν λένε τα κομμούνια;
Ποτε δε μου αρεσε. Μπουταρες, χορευτικα και τιποτα παραπερα, σε μια εποχη που αλλες μορφες διασκεδασης ηταν ελαχιστες και το σινεμα διεξοδος.
Απο οσες ελληνικες ταινιες εχω δει, θεωρω τη Λασκαρη τη διαχρονικα γυναικαρα, που θα γυρναγε κεφαλια και σημερα...
Απο οσες ελληνικες ταινιες εχω δει, θεωρω τη Λασκαρη τη διαχρονικα γυναικαρα, που θα γυρναγε κεφαλια και σημερα...
papatsakalos
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2006
- Like
- 361
- Πόντοι
- 21
Ευτυχώς είμαστε ευλογημένη χώρα και έχουμε Τσιμιτσέλη.....Φευγουν οι παλιοί..σπουδαίοι ηθοποιοί και δυστυχώς δύσκολο να ξαναβγεί τέτοια φουρνιά...
Ηταν πανέμορφη και σουπερ στις κωμωδίες η Μάρθα!
Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 164.999
....δεν τον έχω παρακολουθήσει ποτέ..σοβαρά μιλώ..κακο λες;!Τον έμαθα οταν χώρισε και μετά έμπλεξε μ αλλη ,κλπ κατινιες, σαν ηθοποιό όμως δεν τον παρακολουθώΕυτυχώς είμαστε ευλογημένη χώρα και έχουμε Τσιμιτσέλη.
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.252
- Πόντοι
- 3.556
Τύπε μου έχει κάνει τον ηθοποιό ο Σόμμερ βρες μου χειρότεροΕυτυχώς είμαστε ευλογημένη χώρα και έχουμε Τσιμιτσέλη.
papatsakalos
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2006
- Like
- 361
- Πόντοι
- 21
Μιλάμε για τέρας υποκριτικού ταλέντου.....δεν τον έχω παρακολουθήσει ποτέ..σοβαρά μιλώ..κακο λες;!Τον έμαθα οταν χώρισε και μετά έμπλεξε μ αλλη ,κλπ κατινιες, σαν ηθοποιό όμως δεν τον παρακολουθώ
Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 164.999
Μιλάμε για τέρας υποκριτικού ταλέντου.
papatsakalos
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2006
- Like
- 361
- Πόντοι
- 21
Σαφώς και υπάρχουν χειρότεροι.Τύπε μου έχει κάνει τον ηθοποιό ο Σόμμερ βρες μου χειρότερο
Το θέμα είναι ότι ο Σόμμερ είδε ότι δεν κάνει και το άφησε το άθλημα και τώρα εκτρέφει ραπανάκια.
Τον άλλον τον ατάλαντο μας τον επιβάλουν με το ζόρι.
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.252
- Πόντοι
- 3.556
Ο Σόμμερ ως πιο μπρουτάλ βρήκε το δρόμο του ... ο άλλος ο mainstream ακόμαΣαφώς και υπάρχουν χειρότεροι.
Το θέμα είναι ότι ο Σόμμερ είδε ότι δεν κάνει και το άφησε το άθλημα και τώρα εκτρέφει ραπανάκια.
Τον άλλον τον ατάλαντο μας τον επιβάλουν με το ζόρι.
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.519
- Πόντοι
- 9.931
Να ηταν μονο ο Τσιμιτσελης και 2-3 ακομα καλα θα ηταν. Τα 3/4 των ηθοποιών που εχουν βγει απο το 2000 και μετα ειναι ατάλαντη.Μιλάμε για τέρας υποκριτικού ταλέντου.
satanas999
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2007
- Like
- 15
- Πόντοι
- 0
Καλο ταξιδι. Τα χορευτικα της πολυ μπροστα για την εποχη της. Θα βρει ολοκληρο θιασο εκει πανω. RIP
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.672
- Πόντοι
- 9.297
Οι υπόλοιποι που θα πάνε δηλαδή;Δεν πειράζει... όπου αστός και βίτσια και καλή ζωή. Άσε για τη πλέμπα το μεροκάματο. Η εργατική τάξη πάει ούτως ή άλλως στον παράδεισο, δεν λένε τα κομμούνια;
Ημεδαπος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.380
- Πόντοι
- 3.436
Σίγουρα καλή αλλά εμένα από τις παλιες μου άρεσε κ η Έλενα Ναθαναήλ. Γυναικάρα.Ποτε δε μου αρεσε. Μπουταρες, χορευτικα και τιποτα παραπερα, σε μια εποχη που αλλες μορφες διασκεδασης ηταν ελαχιστες και το σινεμα διεξοδος.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 111
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις